Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
569 теми в раздела
-
- 18 отговора
- 1k преглеждания
Здравейте,драги съфорумци!Честит Рожден ден,скъпа Рама!Този разказ е нещо,което писано преди доста време и изразява моментните ми чувства.Надявам се да ви хареса,всичко е с цел да бъде забавно. Приликите и разликите с действителни лица не са случайни! Докато последните от Август сеизнизваха,феновете все повече тръпнаха в очакване на Концерт-спектакъла нагодината - "8 години Рамания".Някои се организираха да ходятзаедно,други правеха плакати,трети пък решиха да спят на палатки пред НДК.Но феноветена Mittew и senuj се отличиха с оригинални идеи.Първите наприха специално CD сТоп коментарите на скандалната звезда,докато другите изработиха трансперант,накойто с кр…
Last reply by Andrew Cunanan., -
Ползвате ли Ask.fm, любимата социална мрежа на Симона Илиева Загорова? :1000 (29): ЕТО моят профил там.
Last reply by SAM', -
- 0 отговора
- 191 преглеждания
Легендарната песен „Despacito“, която пожъна невиждан успех за няколко дни и която може би още дълго ще звучи в нощните заведения, дори и след края на лятото, официално счупи всички възможни рекорди. Хитът се превърна в най-популярната и най-излъчвана песен за всички времена, като победи дори „Gangnam Style” на Сай и „Sorry”на тийн идола Джъстин Бийбър. Латино парчето „Despacito” е излъчено над 4 милиарда пъти само за последните шест месеца. „Не мога да повярвам какво се случи с тази песен, лудост е! Бях сигурен, че ще бъде хит, това беше и целта ми, но не очаквах толкова грандиозен успех. Когато я написах, просто исках да накарам хората да се усмихват и да танц…
Last reply by FikLena, -
Flappy Bird 1 2 3
by Nikolay- 72 отговора
- 2,9k преглеждания
Flappy Bird Поствайте личните си рекорди в тази тема.
Last reply by Brian, -
- 0 отговора
- 463 преглеждания
Тъй като много се кефя на обновения Андроид, но всякаш нещо не ми достига...От няколко поредни вечери си цикля в Гоогле Магазина обаче не намирам абсолютно нищо ново, нито интересно. Нека темата бъде за споделяне на онези супер яки приложения и апликации, които не са в топ класациите, а са скрити някъде там назад, но са супер полезни, важни и интересни. Аз ще ви предложа няколко, за да въведем някакво правило за споделяне: 1. Име на приложението 2. Иконка 3. Кратко описание 4. Мнението ви за даденото приложение, колко често го използвате и т.н. A именно 1. Zaplata brurto-neto 2. цък 3. Изчислява бруто-нето заплатата, която получаваш, детай…
Last reply by ANGEL, -
- 11 отговора
- 378 преглеждания
Честит рожден ден! Честито пълнолетие! Добре дошъл в клуба на 18-ките! :D Пожелавам ти здраве, късмет, любов, живот, секс, купони, пари, коли, мъже/жени (квото си избереш) и като цяло да вкусиш от всички удоволствия на живота! Нека тази година за теб е по-'плодородна' и по-късметлийска в личен, а и защо не в професионален, план? Пожелавам ти още дъъълги години с теб да сме си толкова близки, макар засега само в Интернет. Стискам палци и се надявам след години да сме толкова близки и в реалния живот. Не смъквай никога усмивката от лицето си и не показвай на хората, че те боли и че си ранен, за да не се възползват от това. Пожелавам ти до себе си да имаш само хора, к…
Last reply by Starboy, -
- 8 отговора
- 406 преглеждания
Здрав и обичан бъди!
Last reply by Alter Ego, -
- 0 отговора
- 187 преглеждания
Hearthstone е кажи-речи стандартно картово заглавие. Ако сте цъкали подобни игри, едва ли ще се изненадате от това, което ще видите. Казано накратко, вие правите свое тесте от карти, с което се изправяте срещу противник. Целта ви е просто да го победите, убивайки героя му. Доколкото самият аз доста харесвам картовите игри, то навлизането в някои от тях е сложно. За пример бих дал Scrolls на Mojang, известни предимно с Minecraft. Купих си картовата им игра миналата година… поиграх малко, не ме зариби и се отказах. Отчасти заради лошия tutorial. Положението при Hearthstone е коренно различно. За около половин час човек вече е схванал каква е идеята и е готов да се…
Last reply by Glamdring, -
- 31 отговора
- 1,4k преглеждания
Разпознаваемо и запомнящо се? Мислите ли, че ако го смените ще изгубите индивидуалност и личен почерк?
Не знам дали има такава тема. Имате ли instagram?
Last reply by goplay89, -
Kоя зодия сте? 1 2 3 4
by Guest Kondomcho- 89 отговора
- 2,8k преглеждания
В чалгата има най-много певици представители на зодия Рак: Глория, Преслава, Анелия, Джена, Татяна и т.н. Да направим подобна статистика сред феновете на жанра. Под формата на коментар пишете коя зодия сте. Ако си знаете Асцендента - пишете го и него.
- 17 отговора
- 554 преглеждания
Тема свързана с празниците като цяло.Къде ще ги прекарате, с кого, готвите ли подаръци, какво очаквате да получите и т.н. Споделяйте, може пък някой да ползва идеите ви.
Last reply by BaLiStIC_007, -
Какво е Last.fm? Last.fm е музикален сайт, в който може да се намери информация за много групи и изпълнители, а също така и да се чуят някои техни песни. Уникалното в сайта е системата с тагове. На всеки изпълнител, както и на всяка песен, потребителите могат да слагат тагове. Тагът може да отразява както музикалния жанр, така и личното мнения на потребителя за песента или изпълнителя. Всъщност тагът е свободен текст, който се въвежда, така че потребителят има пълна свобода над избора си. Всъщност най-важната част от сайта са неговите потребители и на тях е обърнато голямо внимание. Хората могат да се регистрират в сайта и по този начин създават свой музикален …
Last reply by Nikolai, -
- 0 отговора
- 193 преглеждания
След огромния успех на Мемеандреа,сматам че е време да имаме и тема за разнообразни meme-та. Тук може да качвате любимите ви такива или ако имате ваши собствени.
Last reply by xroflx9,