Jump to content

Препоръчани коментари

Тази вечер в 19ч. ще започне церемонията по връчването на 14-те музикални награди на телевизия „Планета“.

Хотел „Маринела“ ще стане домакин както на изпълнителите трудили се през 2015 година, така и на гостите, поканени от музикалната компания.

Екипът на LIVE, намира място сред медиите гостуващи на церемонията. Всички, които искат да бъдат информирани какво се случва около едно от най-коментираните събития за 2016 година, могат да следят сайтът на LIVE MAGAZINE и официалната ни страница във фейсбук.

------

От тук също можем да научим наградените, ако Емата не пише....

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Докъде я докараха Пайнер! Ангел Дончев и педалчетата около него, начело с Карлос, да са репортери от мястото на събитието. :roll1:

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Червен килим?

:roll1: :roll1: :roll1:

На мен ми звучи интересно, но преминаването по червения килим също се излъчва на живо по принцип. :gun_bandana:

Дефиле на звездите по червен килим и нов водещ на наградите на "Планета"

в 14:10 | 5

photo_big_45211.jpg

Само няколко часа остават до началото официалната церемония по връчването на 14 Годишни музикални награди на телевизия “Планета” – 2015.

Екипът на музикалната медия вече е изпипал и най-малките детайли около строежа на сцената и на нея вече текат усилени репетиции.

Звездите и техните почитатели са нетърпеливи да научат резултатите от гласуването в 15-те категории, както и кои са носителите на Специалните отличия тази година. Новият водещ на VIP церемонията е г-н Динев, който е подготвил едно атрактивно и изпъстрено с много хумор представяне.

“Духът на церемонията тази година е доста различен, както и самият концерт. За първи път тази година сме предвидили звездите на телевизия “Планета” да минат по бляскав червен килим”, споделя в аванс мениджърът д-р Хари Янакиев и допълва още: "Заедно с Петя - водещата на “Звездно” екипът ще посрещне изпълнителите, за да научим какви са техните вълнения и очаквания за наградите”.

Началото ще бъде поставено в 19:00, но още в 18:00 часа започва дефилето на звездите по червения килим, а свидетели на всичко това ще бъдат тези от Вас, които вече имат билети за музикалния празник.

На мен ми звучи интересно, но преминаването по червения килим също се излъчва на живо по принцип. :gun_bandana:

В "Звездно" ще го покажат хаххахах

Фоксич, що тая година нямаш призьорите??? Явно любимата ти няма инфо.

Недко, имам всичко, защото и миналата година любимата ми (според теб) не ми ги е казала. И знам защо подпитваш Недко. Никой тук освен Стенли не знае нищо. А сте много любопитни, направо ръцете ви изгарят пред компа. Хайде нещо авансово, че сте мои хора, а аз не съм дебил като други едни хора. Тази година Недко, драмата е при мъжете, които се оказаха новите кифли. Жените знаят съдбата си от 2-3 седмици и са се примирили с нея. И Недко, миналата година съм ти казал всичко в 19:00, преди да започне церемонията. Защото Недко, миналата година по това време Джена бе "Певица на годината", а не Преслава. Разбра ли ме Недко? :whistling:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Докъде я докараха Пайнер! Ангел Дончев и педалчетата около него, начело с Карлос, да са репортери от мястото на събитието. :roll1:

Карлос е изпълнител, а не репортер.

Мале, вярно че наградите бяха днес. Никаква тръпка нямаме вече, пък уж сме най-запалените чалгари. Ужас! Тая фирма до 5-10 години няма да я има.

Мале, вярно че наградите бяха днес. Никаква тръпка нямаме вече, пък уж сме най-запалените чалгари. Ужас! Тая фирма до 5-10 години няма да я има.

Даже по малко.

Недко, имам всичко, защото и миналата година любимата ми (според теб) не ми ги е казала. И знам защо подпитваш Недко. Никой тук освен Стенли не знае нищо. А сте много любопитни, направо ръцете ви изгарят пред компа. Хайде нещо авансово, че сте мои хора, а аз не съм дебил като други едни хора. Тази година Недко, драмата е при мъжете, които се оказаха новите кифли. Жените знаят съдбата си от 2-3 седмици и са се примирили с нея. И Недко, миналата година съм ти казал всичко в 19:00, преди да започне церемонията. Защото Недко, миналата година по това време Джена бе "Певица на годината", а не Преслава. Разбра ли ме Недко? :whistling:

Не те разбрах, Цветане.

Просто предположение - изобщо си нямаш идея кой с какво ще бъде награден.

А това с мъжете, всеки може да го каже.

Нали се правиш на много вътрешен... почвай да снасяш инфо... :1000 (19):

Нито ме интересуват тъпите награди,нито са важни.

Но искам Галена да ги прибере всичките и да им покаже коя е най.

Карлос е изпълнител, а не репортер.

Карлос е педал, който е приятел с Ангел Дончев, който пък се прави на репортер от мястото на събитието, заедно със своите швестерки. :1000 (19):

Не те разбрах, Цветане.

Просто предположение - изобщо си нямаш идея кой с какво ще бъде награден.

А това с мъжете, всеки може да го каже.

Нали се правиш на много вътрешен... почвай да снасяш инфо... :1000 (19):

Аз съм вътрешен, такъв съм от много години. И аз снасям инфо от много години и то вярно. В тази фирма всичко е предпоследно и затова е добре да се види репетицията за церемонията довечера. В тази връзка, дори 14-годишен вече ще схване откъде идва верният информационен поток, но на теб сигурно ти е трудно. Но щом все до мен опирате всяка година, значи нещо приказките за информатори всякакви се оказват силно преувеличени.

Ще ги излъчват в канала си?

Едва ли. По-скоро ще ги качат по-бързо отколкото предполагахме

Няма логика да ги излъчат онлайн а не по собствената ТВ...

По принцип "очаквайте в канала" може да означава и че ще качат церемонията по-късно. Дано наистина излъчват на живо.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...