Jump to content

Препоръчани коментари

Arwity и Dinnev с разочароваща екскурзия.

Както ви споделихме в миналия брой. A&D заминаха на обща екскурзия в Радва тъй като е по-евтино. Деня прекараха на морето до отходния канал на безплатната зона, но интересното стана вечерта. Дълъг период от време не излизаха от хотеската стая - предполагаме, че е имало скандал – защото в 1:18 Arwity излезна от хотелската стая натокана и наперена, облечена в бяло защото к*р и се дояло, отпрашвайки към единствената дискотека там. Първоначално си мислите, какво е интересното на това ? Е, то сега следва. В 1:53 в дискотеката влезна тъй популярното футболистче което по ирония на съдбата също бе облечен в бяло. Тя търсеше неговото внимание, но той първоначално я игнорираше, но след 3-те уискита любовта пак пламна и двамата напуснаха дискотеката. Часа е 2:30 и вълкът (Анелия) виеше в дискотеката, но интересното е, че точно тогава двамата влезнаха в евтин мотел. Цената за нощувката беше 6 лв без ДДС. Какво е станало там, не искаме да задълбаваме, но в 3:43 тя напусна хотела, видимо водолна в откопчана риза и бяло по косата. Какво ще се случи с тази връзка го оставяваме в техните ръце.

• Отговори 593
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Всичко хубаво има своя край. Насладете се на последните минути на предаването!

А: Много потребители редовно изпадат в някакви истерии и депресии. При теб случвало ли се е ? Ако да, как ги преодоляваш?

Р: В тийнейджърска възраст всеки изпада в такива ситуации, аз съм изключително спокоен човек и трудно ме изкарват извън релси. Много често споря, но не изпадам в нервни кризи.

А: Вече си част от екипа на ''Поверително от -А.'' и секцията свързана с магии, гледане на карти, негативна енергия и тн... Ти самия вярваш ли в тези неща ?

Р: Вярвам, но не подкрепям повечето неща, свързани с намеса в енергията и естествения ход на събитията. За мен е удоволствие да бъда част от екипа на "Поверително от -А.".

А: Искаш ли да имаш деца и би ли кръстил дъщеря ти Гери-Никол ?

Р: Не искам да имам деца, може би след години ще размисля, но като цяло смятам, че създаването на поколение се обезсмисля към днешна дата, хората трябва да мислят по-мащабно и да се борят за изкореняването на актуалните проблеми, всичко по реда си. Аз лично не мога да разбера хората, чиято основна цел в живота е отглеждането на дете. Не мислят изобщо за своето развитие и за социалните проблеми, а се връзват за парцала и печката до дълбоки старини.

А: Би ли участвал в Биг Брадър и как би се държал вътре ?

Р: Бих участвал, много харесвам идеята на този експеримент. Вътре бих се държал абсолютно естествено, без излишно лицемерие за пред камерите и без битовизми, някак си не си се представям да се карам с останалите за 2 кила ябълки и 500 грама сирене.

А: Определяш ли се като пиперлива личност ?

Р: Определям се като здраво стъпил на земята човек, който не се примирява с простотията, лицемерието и несправедливостта. Ако това ме прави пиперлив - значи съм такъв, не мога да запазя за себе си мнението си и когато нещо не е наред - хапя и не пускам.

А: Различно интервю, за което ти благодаря! Умните хора ще го оценят. Пожелай нещо на публиката на ''Поверително от -А''...

Р: Пожелавам им да бъдат естествени и да допринасят повече за изграждането на едно по-добро общество. Също така бих ги посъветвал винаги да правят това, което усещат като правилно и да не се съобразяват с обществените клишета, защото един ден ще съжаляват. Аз напуснах университет без изобщо да ме вълнува какво ще се говори за мен и днес мога да кажа, че постигнах това, което истински исках, не играх по свирката на останалите. Много благодаря за прекрасното интервю, приятна вечер на всички зрители!

1000%20(29).gif :roll1: :roll1: :roll1:

Е не мога!! Верно сте ме разпознали, а аз мислех че не сте.. Сигурно по Динев!

КРАЙ

Надявам се, че сте се забавлявали с поредното издание на ''Поверително от -А''.

Ако има някой обиден или не иска да участва в това предаване - да ми пише на ЛС!

Лека вечер

Всичко е супер, браво на Митеш за идеята да има нещо по-различно и развлекателно в този форум. :1000 (19):

Бравоооооооо! :1000 (33):

Много ми хареса и този път. Очаквам следващият гост другата седмица с удоволствие.

Е този път беше много интересно и нови рубрики и интервюто беше доста интересно.

Страхотно беше всичко, браво! С нетърпение очаквам следващото издание :Vishenka_05:

Ееее, човек не може да дизайнства на спокойствие значи. :gun_bandana: Вече ще творя на закрито вътре в къщата. :1000 (1):

Скандален епизод отново! :1000 (33):

След бруталния интерес който създадохме днес очаквайте на 7 скандален епизод на ''Поверително от -А''.

само ти с твоята доза,
ще ме вкараш в коловоза!
Очаквайте утре поредния епизод на ''Поверително от -А.''
Водещия и ко-водещия на ''Часа на маговете'' си взеха заслужена почивка, но успяха и да поработят!
Изненадите не спират!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ УТРЕШНИЯ БРОЙ!

ТОЗИ СЕЗОН ЩЕ БЪДАТ 7 ЕПИЗОДА!

В ЕДИН ОТ ЕПИЗОДИТЕ ГОСТИТЕ СА ДВАМА!

ИМА ВЕРОЯТНОСТ СКОРО ДА ЗАПОЧНЕ РУБРИКА ''ФЕШЪН ИКОНА''.

ОСТАВАТ 3 МОМИЧЕТА И 3 МОМЧЕТА!

Добър вечер на всички зрители! За поредна седмица сме заедно! За поредна седмица ще преставим звездите на форума в различни и колоритни ситуации! Време е да започваме! Стааааааарт.
Както всички знаете, папараците ми са top of the top. Време е да видите какво са ви подготвили!

Gogo на среща с Лана Дел Рей.

След като свърши ремонта на апартманета той реши, че точно Лана Дел Рей трябва да мине къщата с тамян докато пее ‘’Blue jeans’’. Той се обади на алтернативната изпълнителка и тя заяви, че срещу 300,000 лева ще го направи. Момчето мигом изтича до най-близката банка и изтегли кредит! Откриването на къщата събра целия град защото искаха да видят Лана, но той не позволи тя да напусне апартманета докато не го мине три пъти с тамян против уроки. Коментира се, че Лана изпаднала в истерия след като той предложил на девойката кюфтета със салата от зеле. Тя казала ‘’Какво е това? В тази къща да нямате животни, че им давате това да яде‘‘. Горкото момче с бързина направил едни спагети и тя останала доволна.

-A. и Putin решиха да заложат на релакс след атаката.

Потребителите на 2015 и 2013 решиха да си вземат малка почивка след поредните провокации на потребителите спрямо тяхното поведение и облеклото на –А. Двамата решиха да обядват в един от най-скъпите хотели където със бански не те пускат – Hotel Marinela. Седнаха близо до пауните и поръчаха храната. След като –А. е на диета заложи на салата Цезар и кока-кола за която после съжали след като не е хубаво да се пие газирано по време на диета. Putin заложи на равиоли. Няма как да изпуснем факта, че двамата пак бяха заложили на невероятна визия! Putin беше в дълъг панталон, обувки и поло. –А. си пада по по-спортно елегантния стил и беше заложил на тениска от новата колекция на Converse, къси панталонки и невероятни Nike Air Max. Аксесоарите също не липсваха. И двамата бяха със слънчеви очила на RayBan разбира се. ;)
Двамата водеха разговори които не може да публикуваме тук защото може да изгубим работата си, но едно изречение на –А. ни направи впечатление – ´´Кажи на тея балъци, че благодарение на техните обиди рекламодателите ме търсят и обикалям света и си купувам маркови дрехи‘‘. След обяда двамата отидоха до магазина на Philipp Plein и се прибраха в апартамента където мигом прозвуча ‘’Леле, как те мразя‘‘ на Екстра Нина.
Време е да ви представим и госта тази седмица! Тя е скандална, тя е мразена, тя е твърде доверчива и добра ....

... представяме ви - mimchyyy
Мимчу: Искам да правя секс с Галин и да задоволя орално Фики.

А: Привет Мимчууу96, сравнително нова си в този форум. Разкажи на народа малко повече за теб.
М: В момента уча „Публична администрация” в ЮЗУ Неофит Рилски- Благоевград. Догодина ще записвам в София или Фармация, или за Рентгенов лаборант. Знам английски, немски, френски, руски, испански, италиански и хърватски .
А: С кои потребители си в най-добри отношения?
М: Ferrero Rocher, Danger, SG, Slavi, lucas, pechenko, Fast, lakibebe, Winner, Arwity, Dinnev, heartless, Христина‘ , Чийзкейк, Cally-Pressyfan’, Елена‘, mitencetoy, Loka, foxy_vd, doketo123, Lelqtian, nenooo123, Сашо.
А: Няколко потребители коментираха, че Дейнджър те използва и си лесно манипулативна. Коментирай тези изказвания.
М: Това не е вярно. Аз имам глава на раменете си и решавам какво да правя в живота ми.
А: Доволна ли си от какво си постигнала досега в живота ? С какво се занимаваш ?
М: Да, и още как. Тази година бях на стаж като репеционистка в един хотел в Благоевград..
А: Какви мечти имаш?
М: Ами да завърша висшето си образование и да работя в местната болница МБАЛ Разлог. Няма да откажа и богат и красив мъж който да ми плаща екскурзиите по света!
А: Правила ли си секс? Кога беше за първи път ? Боля ли те ? Плака ли ?
М: Ами засега още не…. Но ми се иска. Искам да усетя пулса, да усетя как се разлива вътре в мен.
А: Значи не си виждала мъжки полов орган на живо?
М: Видях веднъж в градската баня в Разлог но бързо си затворих очите! Грях.

ЧАСЪТ НА МАГОВЕТЕ

Отново е време за "Часът на маговете". Тази седмица ще гледаме на карти на Salvatore и ще чистим магия на . Благодаря, че отново сте с нас!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...