Jump to content



Поверително от -А.


Препоръчани коментари

Изобщо не ми и трябва. Това е за хора-айляци. Достатъчно ми е натоварен графика.

 

Сподели го!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 593
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Фенове на предаването, имаме изненада за вас!

НОВА РУБРИКА!!!

 

ЧАСА НА МАГОВЕТЕ -А. И ПУТИН!!

 

Очаквайте следващата седмица първото издание!

Магии, сънища, гледане на карти и тн..

Само и екскузивно при нас!

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълни глупости. Аз нямам време за такива простотии.

:wacko: Не, че нещо, ама спри ни в клин, ни в ръкав да влизаш в произволна тема и да си изливаш негативизма там. Не си единствената, която работи. Остави поне другите да се забавляват. Пък после лепваш етикети на хората, че те били негативни. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фенове на предаването, имаме изненада за вас!

НОВА РУБРИКА!!!

 

ЧАСА НА МАГОВЕТЕ -А. И ПУТИН!!

 

Очаквайте следващата седмица първото издание!

Магии, сънища, гледане на карти и тн..

Само и екскузивно при нас!

Естела Рейнолдс на живо за цяла Испания! :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поздравления! Много добре се е получило - много провокативни въпроси и много добре поднесени отговори. Може би единственото, което ми липсваше е Калинко да изплаче, че тази година няма да получи номинация за Годишните награди на Рамания и foxy_vd може да бъде спокоен, защото -А ще спечели. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Остава един час до втори епизод!
Бъдете пред екраните на лаптопите!
Ще видите в интересни ситуации няколко потребителя!
Ще се разваля магия..
Ще се гледа на карти..
За финал ще получите едно различно интервю!


2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Както знаете моите папараци нямат умора. Тази седмица се натъкнахме на няколко интересни ситуации, които искаме да споделим с вас - нашите зрители!

Да започваме!

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Gerganafen стана моден дизайнер.

Папараците на ‘’Поверително от –А.’’ нямат спирка. Този пък хванаха фена на Гергана да седи в двора си на село Мало Конаре докато осипваше евтин чаршаф в златна маниста. Първо си помислихме, че стана въпрос за бална рокля за някоя негова приятелка. Уви, няколко дни след това, колкото и странно да звучи, позабравената Гергана имаше участие в село Чурка където я видяхме в този ефирен и елегантен тоалет дело на нейн фен. Лично и категорично можем да заявим, че Гуцифен вече достойно ще отнеме титлада на Megz като любим дизайнер на българите.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Salvatore хванат на местопрестъплението купувайки....

Един от най-интелигентните потребители който винаги е показвал класа и финес този път ще ви разочарова. Папараците ми отидоха да ми купят книгата на Венета Райкова и там попаднаха на негова милост. Всички си мислите, че той купуваше книга на Достоевски или Стивън Кинг, но уви това не беше така. Момчето заложи на невероятните книги ‘’Триунфа на кучките’’ и ‘’Вещицата’’ на Вени Райкова, ‘’Дневниците на една :)’’ на Калина Паскалева и ‘’Как да си хванем гадже вампир‘‘ която струваше само и единствено 1,99лв. Според мен тази книга ще бъде използвана за разпалки!
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Putin: ''Загубих девствеността си в чужбина!''


А: Привет Putin! Тази седмица ти си избрания за горещия стол защото пазиш много тайни за родните потребители! В какво настроение те заварваме ? Надявам се, че е пиперливо!
Р: Привет на всички другари съфорумци. Заварихте ме в изключително лежерно състояние, готов съм да отговоря на всичките ви въпроси!
А: Да започнем от първия чалга форум live magazine forums. Там беше по-млад и по-голям чалгар. Какви спомени имаш от там ?
Р: Този форум беше сред забавленията ми, когато бях на 13 години. Имам всякакви спомени, имаше интересни чатове и смешни ситуации, но към днешна дата едва ли бих се занимавал с нещо подобно. Това е преживяване, останало в миналото.
А: Разкажи за прословутите чатове.
Р: Редовно се събирахме в чат няколко човека и дискутирахме всякакви неща, с някои от тези хора все още поддържам връзка, няма кой знае колко за разказване, тук в Рамания чатовете са подобни.
А: Кои са тези няколко човека ?
Р: Калин, Чушка, Елена, Николай... останалите не ги познавате, не членуват в този форум.
А: Разкажи за тези паметни потребители. В какви отношения си с тях в днешно време?
Р: С Чушка сме в много добри отношения, все още поддържаме връзка, изключително интелигентен и уравновесен човек, винаги съм го чувствал най-близък. С останалите вече не комуникирам по една или друга причина.
А: Cally гостува миналата седмица. Какво мислиш за него ? Защо спря вашия контакт ?
Р: Поехме в различни посоки, иначе мнението ми за него е предимно положително, интервюто с него беше изключително силно и впечатляващо. Cally е колоритна личност, точно такива харесвам. Също така е интелигентен, прави много интересна пародия и успешни интриги, за това се иска високо IQ.
А: А за N-LAY?
Р: Изключително неадекватен човек, не го виждам като особено интелигентен и амбициозен, няма за какво да си говоря с него вече, той ми е диаметрално противоположен.
А: След това се премести в ramania-bg.com. Ако трябва да направиш съпоставка с live, кой форум избираш и защо ?
Р: Може би ще избера live, там хората бяха някак си по-добронамерени, в Ramania съм чел неща, които са ме оставяли потресен - проклятия, обиди и т.н.
А: В ramania-bg.com също беше активен по чатовете и се запозна с различни хора. Коментирай този факт.
Р: Няма нищо за коментиране, абсолютно нормално е в някаква среда човек да открие хора, с които да комуникира. Форумът е виртуално отражение на реалността, намирам го за полезен социален експеримент.
А: Кои са ти приятелите и на кои симпатизираш от този форум ?
Р: Приятели мога да нарека само теб и Чушка, защото се познаваме и в реалния живот, много често общувам със Салваторе, харесвам го, защото много си приличаме по характер и отношение към околната среда. Симпатизирам също така на Арвиту, Кондомчо, Христина, други няма да изброявам, мисля, че си личи по моите коментари кои са ми симпатични и кои не.


... следва продължение
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

ЧАСЪТ НА МАГОВЕТЕ

 

Сега е ред за новата ни рубрика "Часът на маговете". Благодаря на -А за поканата, която ми отправи. Всяка седмица ще гледам на карти на един потребител, а на друг ще развалям магия, ако някой има желание да участва - може да се запише на ЛС. Тази седмица ще гледаме на Dinnev и ще разваля магия, направена на Arwity!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Част 1 : Гледане на карти

 

Dinnev

 

Няколко момичета те искат, но ти не проявяваш интерес към нито едно от тях!

Имаш известни съмнения относно бъдещето си, но това е нормално за възрастта ти, след време ще откриеш своето.

Не трябва да си толкова доверчив! Хората около теб не са толкова добронамерени, за каквито се представят. Мислят ти лошото, особено едно момче - тъмна коса.

Ще имаш известни финансови затруднения около 19-тата си година, няма да можеш да си разпределяш добре финансите си като студент, но всичко ще се оправи след участие в "Сделка или не".

Ако не се стегнеш, няма да те приемат в желаната от теб специалност, а ще ти се наложи да работиш като стриптийзьор на Дондуков!

Около 22-рата си година ще имаш гадже от съмнителен произход, внимавай с нея!

След всичките усложнения и проблеми виждам едно стабилно бъдеще. Около 27-мата си година ще се преместиш да живееш в Камбоджа, защото ще осъзнаеш, че битката за пари и кариера не е твоята битка.

Около 34-тата си година ще се ожениш за емигрантка от Бирма, това ще бъде любовта на живота ти и ако се справиш с това, което виждам около 42-рата година, но няма да го споделя, ще бъдеш с нея до дълбоки старини.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Въй...

Комбоджи, Бирми, момичета със съмнителен произход, пари...

Дай Боже да грешиш в това за съмнителният произход и тази Камбоджа, хич не ми се стъпва там. :1000 (29):

 

Благодаря!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Част 2 : Разваляне на магия

 

Arwity

 

Арвиту ми съобщи с голяма тревога, че негативна енергия витае около нея и я мъчи. Аз я попитах дали има проблеми с някой човек и тя реши да ми разкаже една история. Преди 3 дни намерила вилица под килимчето пред входната си врата. Това е индикация за магия, силна и направена с лоша цел. Решихме, че е съседката от 7-ми етаж, с която са в конфликт от години! Ще дам съвет на нея и на всички, които се сблъскат с такова нещо. Мила, Арви, съветвам те първо да запалиш ароматна свещ и да обиколиш с нея всички ъгли от къщата. Обърни се с лице към прозореца и кажи "Предявявам претенции над дома си. Нека негативната енергия да се разпръсне и да напусне дома ми." Повтаряш това 3 пъти и след това взимаш вилицата с мокър парцал и я прибираш в един плик за сандвичи, след което напълваш плика с вода и пишеш на едно листче думите, които си повторила преди малко. Пъхаш листчето в плика с водата при вилицата и го слагаш във фризера. След 3 дни го вадих и го пускаш в река, намираща се на кръстопът в гората.

 

Надявам се това да ти помогне, да разказваш как е минало. Това беше от мен за тази вечер, следващата седмица отново.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добрем още ей сега почвам това с свещта само в тоя вятър да не запаля апартамента..

Пък тръбата ми се вижда идеално място да я пусна, само да не спука плика. Благодаря, Маг Путин!

Link to comment
Сподели в други сайтове

След невероятната секция ''Часът на маговете'' продължаваме с интервюто на Putin...

 

А: Преди години беше приятел с DeanWinchester, какво се случи между вас ? Какво ти е мнението за него ?

Р: Следващият въпрос, моля!

А: Как се сближи толкова с -А. ? Много хора не вярват на вашето приятелство. Какво мислиш за него ?

Р: -А е сред най-близките ми хора, изключително лоялен и искрен приятел, доста често не сме съгласни един с друг, но намираме баланс, все пак и двамата сме с асцендент Везни. Невероятен човек, който не е приятел с него - губи много.

А: Коя ти е най-антипатичната личност във форума към днешна дата ?

Р: Може би Печенкото, не, че е лош човек, просто не смятам, че това, което показва, е истинското му лице. Мисля, че се опитва да привлича държание и се държи неестествено, ще го посъветвам да бъде себе си.

А: Да минем малко на лични теми. Влече те астрологията, руската култура и други... Защо така ? От чалга премина на философия...

Р: Не съм преминал от чалга на философия, просто се развивам, това би трябвало да се случва с всеки. Аз съм се интересувал от астрология, психология, религия и политика дори когато слушах Галена. От слушане на чалга до слушане на чалга има разлика. Аз винаги съм харесвал смешното в чалгата и съм се забавлявал на цялата неадекватност на текстовете, концертите и изпълнителите. Вече слушам друга музика, но не защото ме е срам от чалгата, а защото просто вече не ми е интересен този жанр и не удовлетворява музикалните ми нужди. Иначе от време на време пак си пускам по някоя забавна песен.

А: Наскоро плъзна слух в популярен сайт, че съседите ви са подали жалба поради много викове след полунощ. Легенди се носят за креватните ти умения, но чак до такава степен?

Р: Няма да коментирам слухове, а съседите си не ги познавам, защото не желая да ми досаждат постоянно за битовизми.

А: Няма как да пропусна поредния слух който се тиражираше поне 3 месеца. Наистина ли сте загубили девствеността във Вълкосел ?

Р: Не знам къде се намира Вълкосел, девствеността си изгубих в чужбина, след като толкова ви интересува - ще кажа.

 

следва продължание...
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

CallyPressyfan´ заловен от папараците ни докато консумира Mcdonalds.

Мегазвездата на форума Cally бе заловен от нашите папараци в много неловка ситуация. Миналата седмица седна на горещия стол и заяви, че е на диета и спазва режим, но явно всичко е лъжа! Той консумираше 8 хамбургери и 3 пакетчета пържени картофки под звуците на Преслава тъй като по устните му се четеше ‘’Да, да, да, да, вие сте моето слабо място’’. Явно старите навици ръжда не хващат! Кели, надяваме се кантара все още да е Ок. :P
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...