Jump to content

Препоръчани коментари

Много скучни образи тази вечер, Преслава хептен ще го закъса с Криско. :mf_surrender:

После всичко било нагласено, не я виждам като Криско. :helpsmilie:

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Прея е ужасна. Поли и дуетът как бяха, че пропуснах?

Преса е страшнаааа! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Страхотно се представи като за първи път в този жанр. Гримирали са я този път супер!

Супер се справи Преслава, този път и като визия я бяха докарали. Браво!

Тоя път гримьорите са свършили работа ПЕРФЕКТНО. Просто, като се замислиш, че тва всъщност е Преса.... направо страшно е :1000 (33):

Обаче........ Преске бе, нали беше много артистична. Постарай се малко мама му стара :1000 (27): :helpsmilie:

Беше мноооого добра. Но като глас не го издокара и очаквано. Криско си има много autotune в песните си, а и тя е жена. Но по образ беше перфектна. Браво!

Не очаквах да докара движенията, направо се чудех това нашата Преслава ли е, браво, гласово обаче този път беше зле, поне грима най накрая са го докарали.

Единствено Прея може да успее да издокара Криско като глас, защото й е плътен гласа.

Единствено Прея може да успее да издокара Криско като глас, защото й е плътен гласа.

Е, и на Преслава е плътен, просто е много характерен с тази дрезгавина и не може да избяга от нея.

Беше страхотна, дано спечели и тази вечер :Vishenka_05:

Очаквах Преслава да се изложи, ама се справи страхотно. Като движения и поведение беше 1:1, много яко беше :-D Ясно е че рапирането не го докара, но всичко останало беше супер, браво!

На Преса гласът в началото на кариерата беше дори писклив във височините. Сега не е дрезгав, просто супер изхабен. Амортизирана е вокално.

На мен ми хареса повече и от Тина, не знам за вас... :Vishenka_05:

Последните 3-ма смазват. Имам чувството, че те са най-голямата конкуренция тая вечер.

На мен ми хареса повече и от Тина, не знам за вас... :Vishenka_05:

Уникална беше :Vishenka_05:

Преслава се справи страхотно, много беше забавно! А самия Криско е станал много готин... :1000 (29):

Калин беше най-добрият :phpgrin2:

Преслава този път не ми хареса особено.

Преслава се справи страхотно, много беше забавно! А самия Криско е станал много готин... :1000 (29):

Мхммм :3fdb8960598fa63e:

https://www.instagram.com/p/BCGPqyTLm1d/

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...