Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 13 отговора
- 435 преглеждания
Честит рожден ден, шефе. Много щастие, здраве, любов и професионални успехи. И много години още за форума да има.
-
- 13 отговора
- 1,3k преглеждания
Гласувайте до 00:00
Last reply by Starboy, -
- 13 отговора
- 339 преглеждания
Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, късмет, успехи и сбъднати мечти! И много любов разбира се
Last reply by Gerganafen, -
- 13 отговора
- 396 преглеждания
Честит Рожден ден! Пожелавам ти много здраве, успех и щастие. Нека всяко твое желание да се изпълни в този ден! Поздрав с "Ти къде беше" на Джена!
Last reply by stereoto_, -
- 13 отговора
- 586 преглеждания
Знам, че сигурно ще отнеса доста хейт заради тази тема, ама честно казано гледах по ББС един филм направен от една мърла за черноморието. Естествено комплексираните Англичани се опитват да пренасочат туристите си към Гърция, а не към нашият бардак. Не мога да ги виня за това отчасти, но само отчасти. Това което ме дразни у тях е, че изкрват само нас отрепки, а другите нации като гърците и италианците величаят. Изкарват, че е най- лесно в нашето черноморие да се напиеш, биеш и умреш от свръх доза, което може и да е така. Това което адски много ме подразни в това видео е колко глупав народ сме. Тя (журналистката) ни се подиграва, дори в жестикулациите, в поведението, …
Last reply by heartless, -
- 13 отговора
- 538 преглеждания
Уважаеми потребители, днес от 23:30 ще започне официалното тържество на Denis и mimchyyy9! Тяхната сватба ще се състои след броени минути. Вълнувате ли се?
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 13 отговора
- 397 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и в най-скоро време да излезеш от депресията, в която си и всичко да се нареди повече от добре! Весело изкарване на празника и дано денят е по-готин отколкото си очаквала.
Last reply by pechenko, -
- 13 отговора
- 407 преглеждания
Честит Рожден Ден,много здраве,щастие,късмет,любов,успех,сбъднати мечти.
Last reply by foxy_vd, -
Честит рожден ден, adorable!
by Guest Kondomcho- 13 отговора
- 415 преглеждания
Честит рожден ден! Да, и ти одъртя! Густууу, няма само аз да съм дърт. Пожелавам ти здраве и да срещнеш истинската любов!
Last reply by adorable, -
- 13 отговора
- 638 преглеждания
Здравейте,правя тази тема,тъй като Лятото почти свърши и тук ще можем да споделяме нашите най-добри спомени и мигове от него.
Last reply by Nikolay, -
- 13 отговора
- 440 преглеждания
На горещия стол сяда Jouey. Въпроси към него можете да задавате до 07.09 23:00. Без обиди, моля.
Last reply by Jouey, -
- 13 отговора
- 525 преглеждания
Време да уточним как стоят нещата с новите попълнения в модераторския екип.
Last reply by Христина', -
- 13 отговора
- 509 преглеждания
Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще го банвате тоя, или купувам форума и ви банвам всичките.
-
- 13 отговора
- 336 преглеждания
Честит рожден ден, Ники. Много здраве, щастие, късмет, любов... и като цяло всичко което искаш да го имаш. Много успехи и едно перфектно бъдеще.
Last reply by Nikolay, -
- 12 отговора
- 694 преглеждания
Лято е. Живеем във светска държава, където е напълно нормално и свободно лятно време ние, българите, да носим летни дрехи като тениска, къси панталонки, клинове, потници, къси чорапки и кецки, блузи с голи рамене, с прилеп ръкави, на морето е нормално да сме по бански и чехли. Покрай този скандал с двете бели християнски момичета, нагло нападнати от мюсюлманско семейство, искам да ви кажа следното. Не позволявайте да ви тъпчат самочувствието и да ви казват как да се обличате! Видите ли хора, изглеждащи различно от европейския начин на обличане, ПРОСТО ГИ ИГНОРИРАЙТЕ! Не им обръщайте внимание, дори да ви обиждат, подиграват, да се опитват да препречат пътя ви. Ако ст…
Last reply by Loka,