Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 8 отговора
- 529 преглеждания
Линк към сайта Тук! Доста зарибяващ сайт, има всички известни филми и сериали. Чекваш си гледаните от тях, тези които следиш в момента.. до коя серия си на определен сериал... тези които искаш да гледаш, абе общо взето е интересно Има и Календар чрез който можеш да следиш всички премиерни епизоди на любимите си сериали. Водиш си една индивидуална класация за най-гледани епизоди, филми. Общо взето това е, регнете се ако искате и слагайте линкове към профилите си ПП: Митенцето от форума ме зариби по сайта
Last reply by Danny, -
- 8 отговора
- 468 преглеждания
На горещия стол сяда -A. Въпросите си към него може да задавате до 20.07, 23:00. Без обиди!
Last reply by -A., -
- 8 отговора
- 299 преглеждания
Честит Рожден Ден! Здраве, късмет, много успехи и дни изпълнени с щастие и любов ти желая. Наздраве!
Last reply by Euphoria., -
- 8 отговора
- 283 преглеждания
Днес нашият потребител - hohster навършва 24. Пожелайте му нещо.
Last reply by hohster, -
- 8 отговора
- 447 преглеждания
Здрав и обичан бъди!
Last reply by Alter Ego, -
- 8 отговора
- 482 преглеждания
На горещия стол сяда Loka Въпросите си към него може да задавате до 28.07 23:00. Без обиди!
Last reply by Loka, -
- 8 отговора
- 412 преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by adorable, -
- 8 отговора
- 640 преглеждания
На 10 август преди 10 години се регистрирах в Ramania-bg. Заради това реших да направя ретроспекция на престоя ми тук. В началото бяхме на друг хост, който се пази все още тук: http://forums.miglena.net/index.php? Да започнем със създаването на форума и първата тема пусната от momo: 9 март 2006 Ето и регистрацията ми в Ramania vol.1 : 10 август 2006 Сега някои по-интересни неща от преди десетина години: - Мура Мега 2006 - Мура Мега 2006 - 2 тема - Развода на ДесиСлава и Галин - Емануела след 10 години излъчва същите послания в клиповете си, както при своя дебют - Нова Десислава aka Джена - Мненията за Андреа преди 10 години - Галена преди…
Last reply by pacho, -
- 8 отговора
- 332 преглеждания
Честит Рожден Ден! Нека този ден бъде изпълнен с усмивки, слънце, любов и смях! Поздрав:
-
- 8 отговора
- 285 преглеждания
Честит Рожден ден на една от най-страхотните форумки! Пожелавам ти много здраве, лични и професионални успехи! Нека всяка твоя мечта се сбъдне! Поздрав:
Last reply by lakibebe, -
- 8 отговора
- 367 преглеждания
Каквa е вашата равносметка за 2018-та година? Доволни ли сте от това, което се случи? Сбъднахте ли целите си или срещнахте предимно провали по своя път? Какво си пожелавате за 2019-та и какви цели сте си поставили?
-
- 8 отговора
- 749 преглеждания
И такам... В събота бях във Велико Търново, и бяхме в "Music Place Negro" За сега мога да дам снимки само от сайта на дискотеката. http://www.negro.bg/gallery-76.html/page/1 аз съм на 9-та (целият в синьо ) снимка и по-нататъка пак ни има.. Имам и клипче, обаче много, много не се вижда, но някой ако иска да ни скив, ще го кача. Тази седмица (в събота) съм в Свищов Клуб "Славяни" ако има някой от там да заповяда, по-другата седмица съм пак във Велико търново в клуб "Bally" Елате мЪ вижте хаха...
Last reply by lucas, -
- 8 отговора
- 552 преглеждания
Проф. Юлиан Вучков е обществен анализатор, есеист, публицист, театрален, литературен и телевизионен теоретик, критик, доктор на науките. Той коментира за "Ретро" парещите в обществото ни теми като гей инвазията и рестартирането на проекта АЕЦ "Белене“. - Проф. Вучков, вие сте експерт по културно взаимопроникване, по обществени отношения. Откъде ни дойдоха тези полови изстъпления и гей прайдове? - Всички морални разложения тръгват от империята САЩ. Нищо добро не е дошло оттам. Дори след края на Студената война и падането на Берлинската стена САЩ не се демократизираха, а станаха свръхсила. Те са първа, единствена, без да има друга, която да ѝ противостои…
Last reply by alisali1234, -
- 7 отговора
- 479 преглеждания
Вие сте!
Last reply by panamera, -
- 7 отговора
- 273 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти само хубави неща!
Last reply by adorable,