Jump to content


hearthstone


Препоръчани коментари

Hearthstone е кажи-речи стандартно картово заглавие. Ако сте цъкали подобни игри, едва ли ще се изненадате от това, което ще видите. Казано накратко, вие правите свое тесте от карти, с което се изправяте срещу противник. Целта ви е просто да го победите, убивайки героя му.

 

Доколкото самият аз доста харесвам картовите игри, то навлизането в някои от тях е сложно. За пример бих дал Scrolls на Mojang, известни предимно с Minecraft. Купих си картовата им игра миналата година… поиграх малко, не ме зариби и се отказах. Отчасти заради лошия tutorial.

 

Положението при Hearthstone е коренно различно. За около половин час човек вече е схванал каква е идеята и е готов да се изправи срещу първите си живи противници. Да, за навлизането в играта ви е нужно повече време – не си мислете, че има малко тактики или начини за игра. Напротив, с времето ще научите доста хитри трикове.

 

Важното е, че за кратко време се усещате уверени, че сте схванали основните механики. Което спомага за това човек да се забавлява, а не да се зарови в някакви планини от текст, в които е обяснено кое как функционира.

 

Аре да играем!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...