slavito007 Публикувано на Септември 9 Report Share Публикувано на Септември 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Кога излиза клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не ми харесва на първо слушане. Гласът на Гага ми е много странен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Кралицата отново смаза! Ето ви музика, брутална е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Добра музика. Не я виждам като голям хит обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 ОМГ 😍😍😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 YouTube от час не е актуализирал, Гага спецва! :1000 (33): Вече два, близо три .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много ми харесва! Вокалите са жестоки, особено на припева... Превъртам я вече няколко пъти- ще бъде мощен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Пълна тъпня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много тъпа песен. Да не е правена 2005? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много тъпа песен. Да не е правена 2005? +1! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Очаквах по-голям интерес към песента. Към момента е номер едно в малко над 60 държави. ''DWUW'' беше в 123 (ако не се лъжа). Гледанията също са зле като за изпълнител като Гага. Дано се развие с времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Lady Gaga's 'Perfect Illusion' has debuted at #1 on Worldwide iTunes. Песента е по-скоро за хората, които са широкоскроени откъм музикален аспект. По-трудно смилаема е, въпреки, че е само 3 минути Който търси пореден комерс, може да иде в лагера на Кейти Пери или Суифт. Харесват ми мотивите, които са сякаш от песните на Daft Punk - брутално! Чакам клипа, дано го пусне другата седмица! Стана ясно, че ще има дует с Florence, невероятна е тази жена, има глас на богиня! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не знам за вас, но мен адски много ме кефи песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.