Jump to content

SG

Ramaniacs
  • Коментари

    10948
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    19

Коментари публикувано от SG

  1. Не и Катя да смачка с някакви AI снимки, и то без дори да си мръдне пръста. :roll1:The thirst is real this time.

    Като един дългогодишен KatyRat чакам с нетърпение.🎵

    WWW.INSTAGRAM.COM

    1M likes, 11K comments - katyperry on May 6, 2024: "couldn’t make it to the MET, had to work".
    • Haha 1
  2. преди 43 минути, DevilWish каза:

    Симпатичен ми е на мен, не знам как се започнаха шегите с него :D 

    Рамания не може да се примири със световно приетия факт, че истинските звезди правят големи концерти, а не размотавки в кръчмотеки + уреждане на фалшив трафик в платформите.

    • Like 2
    • Thanks 1
  3. преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Без да се заяждам, осмивам и иронизирам, на Графа знам само 3 хита - Крадена любов, Убиваме с любов и Дим да ме няма. 😕 

    + Давам всичко за теб, Ако има рай, Искам те, Пачанга, Невидим

    - Убиваме с любов

    Във всяко десетилетие от кариерата си има поне 1-2 големи хита. В настоящото още няма, но Вековна гора>>> нечии кариери и вероятно ще се оцени след много години.

    • Like 2
  4. Колкото и да е събрал, този човек вече за пореден път привлича (десетки) хиляди за концерт. А Миро два пъти напълни НДК и един път Арена. Концертната дейност винаги ще е нещо престижно, което ще изстрелва успелите в нея над ония, които предпочитат да са звезди само в кръчми и дискотеки. Добре, че някои чалгари започнаха да се усещат. Софка и Преслава винаги ще са ми донякъде анти, но се радвам за тях, че поведоха успешно парада и може евентуално да станат пример и за други от жанра си.

    • Like 2
    • Sad 1
  5. Мадона е кралицата на попа. Следи много, но конкретно в шоубизнеса съпоставими с нейната са може би само Мерилин Монро и Ким Кардашиян (като от трите Мерилин е ТОП кралицата). Веднъж на няколко десетилетия.

    Не знам, може и моите очаквания да са твърде завишени заради отпечатъка, който е оставила тя на моето поколение. Ние също btw сме родени след нейния най-титаничен връх, но винаги сме я отразявали много повече от онези след 2000.

    • Like 1
  6. преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

    На Галена тепърва й предстои да изпее най-големите си хитове;
    На Глория - най-хубавите си песни;
    На Десислава - най-мазните кючеци;
    А Емилия след 20 години кариера най-сетне влезе в А група на чалгата, така че нищо не е невъзможно с кешовица и яки хитачки.

    А Преси ще пее, докато й се пее.

    За Галс - възможно е, никога не е изключено масата все пак да я приеме и някой ден да смачка и тя с някой гигантски шлагер.

    За Глория - може евентуално да изпее, че кубчето лед вече се е разтопило

    За Десислава - тук няма второ мнение

    За Емилия - хм... между 2001 и 2006 може и да не е била на най-първа линия, но беше много повече в А листата от днес

    За Преси чак в края на годината на концерта евентуално ще разберем дали въобще пее🤪

    • Haha 3
  7. Съвсем очаквано е след 20+ години кариера истерията да не е същата като в пиковете години и флоповете да са повече от успехите. Дори при световен терминатор като Тейлър Суифт се забелязва зацикляне в доста цифри като поотмине началния интерес - и даже и силните клипове невинаги помагат. И при българските артисти няма как години наред всичко да е 10М+, а ако в отговор пак ще ми изтъкнете лидерките дето от край време не ги слуша и половината от населениетото... то това само потвърждава, че може би има нещо гнило там.

    • Like 1
  8. Лол преди Willy да направи статистиката не бях осъзнавал, че Десислава има много повече песни с 1М+ в Спотифай не само от всичките си peer-ки, ами и от почти всички от следващата генерация - 7 (до няколко дена 9)...

    Не бяхме сред първите пробили в тази платформа, както във Vbox и YouTube, но с времето нещата си идват по местата. Време е за нов кючек!

    • Like 1
    • Love 2
  9. Оф да вземат всички да се завърнат към албумите. Или поне по-големите имена спокойно могат да си го позволят. Друго си е усещането встрани от основните сингли да има богат избор и на рандъм нереализирани или слабо реализирани песни.

    • Like 3
    • Haha 1
  10. Хм кралица е ама legacy-то й постепенно избледнява. Не само заради нейните гротескни ходове, а защото на Gen Z и Алфа почти не им пука за нея, повечето дори не я знаят. То като цяло покрай социалните мрежи и тик ток термините за 'известност' и 'кралици' се измениха много, а Мадж не се и доближава до адекватна актуалност там. Ще си остане просто онази, за която по-зрелите хора ще помним, че някога е започнала този процес. И някой и друг хит ще си гърми тук-там, де.

    • Like 1
  11. преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

    моцарт хит !

    То както е тръгнало като нищо след някоя и друга година в учебниците ще заменят Моцарт с нея и подобните.❤️

    Десунката въпреки всичко е ТОП хитруша. За над четвърт век кариера почти няма година без хит, сезонен хит, дуетен хит или поне там някакъв приличен успех. Каквото и да си говорим няма друга такава в чалгата, единствено Преслава и Галена вероятно щяха да са по-добре ако и те бяха дебютирали 1996.

    • Like 3
  12. преди 10 минути, -A. каза:

    Десислава вече е една никаквица. От последните и проекти се забележиха само дуетите с Азис и Джордан. Самостоятелно е пълно зеро!

    Това в дългосрочен план ще задмине оригинала на Десислава. Срам за нея!

    Тази песен чисто и просто отива повече на Емануела.

    Последния соло хит на Десс не беше чак толкова отдавна - Токсичен от 2021. Разписала се е и в това десетилетие, но пък не мисля, че й предстоят много бъдещи успехи в чалгата.

    преди 7 минути, Lelqtian каза:

    Зависи. Адаптирането в Тройници със сигурност осигурява доходи на цифра певачки, които под собственото си заглавие никой няма да пусне в кръчмотеката си, без да им вземе пари за вход. 

    А бившата баба Деса, понастоящем дядо Издислав, тоя път случайно или доста хитро е първообраз и тя ще прибира франчайз таксата ;) 

     

    Подсещаш ме, че тепърва предстои и в имиджа на Тройница да се опита да се адаптира. Веднага да отива при Прес, Камс и Емс да й уредят час при кварталния касапин и току-виж публиката я приела за по-зрялата сестра на Лиди.❤️

    • Haha 1
  13. преди 3 часа , meleto каза:

    Просто тръгна като имитаторка на Десислава/Глория. Направиха й топ албум. После май роди, нямаше кой да се занимава с нея и потъна. 

    Тъй че в чалгата успяват само адаптивните, дето имат вкус за комерсиалната музика и са устремени.  И да, имат индивидуалност. При Димана всички компоненти са грешни.

    Конкретно в чалгата адаптивността към днешна дата се оказва нож с две остриета. Десислава примерно винаги е успявала да е в тон с модерното, да не изпада зад борда като 99% от своята генерация, което обаче в последните няколко години тотално я обезличи. Защото за да се адаптираш значи да правиш някакви безумни евтини песни на границата между маането и махалата, чат-пат и да вкараш някой мУдерен елемент като за клуб.

  14. преди 1 час, asylum каза:

    He ca BG, Ho ca KaHeHu u y Hac 3apagu mpeHga B TukTok 🎉

    3apubeHu goceGa: @Balkandji1 @Andrew Cunanan. @DevilWish @FikLena @Gerganafen @meleto

    KakBo Muc/\qm @Stela @Lelqtian @DarkChild @adorable @SG  @pacho @Olay

    Класа. Тайничко се надявам Деси Слава да направи кавър послучай раждането на внучето - по възможност кавър и на клипа, не само на песента.

    • Love 3
  15. Супер забавната ситуация с Дуа. Никаква градация, за трети пореден път денс албум, като този е може би най-баналния досега. На първо слушане единствено Falling Forever и Maria ми се откроиха.

    Поне сега ще се спрат онези нелепи твърдения, че тя била новата Кейти. Та Катя дори като изкукурига и се сгромоляса беше епична и създаде един от най-сензационните моменти в поп културата.

    • Like 2
  16. преди 6 часа , xroflx9 каза:

    Коментирахте ли че “Така,така” на Маман както гравитираше почти половин година около второто или третото място в класацията на Спотифай,онзи ден се е сгромолясала с 32 позиции надолу🤭много е смешен,много

    Съвсем нормално позициите да не са същите сред като кралицата качи наново истинското легендарно Така, така на поп-фолка и припомни небивалата истерия към своята песен.❤️

    • Haha 1
    • Love 3
    • Casper 1
  17. преди 36 минути, Balkandji1 каза:

    От години славиш новите лигли на жанра и плямпаш за нова генерация и нейните чутовни успехи. Никой не ги спира младите да се развиват, да правят хубави песни - ще се слушат. Кой им е виновен, че в 90% от случаите Алфите пеят недокосващи бози, които сякаш бълват на конвейр през 2-3 месеца? Класацията окупирана, а накрая на годината, като теглим чертата пак старите Галена и Преслава най-успешни...

    Младите да създадат нюх към хитове и да не правят компромиси с творчеството, което издават, само и само да има продукция.

    На мен към днешна дата не ми иде да славя никого в този жанр, защото всичко вече е еднакво и все по-малко хора се интересуват от него. Галена и Преслава са сила заради все още незатихналата инерция от през годините, но по-новото им творчество също като на младите е далеч от върха и с нищо не допринася за събуждането на жанра.

  18. Лол вече дори любимата на Рамания платформа с фейк цифри е окупирана от певици, дебютирали в последните няколко години. Отделно и най-успешната песен за годината към момента е при една такава. Забавно ще е какво ще се измисля скоро, за да се отрича новата генерация в замиращия жанр.

    • Like 2
  19. преди 8 часа , Balkandji1 каза:

    Надявам се, защото не мога да я понасям тази безличница с омито лице. Не мога да разбера манията по нея - нито пее кой знае колко УАУ, нито визията й е нещо впечатляващо - руса, синеока, но по неграбващ начин. Бил съм в Америка и такива с нейната визия има колкото щеш. Песните й също не ме докоснаха, а от години слушам, че все е номер 1. Чета, че имало някаква политическа цел. В отбора на Байдън ли е тази, че с такова усещане оставам?

    Това за политическата цел е моя теория. Която се потвърждава все повече във времето. И не говоря само за тази твърде крайна истерия на американците по нея, а и за безумното й целенасочено подсилване от страна на медиите. Това дори за Бионсе и Гага не го е имало. Според мен точно либералите видяха покрай Тръмп, че създаването на удобна фигура от шоубизнеса може да им е от огромна полза за командването на САЩ (и света).

    И тези неща ги казвам като човек, който още от едно време харесва Тейлър, но тази насилствена лудница вече ми идва в повече.

    • Like 1
    • Thanks 1
  20. Разликата между двете е публиката. Галена би била идеална за сцените на други държави. Но в България си го имаме балканското влечение - певица с повече тежест, по възможност да не е първа красавица, а ако й се получи с песен като Лъжа е - тайничко става любимка и на анти чалгарите. Неслучайно след отрязването на носа акциите й спаднаха. Манталитета ни не иска такива кукли.

    • Like 1
    • Dislike 1
×
×
  • Create New...