Jump to content



Митко Димитров: Ако Оцко реши да действа против правилата, няма да е в негов интерес


Препоръчани коментари




Инж. Митко Димитров - собственикът на "Пайнер", даде интервю пред "Шоу", в което коментира някои от най-обсъжданите теми в публичното пространство, свързани с изпълнителите от най-голямата музикална компания у нас. Ето част от интервюто, публикувано в blitz.bg:

- Инж. Димитров, напоследък много певици си отидоха от „Пайнер”, в публичното пространство се заговори дори, че фирмата се разпада. Каква е истината?
- Фирмата е стабилна и носи имиджа на десетки успешни изпълнители. А това, че се е разделила с някой, означава само, че се е разграничила с него и няма никакво значение как той си е отишъл.

- Защо прекратихте договорните си отношения с Андреа? Според информациите тя сама е пожелала да напусне, но дълго време е била спирана от подобно действие?!
- Дълго време се опитвахме да й угодим, но... и това си има своя край.

- „Тръгвам си от фирмата, защото имам да реализирам проекти, които няма как да се случат там”, пък беше коментарът на Крум. По каква причина се разделихте с него?

- Питайте него. Ограничение за изяви не е имал, а и не сме го лишавали от такива поради простата причина, че не би било в наш интерес.

- Композиторът Йорданчо Василковски - Оцко също вече не е част от компанията. Съпругата му Кристиана също…
- С много автори сме се разделяли и впоследствие те са разбирали, че свободната практика не е най-доброто за тях. Но след като има желание да работи по този начин, нека опита.

- Допускате ли, че Оцко ви отмъква изпълнителите, тъй като не е тайна амбицията му да прави нова музикална компания?
- Той ще прави песни и за наши изпълнители. Но се опасявам колко добри ще са те. Един автор твори най-добре, когато е спокоен и е отдаден само на творческия процес, но когато започне да се занимава и с бизнес, проблемите в бизнеса неминуемо ще се отразят на спокойствието му, а от там и на творчеството му. И аз го предупредих да не се сърди, ако му връщаме песни. Трябва да съществува коректност между колегите в нашия бранш и аз самият държа на това. Ако сега Оцко реши да действа против правилата, няма да е в негов интерес. След време сам ще разбере, че не постъпва правилно. А изпълнител, който е недоволен и вини за неуспеха си единствено и само компанията, е по-добре да бъде „отмъкнат”.

- Наскоро в интервю фолкпевицата Траяна се оплака: „Давах всичко от себе си, от стреса започнах да качвам килограми, а шефът ми заяви, че не иска втора Ивана”...
- Де да можеше да е втората Ивана… Изисквал съм както от нея, така и от всички изпълнители, добра фигура и здравословен начин на живот. Аз самият всеки ден съм на фитнес уредите и спортувам, въпреки че не се снимам в клипове. А добрата фигура на изпълнителя е уважение към неговите почитатели и е предпоставка за успех. Но явно не съм бил добре разбран.

- Алисия проявявала ли е интерес да работи с „Пайнер”?
- Не е, както и аз не съм давал поводи за това.

- Не беше много отдавна, когато фолкпевицата Камелия заяви, че е напуснала „Пайнер” заради схемите във фирмата, в която „продуцент всъщност няма, защото всичко се плаща от самия изпълнител”. Как бихте отговорили с днешна дата на това?
- Принципите на работа се договарят и приемат двустранно. Не желая да ги коментирам, поради взаимно приетите изисквания за конфиденциалност. Тя явно е забравила годините, когато „Пайнер” плащаше всичко, докато, по нейна инициатива, не променихме правилата.

- Допускали ли сте досега драстични бизнес грешки?
- Няма безгрешни хора, а и аз не се мисля за безгрешен. Опитвам се да си вземам поука от грешките, за да не ги допускам отново.

- Отскоро залагате на поп опера, което е крайно далеч от поп фолк звученето. Както и на рап – което е голямата изненада. Рапърът Устата е сред новите попълнения, а се говори, че към редиците ви ще се присъедини и Криско. Сменяте тактиката или?
- Ние имаме и досега хубави, доказали се с времето, песни в различни стилове. Като се започне от фолклора – „Бяла роза” на Славка Калчева и се завърши с рок – „Лъжа е” на Преслава. Но вие ги слагате под един общ знаменател - попфолк. Сега решихме да разнообразим с поп опера и рап.

Дано успеем да наложим хубава песен и в тези стилове. Трио „Сопрано”, както и Устата, са отскоро в компанията. Ще се опитаме да им осигурим достойно място сред нас и се надяваме на успех. А за Криско разбирам от вас.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 59
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пак БЛИЦ, пак на Пеевски, пак героична снимка на директор и пак огън по всички напуснали. Иначе въобще "не му е вътре" от тези въпроси. :roll1:

 

Поредна лъжа за Камелия. Във всяко интервю измисля нови и нови версии, за да се оправдае, за наглостта си. Тя не го коментира по никакъв начин от март, но той през 2 месеца редовно си говори за нея и винаги версията е различна от предната. В момента се опитва да ни обясни, че видиш ли той плащал всичко едно време, все едно тя е казала друго. И пак не уточнява времето когато го е правил и пак не казва как от 2002 насам не е дал нищо за нейната кариера. Сега, ако някаква инвестиция за 2 години (1998-2000) за него е достътъчна, а след това в следващите 14 години е длъжен само да взима, някак мисли хората за будали с версия "Конфиденциалност".

 

Иначе очите ще ни извади факта, че интервюто е 3 дни след концерта и в него няма нито един въпрос, за самия концерт, за РД или бенефиса "25 години Пайнер". :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

На кого да вярвам? Андреа каза, че сама е решила да напусне и те дълго са се опитвали да я убедят да остане а сега Димитров каза, че те са я натирили заради безброй капризи...

 

"Той ще прави песни и за наши изпълнители. Но се опасявам колко добри ще са те." ... ако това, което сега смята за добре... жална майка!

 

Относно Камелия... Направи ми впечатление, че всеки път не иска да коментира, но във всяко интервю пуска по някоя нова бомба... Яд го е много.

 

Честно казано от много време интервютата му са ми крайно безинтересни. Изкуствен и озлобен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

За много от нещата е излъгал - мое мнение. За Оцко обаче има право, а и щом той прави негова компания, нормално е Гущерияна да иска да работи там и заради това да са прекратили с Пайнер договора, по взаимно съгласие. Не, че ако не беше Оцко щеше да стигне тя сама дотам.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Този човек е много прост и ограничен , и за пореден път го доказва с това интервю .

Как пък все изпълнителите са му виновни , и той е бил коректен към тях ... ама не знаел защо го напускали , след като той един вид е работи за тях .

Не могжал да изтърпи капризите на Андреа , Траяна трябвало да бъде слаба ?! Искал изпълнителите му да тренират и да са в перфектна форма ,чакай малко бе ... не всеки може да постигне желанат форма , та дори и с усърдни тренировки , а и в крайна сметка те нали са певици . Преслава и Ивана в пиковите си години бяха дебели дали и тогава е бил толкова взискателен на тем външен вид или само , като му отърва ?

А репликата към Оцко си е чиста заплаха да внимава . Тоя селянин е свикнал само да заплашва и да спъва всички дръзнали да изкажат различно мнение от него . Само , че много скоро ще му бъде натиреена мутрата , не знае кАкво го чака .... :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това интервю е дадено само заради Оцко и за нищо друго. Останалите въпроси са просто камуфлаж, за да не личи толкова основната му мъка - Оцко прави 50% от продукцията на Пайнер и вече няма договор с тях. Намекът, че алчното макенонче пак ще работи с Пайнер, ни издава откровено подтекста - Оцко вдигна цените за Пайнер! Заплахата към Оцко пък е пределно ясна защо е - ако много качи цените, няма да пазаруват от него. Откровението, че Оцко работел срещу интересите на Пайнер пък са най-големият смях, който съм чел в чалгата в последните години. Това е очевиден знак, че този тип в предпенсионна възраст наистина иска монопол върху всичко и не търпи никаква конкуренция. Казаното за Алисия е лъжа, защото всеки би я искал в компанията си. Но Алисия си е прекалено добре в АРА, за да ходи някъде и Пайнер нямат никакъв шанс да я вземат, дори да искат. Иначе в БЛИЦ са закачили към това интервю и старо такова, където говори за Лили Иванова, за рок и рап, за себе си и журналистката очевидно му лиже гъза, защото медията на Пеевски е като душеизпразчик за Пайнера по очевидни причини. Когато иска да напсува някой просто дава интервю в БЛИЦ. Така бе пролетта, когато псуваше Кама под път и над път. Така е и лятото когато му биха шута от античният театър в Пловдив, така е и сега, когато го напуснаха доста изпълнители. Предвидим е, винаги действа по един и същ начин....

Link to comment
Сподели в други сайтове

А репликата към Оцко си е чиста заплаха да внимава . Тоя селянин е свикнал само да заплашва и да спъва всички дръзнали да изкажат различно мнение от него .

+1!

Голям комплексар излезе тоя човек. Язък за фирмата и за изпълнителите които има. Трябва всички изпълнители да са като Камелия и Андреа и да си искат своето, защото такива като тоя са научени да си прави изпълнителите на луди. Трябва да се промени това, ама с шматки като Галена, Анелия и Преслава няма как да стане.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вие нали не очаквате този човек да излезе и в интервю да си заяви схемите с неговите изпълнители? Разбира се, че ще пази имидж за компанията си.

 

За всички се е изказал дипломатично в своя полза, а и е съвсем в реда на нещата да реагира така.Няма как да каже друго.

 

А относно твърденията, че от 2000-та насам Камелия си плащала всичко ..не спомена ли тя самата, че с X по клиповете си маркира всичко, което си спонсорира сама?Не помня "Ти си" и "Луда по тебе" примерно да имат X-сове :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

А относно твърденията, че от 2000-та насам Камелия си плащала всичко ..не спомена ли тя самата, че с X по клиповете си маркира всичко, което си спонсорира сама? Не помня "Ти си" и "Луда по тебе" примерно да имат X-сове :mf_surrender:

 

О, ама тя "страшна" инвестиция в "Ти си..." и "Луда по тебе"!!! Има-няма 2,50 без ДДС, в студа на хасковският театър. Да си чете договорите с Кама и останалите този пенсионер и да види, че има и задължения (финансови такава), освен да осребрява произведеното от изпълнителите. И да, още през 2002 година, на албума "Нещо горещо" пише едно нещо, което дразни и днес Пайнера, като прави думите му в това интервю пълен ташак. Ето да види и той, че ще чете 100% тук отзивите....

 

..... музикален продуцент: Камелия и Ц.Томов

 

n5.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересно ми е ако Адел беше в Пайнер, и тя ли трябваше да ходи на фитнес и да се храни здравословно?

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мда, това за фитнеса и здравословното е голям майтап, спор няма. Какво е здравословното на това да се мотаеш по кръчмотеките до посред нощите, да "пееш" в задимени помещения, а за злоупотребата с бяло на поне две от звездите му, за което няма просто как да не е наясно, да не говорим.

Link to comment
Сподели в други сайтове

О, ама тя "страшна" инвестиция в "Ти си..." и "Луда по тебе"!!! Има-няма 2,50 без ДДС, в студа на хасковският театър. Да си чете договорите с Кама и останалите този пенсионер и да види, че има и задължения (финансови такава), освен да осребрява произведеното от изпълнителите. И да, още през 2002 година, на албума "Нещо горещо" пише едно нещо, което дразни и днес Пайнера, като прави думите му в това интервю пълен ташак. Ето да види и той, че ще чете 100% тук отзивите....

 

..... музикален продуцент: Камелия и Ц.Томов

 

n5.jpg

8498485i.jpg

 

А тука как ще коментираш написаното на обложката на "Мистерия" на Деса?

zxwvx0.jpg 2vs5b89.jpg whz921.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

О, ама тя "страшна" инвестиция в "Ти си..." и "Луда по тебе"!!! Има-няма 2,50 без ДДС, в студа на хасковският театър. Да си чете договорите с Кама и останалите този пенсионер и да види, че има и задължения (финансови такава), освен да осребрява произведеното от изпълнителите. И да, още през 2002 година, на албума "Нещо горещо" пише едно нещо, което дразни и днес Пайнера, като прави думите му в това интервю пълен ташак. Ето да види и той, че ще чете 100% тук отзивите....

 

..... музикален продуцент: Камелия и Ц.Томов

 

n5.jpg

Това с муз. продуцент не е ли по-скоро, че тя е избрала и селектирала сама песните си за албума...не вярвам още 2002 да си е платила всичко, а от Пайнер да са прибрали печалбата и тя да си е мълчала още тогава...

 

И какво значи пък това: "- Не беше много отдавна, когато фолкпевицата Камелия заяви, че е напуснала „Пайнер” заради схемите във фирмата, в която „продуцент всъщност няма, защото всичко се плаща от самия изпълнител”. Как бихте отговорили с днешна дата на това?

- Принципите на работа се договарят и приемат двустранно. Не желая да ги коментирам, поради взаимно приетите изисквания за конфиденциалност. Тя явно е забравила годините, когато „Пайнер” плащаше всичко, докато, по нейна инициатива, не променихме правилата."

 

8498485i.jpg

 

А тука как ще коментираш написаното на обложката на "Мистерия" на Деса?

Стефан Статев май беше на Завинаги...и аз го разбирам по-скоро като избор на песни и работа по албума...а не финансово...тя и Глория си е муз. продуцент на албумите...ама не делят ли с Пайнер разходите и съответно печалбата... Абе тъмна Индия е там.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересно ми е ако Адел беше в Пайнер, и тя ли трябваше да ходи на фитнес и да се храни здравословно?

 

Невероятна гледна точка имаш! :1000 (29): Пак ти завидях, държавний служителю, градящ нов имидж. :1000 (19):

 

 

8498485i.jpg

 

А тука как ще коментираш написаното на обложката на "Мистерия" на Деса?

 

Лесно е за коментар. Йовко Петров е служител на заплата в Пайнер тогава, Ленко Драганов пък си е такъв и до днес. От което правим заключение, че Пайнер е музикалният продуцент. Това е различно от онова, заради което Кама и Цветко са си написали имената, като музикални продуценти. Плащали са си те, искат си имената на обложката. Глория нарича същото съпродуцентство. Изводът от обложката на Деса е, че след като и е казано, че няма да има пари в подкрепа на бъдещи проекти след "Мистерия" и след като договорът и след завръщането от САЩ е доста неблагоприятен за нея в сравнение с онзи, преди да тръгне, решението да не подписва с Пайнер през 2003 година е абсолютно логично. И става въпрос точно за пари. Това днес инж. Димитров го обощава така:

 

Принципите на работа се договарят и приемат двустранно. Не желая да ги коментирам, поради взаимно приетите изисквания за конфиденциалност.
Link to comment
Сподели в други сайтове

О, ама тя "страшна" инвестиция в "Ти си..." и "Луда по тебе"!!! Има-няма 2,50 без ДДС, в студа на хасковският театър. Да си чете договорите с Кама и останалите този пенсионер и да види, че има и задължения (финансови такава), освен да осребрява произведеното от изпълнителите. И да, още през 2002 година, на албума "Нещо горещо" пише едно нещо, което дразни и днес Пайнера, като прави думите му в това интервю пълен ташак. Ето да види и той, че ще чете 100% тук отзивите....

 

..... музикален продуцент: Камелия и Ц.Томов

 

n5.jpg

 

Камелия отбелязва всичко от "Проект13", което значи че до преди това не е плащала всичко.Още малко ще изкараш, че единствено "Огън момиче" и "Яхабиби" са платени от Митко и 10 години е седяла кротко да плаща.Какво ми шикалкавиш? Преди няколко месеца беше на принципа, че не й плаща от няколко години ..сега станаха десетилетки.Нали държиш нещата да са конкретни и ясни.. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия отбелязва всичко от "Проект13", което значи че до преди това не е плащала всичко.Още малко ще изкараш, че единствено "Огън момиче" и "Яхабиби" са платени от Митко и 10 години е седяла кротко да плаща.Какво ми шикалкавиш? Преди няколко месеца беше на принципа, че не й плаща от няколко години ..сега станаха десетилетки.Нали държиш нещата да са конкретни и ясни.. :mf_surrender:

 

Камелия се прецака с "Проект 13", ако трябва да сме конкретни. Ако не бе го издала, сага всички големи хитове щяха да са нейни. А така Пайнер ги запазва до 2020 година. Проблемът през 2010-та бе, че Пайнера е излъгал, че е платил правата на "Луда по тебе", Ти си..." и т.н. от първите и 5 години и като дойде да ги издава в бест като "Проект 13" се наложи да се бръкне. Те затова побесня тогава пенсионера. Да не се е изхвърлял едно време и да си е плащал, както твърди днес в интервюто. И да, от "Нещо горещо" всичко е нейна инвестиция и Пайнер е дал само едни 5000 евра за 50% от "Фалшива кожа", другите ги плати тя. И това стана, щото никоя от куклите с парите не поиска да се набута, а Митака държеше да прецака Касъмовите. Толкоз от Митака за последните 12-13 години преди да напусне. Не си мисли, че ако този нещастен пенсионер бе давал нещо, тя щеше да напусне. И днес щеше да им сцепи трътките по концерти и масовки. Геноцзъдът срещу Кама бе, за да преподпише при по-добри условия за Пайнер. Това продължи от 2002-ра до 2014-та години. Причината за това, са клекналите на колене пред Митака за награди Деса и Ивана. Същото е положението в момента и с Глория. И не ми се открехвай на тема "Камелия", че съм енциклопедия по въпроса.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия се прецака с "Проект 13", ако трябва да сме конкретни. Ако не бе го издала, сага всички големи хитове щяха да са нейни. А така Пайнер ги запазва до 2020 година. Проблемът през 2010-та бе, че Пайнера е излъгал, че е платил правата на "Луда по тебе", Ти си..." и т.н. от първите и 5 години и като дойде да ги издава в бест като "Проект 13" се наложи да се бръкне. Те затова побесня тогава пенсионера. Да не се е изхвърлял едно време и да си е плащал, както твърди днес в интервюто. И да, от "Нещо горещо" всичко е нейна инвестиция и Пайнер е дал само едни 5000 евра за 50% от "Фалшива кожа", другите ги плати тя. И това стана, щото никоя от коклите с парите не поиска да се набута, а Митака държеше да прецака Касъмовите. Толкоз от Митака за последните 12-13 години преди да напусне. Ни си мисли, че ако този нещастен пенсионер бе давал нещо, тя щеше да напусне. И днес щеше да им сцепи трътките по концерти и масовки. Геноцзъдът срещу Кама бе, за да преподпише при по-добри условия за Пайнер. Това продължи от 2002-ра до 2014-та години. Причината за това, са клекналите на колене пред Митака за награди Деса и Ивана. Същото е положението в момента и с Глория. И не ми се открехвай на тема "Камелия", че съм енциклопедия по въпроса.

Tакава енциклопедия си, че половината неща и Камелия не ги знаеше :3fdb8960598fa63e:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Tакава енциклопедия си, че половината неща и Камелия не ги знаеше :3fdb8960598fa63e:

 

С това спамерско изречение показваш колко си гола водица в този форум.... :1000 (19):

 

Пиши по темата, че ще те докладвам....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия се прецака с "Проект 13", ако трябва да сме конкретни. Ако не бе го издала, сага всички големи хитове щяха да са нейни. А така Пайнер ги запазва до 2020 година. Проблемът през 2010-та бе, че Пайнера е излъгал, че е платил правата на "Луда по тебе", Ти си..." и т.н. от първите и 5 години и като дойде да ги издава в бест като "Проект 13" се наложи да се бръкне. Те затова побесня тогава пенсионера. Да не се е изхвърлял едно време и да си е плащал, както твърди днес в интервюто. И да, от "Нещо горещо" всичко е нейна инвестиция и Пайнер е дал само едни 5000 евра за 50% от "Фалшива кожа", другите ги плати тя. И това стана, щото никоя от коклите с парите не поиска да се набута, а Митака държеше да прецака Касъмовите. Толкоз от Митака за последните 12-13 години преди да напусне. Не си мисли, че ако този нещастен пенсионер бе давал нещо, тя щеше да напусне. И днес щеше да им сцепи трътките по концерти и масовки. Геноцзъдът срещу Кама бе, за да преподпише при по-добри условия за Пайнер. Това продължи от 2002-ра до 2014-та години. Причината за това, са клекналите на колене пред Митака за награди Деса и Ивана. Същото е положението в момента и с Глория. И не ми се открехвай на тема "Камелия", че съм енциклопедия по въпроса.

 

И бунтара, пиедестала, човека-чалга, най-голямата, онази с топките, великата чакаше 12 години за да напусне? Пълен смях.На всички ни е ясно, че Камелия ако не е била доволна нямаше да чака 12 години, а щеще да реагира както в момента - чао.В идеята си да сипеш по "Пайнер" започваш да се объркваш.

 

п.п.Всъщност ако вземем нелепостите от последния ти пост излиза, че Камелия е доста страхлива, за да чака 12 години :1000 (29):

Кое да приемам - че Камелия е страхлива или че ти си измисляш??

Link to comment
Сподели в други сайтове

С това спамерско изречение показваш колко си гола водица в този форум.... :1000 (19):

 

Пиши по темата, че ще те докладвам....

Ах, с тея докладни много си се вживял...и като го докладваш, к'во? Ще умре от мъка, че седмица няма да пише ли :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

С това спамерско изречение показваш колко си гола водица в този форум.... :1000 (19):

 

Пишо по темата, че ще те докладвам....

Е поне от теб ще ги научи - малко материал за книгата и дай. Ама да не стане като тази на Азис - години по-късно да стане ясно, че е 80% художествени измислици.

Ти когато не ти изнася подминаваш сериозните ми постове, така че не си заслужил от времето ми. Ей така - по един ред подигравка заслужаваш, за да знаеш, че все пак присъствието ти има някакъв ефект. Не е този, който търсиш, но и това да си комичен е развлекателно. :Vishenka_05:

 

По темата: Дано ерата на Оцко свърши. Край на империята Пайнер не се вижда

Един въпрос Митака обаче поставя всеки път на Камелия и той е : Защо подписваше тези договори след като не ти изнасят?

Самия факт, че Кама не е потърсила по съдебен ред някакви незпълнени точки по договора и говори, че е смешна да плюе там където е близала (и подписала със собствената си ръка. Кама е малко като клиентите ни - първо подписват, после пътуват, а накрая и пари търсят :3fdb8960598fa63e:

Подкрепям Кама за всичко, но не и за това. Последните и 2 договора са били такива. Няма право да ги плюе и обсъжда при все, че е била ок това да е така.

Камелия губи от това, че няма силна компания зад гърба си. То се вижда по всички параграфи. Пайнер не вярвам да е обеднял без Камелия. Но Кама за 1 година е в пъти по непопулярна от преди. Да си направи сметката може ли да си го позволи. Самия факт, че 13 години и минават такива мисли през главата преди да го направи означава, че се страхува и е несигурна. Успехите и до този момент показват, че и тя няма нужния бизнес нюх за продуцент

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

И бунтара, пиедестала, човека-чалга, най-голямата, онази с топките, великата чакаше 12 години за да напусне? Пълен смях.На всички ни е ясно, че Камелия ако не е била доволна нямаше да чака 12 години, а щеще да реагира както в момента - чао.В идеята си да сипеш по "Пайнер" започваш да се объркваш.

 

п.п.Всъщност ако вземем нелепостите от последния ти пост излиза, че Камелия е доста страхлива, за да чака 12 години :1000 (29):

Кое да приемам - че Камелия е страхлива или че ти си измисляш??

Камелия говори за напускане още 2003 в Мистерия+ (тогавашното списание на Деса). Кама е единствения Пайнерец на корицата за 6те излезли броя. Използва трибуната , за да заплаши Митко , че е следващата и използва именно списанието на прянсно напусналата Деса.

 

Деса уточни в Автограф през тази година, че е имало друга голяма звезда, с която преди 12 години са се разбрали да напуснат заедно и са имали и иобщи мениджърски амбиции. Не каза име, но се подразбра, че е Камелия. Особено за хората, които от 2003 сме по форумите.

 

Представи си един човек, който 12 години обмисля напускане, колко се е озлобил и си обясни повеението на Кама и Фокса

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия НЕ говори за напускане от 2003 година, това го дрънка Деса, щото подписа анекс към добрия си договор до 2001-ва, за да взима награди. Кама не си е променяла договора и затова и бе ОК със 75% за нея. На Деса обаче не и изнасяше и търсеше някой, с койято да напусне, за да се оправдае с него, както в момента иска да обвини Зарко за всичко в Брадъра. Долна лицемерка е била винаги. Кама заговори за напускане 2010-та, когато се скараха с Митака за "Проект 13".

 

Митко Пайнера говори за правила? Точно той, който не ги спазва? И ми се говори днес, че видите ли в тази фирма било ОК? Абе я на чист въздух да подишате...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия НЕ говори за напускане от 2003 година

 

Митко Пайнера говори за правила? Точно той, който не ги спазва? И ми се говори днес, че видите ли в тази фирма било ОК? Абе я на чист въздух да подишате...

 

Ами ако0 ти приложа до края на месеца списание Мистерия+ и Кой от 2003година, в които Камелия говори за напускане, ще се мирясаш ли, ще се извиниш ли, че твърдиш нещо, с което видно не си запознат, колкото мен. Имам достатъчно богат архив от списания в Шумен. Като се прибера с най-голямо удоволствие ще те линчувам публично с истината - и така докато станеш човек.

 

ДесиСлава както казах никъд не споменава името на Камелия. То се подразбира.

 

И кои правила не спазва Пайнера точно? Бъди конкретен. Щом никпоя не го е осъдила досега, значи си ги спазва изкл. добре

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами ако0 ти приложа до края на месеца списание Мистерия+ и Кой от 2003година, в които Камелия говори за напускане, ще се мирясаш ли, ще се извиниш ли, че твърдиш нещо, с което видно не си запознат, колкото мен. Имам достатъчно богат архив от списания в Шумен. Като се прибера с най-голямо удоволствие ще те линчувам публично с истината - и така докато станеш човек.

 

ДесиСлава както казах никъд не споменава името на Камелия. То се подразбира.

 

И кои правила не спазва Пайнера точно? Бъди конкретен. Щом никпоя не го е осъдила досега, значи си ги спазва изкл. добре

 

Приложи ни скан от това спиание, мисля, че на много хора би ни било интересно :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...