ANGEL Публикувано на Януари 28 Report Share Публикувано на Януари 28 Тъй като много се кефя на обновения Андроид, но всякаш нещо не ми достига...От няколко поредни вечери си цикля в Гоогле Магазина обаче не намирам абсолютно нищо ново, нито интересно. Нека темата бъде за споделяне на онези супер яки приложения и апликации, които не са в топ класациите, а са скрити някъде там назад, но са супер полезни, важни и интересни. Аз ще ви предложа няколко, за да въведем някакво правило за споделяне: 1. Име на приложението 2. Иконка 3. Кратко описание 4. Мнението ви за даденото приложение, колко често го използвате и т.н. A именно 1. Zaplata brurto-neto 2. цък 3. Изчислява бруто-нето заплатата, която получаваш, детайлно описвайки всичко удръжки, които работодателя си спестява /като осигуровки, облагаем доход, пенсионен фонд и т.н./ 4. Страшно полезно бих казал, тъй като работодателите, често не правят разлика между бтуто и нето, назначавайки те на работа. _________________________________________________________________ 1. SMS Parking 2. 3. Директно пращане СМС за синя/зелена зона автоматично, без писане, след веднъж активиран автомобил. 4. Лично на мен ми спестява усилията да ходя да търся табелката с номера, на който трябва да пратя смс-а, пък и винаги си забравям регистрационния номер :1000 (29): ___________________________________________________________________ 1. TaxiStars 2. 3. Директно поръчва такси при вече зададен маршрут без обаждане. 4. Спестява разправии с нагли диспечърки, търсене на номер на такси, чакането на линия. Утре ще добавя още от моя телефон, надявам се и Вие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.