Jump to content

Online: Екстра Нина - Добре съм

Препоръчани коментари

Най-хубавото нещо в клипа е самата локация, обичам този язовир и това вилно селище :)

Сподели в други сайтове

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Екстра Нина все едно за пръв път се снима във видеоклип, как аматьорски и шари погледът и се чуди на моменти накъде да гледа. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Приятна песен, но гласът нещо не е обработен/смесен както трябва на места. На някои места в клипа също така е неадекватна, явно е отвикнала от снимане. Добре изглежда иначе като цяло, като изключим мокрите кадри накрая.

Сподели в други сайтове

Екстра Нина заби скандален шамар на Ивана, Глория и дори на Камелия!

Много по-добро от ''модерните'' проекти на Глория и тези на Ивана! Триста пъти по-силна от ''Добре дошла'' на Кама примерно.

Единственото слабо нещо са куплетите, но припева е супер зарибяващ.

Това ако го пееше по хитова изпълнителка щеше да е сериозен хит!

Критиките към текста ги разбирам, но не знам за какво очаквате да пее една 50 годишна жена ? За пишки и чекии ли ?

Можеше да го изпипат повече, но идеята е окей.

Сподели в други сайтове

Екстра Нина заби скандален шамар на Ивана, Глория и дори на Камелия!

Много по-добро от ''модерните'' проекти на Глория и тези на Ивана! Триста пъти по-силна от ''Добре дошла'' на Кама примерно.

Единственото слабо нещо са куплетите, но припева е супер зарибяващ.

Това ако го пееше по хитова изпълнителка щеше да е сериозен хит!

Критиките към текста ги разбирам, но не знам за какво очаквате да пее една 50 годишна жена ? За пишки и чекии ли ?

Можеше да го изпипат повече, но идеята е окей.

Аз не видях някаква смислена критика относно текста. Нека говорим в конкретика. Кои моменти и защо не ви допадат? Може би имате някакви свръхочаквания, което също ме учудва. Не разбирам. Не пее така модерните текстове за "кучки" и наркотици, от които се оплакваме ежедневно, нито пък другите банални линии "бий ме, обичам те", "Смачкай ме" и т.н. Имаме едно позитивно послание. Може би конкретни думи и фрази са ви издразнили, но кои? Смятам, че ще е по-полезно да се посочат примери, за да се имат предвид в бъдеще подобни критики. Говоренето наизуст на никого не помага. Според мен една градивна обратна връзка би била взета под внимание, но досега не видях такава.

Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...