Jump to content

Препоръчани коментари

Напротив, той е най-добрия модератор

Бях! Сега съм го оставил маниака да се вживява в ролята на Бог... че му беше мечтата на живота да има права... :helpsmilie:

• Отговори 106
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Fast не мисля, че е злобен. Просто може би го изнервяме като не харесваме Преслава, но всеки си има мнение. Забелязах малко по-различно отношение към феновете на Галена, може би е само в моите очи. И мен ме дразни като хейти Галена, но не го банвам.... защото не мога :roll1: :roll1:

А и все пак си върши работата и тва, към което е поел ангажимент. Макар и малко да е обсебен.

Бях! Сега съм го оставил маниака да се вживява в ролята на Бог... че му беше мечтата на живота да има права... :helpsmilie:

От 2014 е пускал теми да се махнат правата на определени модератори и да се дадат на други :roll1:

Не ме интересува, пускам тема, абсолютно ще я направя 1:1 като неговите ДВЕ за теб - даже в едната беше забранил на някакви хора да гласуват, че ти били близки :roll1: . Не искам да му се махнат правата, а да се кротне, но като му гледам наглото отношение, май ще се случи само ако отново е обикновен потребител.

От 2014 е пускал теми да се махнат правата на определени модератори и да се дадат на други :roll1:

Не ме интересува, пускам тема, абсолютно ще я направя 1:1 като неговите ДВЕ за теб - даже в едната беше забранил на някакви хора да гласуват, че ти били близки :roll1: . Не искам да му се махнат правата, а да се кротне, но като му гледам наглото отношение, май ще се случи само ако отново е обикновен потребител.

Беше забранил на мен, Таня и още някой, защото Ноле ни беше поздравил с песен в чата. ;Д

Аз пак нищо не разбрах. Момо е направил модератори едни хора, а искали и други? Имат мерак да се правят на директори на зоопарка?

Ако визираш мен, нямам никакво желание да ставам модератор, бях предложена от момо, но сама бях казала още преди това, че за мен това би било наказание :) Но не толерирам да се банват хора за глупости и да се налага цензура.

Да, да личи си, че това осмисля живота му. Жалка история :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...