Fast Публикувано на Май 31 Report Сподели Публикувано на Май 31 Предишна тема: http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=95181 Свиквам нов вот поради следните причини: Не си е взел поука от миналата година. Неприемливо е в предвид резултата от гласуването (8-6). * Държи се непрофесионално и надменно (не целя да го обидя). * Има лично отношение и си позволява своеволия. * Сприхав и избухлив е. Не умее да изслушва. Понякога сам нарушава правилата на форума. (пак казвам не целя да го обидя). Пример: Вижте го това тотално повреденото психарче - Fast.... и се пазете...... помагайте и с други такива ако можете Попълнете празната бланка и я постнете: Код [b]Заслужава ли nolee да е модератор? -[/b] [b]Защо? -[/b] И двете полета са задължителни. Имате право да гласувате само ако сте написали поне 20 коментара тази година и нямате каквито и да е приятелски или роднински отношения с него. Моля, бъдете максимално обективни. Без дискусии и аргументи! Потребителите: Chris, -А., Христина, heartless, zai4eto82, чушка и Сашо нямат право да гласуват. Целувки за теб и другите ми фаворити ... @-А @Христина @heartless @zaicheto82 @чушка. @Blueberry @Сашо ...в профилът ми Вота приключва другата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Да, заслужава. Правилата на форума не са конституция, че да се следват сляпо, нито пък някаква инструкция за употреба. Хора сме все пак. Точно той знае много добре кога някой има нужда от почивка. Не е нужно да има провинение - някои само с присъствието си натоварват. Според мен върши добра работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Заслужава ли nolee да е модератор? - Да, само ако спре със пристрастията си. Защо? - Не виждам някой друг да се оплаква от него освен Fast, а и влиза редовно във форума. Може например Стела да не е админ, защото почти не влиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Не. Да си модератор не е привилегия, а задължение. Трябва да си безпристрастен, а нолето отдавна е показал че не е. Да не говорим че никва работа не върши и се налага Христина и heartless да се занимават със всичката пумия, когато имат време нали. Също да отбележа че Правилника на форума са вид Конституция на виртуалната губерния, озаглавена Рамания, съответно следва да се спазават, на който не ми харесват или да си хваща пътя, или да не се ръководи от твх, но да си носи съответните наказания. Всичко останало е слободия и да закриваме форума тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Не. Да си модератор не е привилегия, а задължение. Трябва да си безпристрастен, а нолето отдавна е показал че не е. Да не говорим че никва работа не върши и се налага Христина и heartless да се занимават със всичката пумия, когато имат време нали. Също да отбележа че Правилника на форума са вид Конституция на виртуалната губерния, озаглавена Рамания, съответно следва да се спазават, на който не ми харесват или да си хваща пътя, или да не се ръководи от твх, но да си носи съответните наказания. Всичко останало е слободия и да закриваме форума тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Author Report Сподели Публикувано Май 31 Заслужава ли nolee да е модератор? - Не Защо? - Посочил съм причините в първия пост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Заслужава ли nolee да е модератор? - Не. Защо? - Не знам какво е било предният път, но аз наблюдавам отскоро, че баннва и дава проценти за пълни глупости... колкото да се отчете ли, не знам и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Преди бях за не, но си промених решението – Да, заслужава. Справедлив ми изглежда и скандализира с разкрития и постове! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Имаше вече няколко такива теми, става досадно. Който има проблем с модераторите, да пише лично на Момо и той да решава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари