Jump to content

SG

Ramaniacs
  • Коментари

    10948
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    19

Всичко публикувано от SG

  1. Не и Катя да смачка с някакви AI снимки, и то без дори да си мръдне пръста. The thirst is real this time. Като един дългогодишен KatyRat чакам с нетърпение.🎵 KATY PERRY (@katyperry) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1M likes, 11K comments - katyperry on May 6, 2024: "couldn’t make it to the MET, had to work".
  2. Рамания не може да се примири със световно приетия факт, че истинските звезди правят големи концерти, а не размотавки в кръчмотеки + уреждане на фалшив трафик в платформите.
  3. + Давам всичко за теб, Ако има рай, Искам те, Пачанга, Невидим - Убиваме с любов Във всяко десетилетие от кариерата си има поне 1-2 големи хита. В настоящото още няма, но Вековна гора>>> нечии кариери и вероятно ще се оцени след много години.
  4. Не, защото заради наглостта на разни като тях Деси Слава опря до такива песни.
  5. Колкото и да е събрал, този човек вече за пореден път привлича (десетки) хиляди за концерт. А Миро два пъти напълни НДК и един път Арена. Концертната дейност винаги ще е нещо престижно, което ще изстрелва успелите в нея над ония, които предпочитат да са звезди само в кръчми и дискотеки. Добре, че някои чалгари започнаха да се усещат. Софка и Преслава винаги ще са ми донякъде анти, но се радвам за тях, че поведоха успешно парада и може евентуално да станат пример и за други от жанра си.
  6. Мадона е кралицата на попа. Следи много, но конкретно в шоубизнеса съпоставими с нейната са може би само Мерилин Монро и Ким Кардашиян (като от трите Мерилин е ТОП кралицата). Веднъж на няколко десетилетия. Не знам, може и моите очаквания да са твърде завишени заради отпечатъка, който е оставила тя на моето поколение. Ние също btw сме родени след нейния най-титаничен връх, но винаги сме я отразявали много повече от онези след 2000.
  7. Тоз Гальо няма ли да си намери вече някой траен чичко-паричко, та да си има $$$ за фейк трафик и занапред в месеците и годините и да изглежда по-убедителен, като други...
  8. Може и класиката в жанра.❤️ ПП: Сашка скоро ще издава песен за Митко.
  9. За Галс - възможно е, никога не е изключено масата все пак да я приеме и някой ден да смачка и тя с някой гигантски шлагер. За Глория - може евентуално да изпее, че кубчето лед вече се е разтопило За Десислава - тук няма второ мнение За Емилия - хм... между 2001 и 2006 може и да не е била на най-първа линия, но беше много повече в А листата от днес За Преси чак в края на годината на концерта евентуално ще разберем дали въобще пее🤪
  10. Съвсем очаквано е след 20+ години кариера истерията да не е същата като в пиковете години и флоповете да са повече от успехите. Дори при световен терминатор като Тейлър Суифт се забелязва зацикляне в доста цифри като поотмине началния интерес - и даже и силните клипове невинаги помагат. И при българските артисти няма как години наред всичко да е 10М+, а ако в отговор пак ще ми изтъкнете лидерките дето от край време не ги слуша и половината от населениетото... то това само потвърждава, че може би има нещо гнило там.
  11. Лол преди Willy да направи статистиката не бях осъзнавал, че Десислава има много повече песни с 1М+ в Спотифай не само от всичките си peer-ки, ами и от почти всички от следващата генерация - 7 (до няколко дена 9)... Не бяхме сред първите пробили в тази платформа, както във Vbox и YouTube, но с времето нещата си идват по местата. Време е за нов кючек!
  12. Оф да вземат всички да се завърнат към албумите. Или поне по-големите имена спокойно могат да си го позволят. Друго си е усещането встрани от основните сингли да има богат избор и на рандъм нереализирани или слабо реализирани песни.
  13. Гери трябва да се завърне с нещо такова. Може и Дъще, дъще. Току-виж пак станала сензация за една нощ и дала мощен рестарт на залязващия жанр чрез модела, по който е изграден. ❤️
  14. Хм кралица е ама legacy-то й постепенно избледнява. Не само заради нейните гротескни ходове, а защото на Gen Z и Алфа почти не им пука за нея, повечето дори не я знаят. То като цяло покрай социалните мрежи и тик ток термините за 'известност' и 'кралици' се измениха много, а Мадж не се и доближава до адекватна актуалност там. Ще си остане просто онази, за която по-зрелите хора ще помним, че някога е започнала този процес. И някой и друг хит ще си гърми тук-там, де.
  15. То както е тръгнало като нищо след някоя и друга година в учебниците ще заменят Моцарт с нея и подобните.❤️ Десунката въпреки всичко е ТОП хитруша. За над четвърт век кариера почти няма година без хит, сезонен хит, дуетен хит или поне там някакъв приличен успех. Каквото и да си говорим няма друга такава в чалгата, единствено Преслава и Галена вероятно щяха да са по-добре ако и те бяха дебютирали 1996.
  16. Тази песен чисто и просто отива повече на Емануела. Последния соло хит на Десс не беше чак толкова отдавна - Токсичен от 2021. Разписала се е и в това десетилетие, но пък не мисля, че й предстоят много бъдещи успехи в чалгата. Подсещаш ме, че тепърва предстои и в имиджа на Тройница да се опита да се адаптира. Веднага да отива при Прес, Камс и Емс да й уредят час при кварталния касапин и току-виж публиката я приела за по-зрялата сестра на Лиди.❤️
  17. Конкретно в чалгата адаптивността към днешна дата се оказва нож с две остриета. Десислава примерно винаги е успявала да е в тон с модерното, да не изпада зад борда като 99% от своята генерация, което обаче в последните няколко години тотално я обезличи. Защото за да се адаптираш значи да правиш някакви безумни евтини песни на границата между маането и махалата, чат-пат и да вкараш някой мУдерен елемент като за клуб.
  18. Класа. Тайничко се надявам Деси Слава да направи кавър послучай раждането на внучето - по възможност кавър и на клипа, не само на песента.
  19. Супер забавната ситуация с Дуа. Никаква градация, за трети пореден път денс албум, като този е може би най-баналния досега. На първо слушане единствено Falling Forever и Maria ми се откроиха. Поне сега ще се спрат онези нелепи твърдения, че тя била новата Кейти. Та Катя дори като изкукурига и се сгромоляса беше епична и създаде един от най-сензационните моменти в поп културата.
  20. Съвсем нормално позициите да не са същите сред като кралицата качи наново истинското легендарно Така, така на поп-фолка и припомни небивалата истерия към своята песен.❤️
  21. На мен към днешна дата не ми иде да славя никого в този жанр, защото всичко вече е еднакво и все по-малко хора се интересуват от него. Галена и Преслава са сила заради все още незатихналата инерция от през годините, но по-новото им творчество също като на младите е далеч от върха и с нищо не допринася за събуждането на жанра.
  22. Лол вече дори любимата на Рамания платформа с фейк цифри е окупирана от певици, дебютирали в последните няколко години. Отделно и най-успешната песен за годината към момента е при една такава. Забавно ще е какво ще се измисля скоро, за да се отрича новата генерация в замиращия жанр.
  23. Кога някоя чалгарка със свежарски машъп от екзотична дестинация? Only the queen with the most streamed female solo song in BG❤️
  24. Това за политическата цел е моя теория. Която се потвърждава все повече във времето. И не говоря само за тази твърде крайна истерия на американците по нея, а и за безумното й целенасочено подсилване от страна на медиите. Това дори за Бионсе и Гага не го е имало. Според мен точно либералите видяха покрай Тръмп, че създаването на удобна фигура от шоубизнеса може да им е от огромна полза за командването на САЩ (и света). И тези неща ги казвам като човек, който още от едно време харесва Тейлър, но тази насилствена лудница вече ми идва в повече.
  25. Разликата между двете е публиката. Галена би била идеална за сцените на други държави. Но в България си го имаме балканското влечение - певица с повече тежест, по възможност да не е първа красавица, а ако й се получи с песен като Лъжа е - тайничко става любимка и на анти чалгарите. Неслучайно след отрязването на носа акциите й спаднаха. Манталитета ни не иска такива кукли.
×
×
  • Create New...