asylum Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 От 19.02.2016 г. от 1:16, adorable каза: Изгледах интервюто и съм потресен, защото рядко съм срещал някой да говори с подобно самочувствие за себе си, то чак е психично плашещо. Толкова много провинциализъм и жадни за евтина слава хора... Може да пее момичето, де. И дотам. Нито създава изкуство, нито е Глория или Тони Дачева в жанра, за да говори с такъв патос. Нито след 10 години някой ще помни бозите, които сега бълва. Жива и здрава да е - само да знае, че свръхамбицията е погубила немалко хора. Отдавам го на младостта, тя ми е набор. В живота обаче има по-важни неща. Когато някой ти обърне внимание, било то и колеги, трябва да стъпиш още по-здраво на земята, защото това те задължава. Бунтарството си може да изрази и по друг начин. Одобрявам, че е откровена и си признава нещата, докато другите кифли са лицемерни. Нека си пее просто, намерила е някаква ниша, но нека знае и че младите хора бързо се пренасищат и че трябва да се запише и с по-качествени песни, ако иска да я възприемат сериозно някой ден. 10 години по-късно всичките й хитове се помнят, пеят по участия, гърмят в тикток… Коя песен на Гюра от последните 10 години се помни? преди 38 минути, Andrew Cunanan. каза: Не само ги помним, но ги и слушаме! Те са химновете на съществуването ни ❤️ Ни моа! Тъкмо го цитирах 🤣🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 19 минути, asylum каза: 10 години по-късно всичките й хитове се помнят, пеят по участия, гърмят в тикток… Коя песен на Гюра от последните 10 години се помни? Ни моа! Тъкмо го цитирах 🤣🤣🤣 Коя Гюра? Трактористката? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.