Jump to content



Onlne: Деси Слава - Отново се родих


Препоръчани коментари

  • Отговори 107
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не познахте злобари - нито Пашев, нито Оцко, така че и останалото, което сте написали се обезсмисля. А и повечето недоволни - любимките ви правят по 3 от 4 песни годишно в актуалното за сезоните звучене. Как като ги пеят Емануели, Яници ви харесват, но като го направи Деса - не. Като правеше последните си песни с Йовко Петров - ревахте, че не били модерни и искахте да го сменя, а сега за нейния стил ревете. И то не хора, които и симпатизират, а такива, които от 15 год си я плюят - Беснугата, Гламдринга, Спъндж . Като правеше англ поп парчета твърдяхте, че само тя ще си ги гледа, а години по късно само нейните I like i Only One се знаят като музика масово. На вашите опитите с английски поп нито участието на балкански звезди ги направи по успешни, нито скъпите клипове.

 

Парчето е точно такова каквото го описа Галена - ХИТ и отговаря на стратегията на ДесиСлава - да балансира между това, което очакват феновете и от нея и това, което изисква времето и масовия потребител на този жанр. Смесването е направено убийствено, а ефектите напомнят и западни парчета. Няма нищо общо с какафониите на Оцко или с претруфаните евтини аранжименти на Пашев. Деси е търсила модерната вълна, но не е загубила себе си. Аз още от Пусни го пак и Мръсни поръчки съм приел и това и лице. Не е първата модерна песен, която пуска. Не е гнусна чалга. Текста е страхотен с приятни думи, без прости епитети, обидни квалификации като "боклук" и "кучка", без "оригинални фб статуси", каквито пускат дори имена като Емилия и Кали. Деси и при Започваме на чисто и Смени паролата си не пееше вулгарни и нискокачествени текстове, за да влезе на всяка цена в дискотеката... А клипа е урок за колежките и как без чекнене, голотии, секс сцени и т.н. ще превърне парчето в хит. Лично на мен няма да ми стане много любима предполагам. Не слушам много от песните в тази стилистика, но видях от 100 коментара в тубата едва 5 недоволни. Ще влезе в топ 5 хитове излезли юни юли август. Ако стане хит Галена и Преса да му мислят - с по един хит са... Деса ще е с три :3fdb8960598fa63e:

 

Доволен много от продукцията и в Пайнер - все различни парчета едно от друго - не като Преслава, Яница, Анелия и други - в един момент да не знаеш ново ли, старото ли слушаш...

 

Стратегията и работи много добре. Очаквам следващото да е за мен - нещо по креативни, с повече вокален майсторлък. Може да не слушам това, но да си изсмуквам тъпа критика от пръстите също не виждам смисъл.

 

Като чиха хейтърите хитовото звучене прецениха, че не подхождали такива песни на Деса.... Ахаха. Добре, че не ви слуша и затова е сред най успешните изпълнители, а вие си давайте акъли

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хора, тя си ви го каза! Иска да прави само песни тип "В друг живот", балади, смислени неща, но не става да те завъртят днес с такива проекти. Затова опитва да балансира. Пуснете си интервюто й в "Автограф", не съм я виждал по-искрена и съвсем трезво да преценява ситуацията. Тази песен, ако беше на Яница щеше да е върха на сладоледа, на Галена щеше да направи 200k за едно денонощие, да не говорим за истериите по Преслава... Деси Слава обаче някак си ви дразни и не схващам защо, опитва се по същия начин да се задържи.

Ако имате критерии, то съдете по тях всеки изпълнител, а не отделни имена, само защото едните са легенди, а от другите не очаквате някога да имат песни на нивото на "Две сърца", "Бели нощи", "Не вярвам", "Лъжа" и т.н и затова им величаете всичко над средното ниво. Така или иначе това ще се завърти и ще стане хит, защото този път нацели, каквото се търси.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе хора, КОГА в поп-фолка са се правили само балади, или само супер смислени парчета? Винаги е имало и бързи, и бавни песни, и стойностни, и лековати - дори в златните му времена. Така че не знам защо някои очакват само балади от който и да е изпълнител. Не мисля, че трябва да се опитвате да оправдавате Деса, че е пуснала бързо парче след "В друг живот" - напротив, правилно е постъпила, понеже иначе щеше да бъде обвинена, че иска да повтори успеха на въпросната балада. Още повече, че за лятото си трябват по-весели песни, а и нейната е с доста хубав текст, не е някоя простотия. Нека има разнообразие.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Така де - нека да има разнообразие ... ама къде го видя в тази песен ????

 

Да - текста не е вулгарен и пошъл и....всичко свършва до тук !!!!

 

Толкова ли вече не ви прави впечатление еднаквостта в мелодиите - или важното е да се редуват бавни и бързи песни ....а че повечето са като правени под индиго не е важно !!!

 

Жанра се изчерпва - признайте го ... :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълна боза, дори на Ема последната слаба песен е по-силна от тази.

Това ще стане хит точно толкова, колкото "В пет ми звънни", с която я оприличавате.

Да не говорим колко ужасен е обратения й глас в припева - тя чула ли го е.

 

За нейно съжаления Глория изкара къде къде по-добра песен, че й клип.

И изобщо не ни ги сравнявайте тука двете, Деса ще се насере в гащите само и само да се отърка до нещо актуално като Галена и Галин, току виж няколко петокласнички да я харесат...

Много жалко за нея, след цялата тая история с напускането на Пайнер, с всичките тези испански песни, дуети с евроденс звезди и всичките й опити да е нещо ПОВЕЧЕ от цялата пайнерска и изобщо чалгарска сган - тя в момента стигна дъното да пее тъпунгерски песни и да и обработват гласа в стил Яница, Юнона и сие.

Изобщо не й отива това състояние или просто сме се лъгали, че е нещо повече.

И тезата "това се слуша в момента" не върви и не е оправдание за липсита на идеи и желание за работа, а е точно обратното - това се слуша в момента и аз пускам същото, за да не съм по-назад... Не, благодаря, тези да ги пробутва на дечицата в 5,6,7,8 и 9-ти клас и утайките в обществото.

Не мога да повярвам, че най-върлите й фенове тук са доволни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

0:56 :3fdb8960598fa63e:

 

Хареса ми, докато не дойде припева. Доста ми е слаб!

Иначе останалата част от песента ми допадна.

 

Какво нещо са вкусовете и предпочитанията, на мен пък припева ми допада. Другото нещо не ме грабва.

 

Иначе клипа нищо особено, разходи си две-три роклички, показа отново любимия и това е. Идва ми малко дай да снимам вече, че мина лятото. Усеща се липсата на старание и идея в проекта/поне за мен! Иначе успех на песента, допада ми като цяло!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много, много, слабо. В някакво лапе влюбена дето може да й е син и го снима вече за 2-ри път. Любовта не й влияе добре. Вместо да прави хубави песни, тя се излага с тоя.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ми харесва. Не разбирам тези певици как пускат песни, които са толкова незапомнящи се и незапеваеми. Това нещо няма никаква мелодия. Припевът е почти целия на един тон. Толкова хулената Започваме на чисто е като симфония в сравнение с това.

 

Клипът също е скука, но като за имиджов става. Освен това толкова си личи, че е фалшив град-декор с тази планина отзад. Те не са направени, за да се показват продължително време и със сигурност планината не влиза в кадър във филмите, снимани там. Но това чалга-режисьоор едва ли го схваща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ме впечатлява особено, гласът ѝ е променен до неузнаваемост. Вместо да го изпъква, където е богатство и за нея, и за жанра, тя го вкарва в някакви компютърни програми и накрая звучи като в песен на Ани Хоанг .. и между другото наистина "Започваме на чисто" е по-хубава, поне беше запеваема.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не разбирам какво искате от музиката, много е свежа. На Галена "Една жена" не е нищо повече, но стана голям хит. Предпочитам яки вокали и уж липса на музика откокото хаус, преплетен с чалга и тупца-тупца. Единствено на Алисия й се получава адски добре с последното, другите само си дават парите и нищо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Както каза Ники днес: Нарочно слагат цигански вокали, за да ги слушат и циганите. Чак на него му прави впечатление колко много се повтарят тези цигански вокали във всяка една песен и дразни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е уникална,много ме радва.Деси Слава е много красива,но защо всичко се движи с нея.Това не е добре,навсякъде се забелязва почти как се движат сгради,явно са прикривани някакви неща ли какво.Силно се съмнявам да вталяват Деси Слава

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...