Jump to content


.:Чалгарските изрази на форумците:.


Препоръчани коментари

От отдавна съм забелязал, че много форумци тук използват изрази копирани от интервюта на чалгарките, техни изцепки или просто заучени фрази на някоя певачка. Кои нарочно, кои без да се осъзнават. Предлагам да цитирате тук форумците, които използват някой от тези изрази и да посочите оригиналния източник. В края на крайща, може да стане интересна колекция от фразички, които нахлуват във форума -а и във всекидневието- последните години. :3fdb8960598fa63e: И сега няма какво да се лъжеме, темата ще е по-интересна ако не се коментира толкова, а се събират повече цитати от форумците. :whistling:

 

Вярвам и че това ще помогне до някъква степен на много хора тук да забелязват грешките в българския език, които много хора допускат, но пречупени през призмата на поп-фолка. И да уточня, че не нужно изразите да са граматически грешни, за да се появят тук. Просто да са взаимствани от чалгарки.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мигом ключ, напълно излишна тема.

 

П.С. Очакваме второ издание на "Бързо ли говоря"!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честно казано не съм забелязал някакви специфични за певачки изрази да се използват често във форума. Споменаването на бисери на Анелия, "краища" на Глория и т.н. е било с осмиваща цел, а не, че действително форумците са копирали техния изказ.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...