stereoto_ Публикувано на Октомври 23 Report Share Публикувано на Октомври 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Одеве я слушах. Невероятна е, точно каквото публиката очаква от нея. Много се радвам, че не се поддаде на изкушението и не започна да бълва продукция веднага след успеха на 21. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Една кралица се завърна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много ми харесва, ще я въртя до скъсване! Браво на Адел, че оправда очакванията за завръщане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 не знам къде е ходила, ама песента е трепач !!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 За 5 часа над 60 000 продажби в САЩ! Адел просто смаза за пореден път, браво! Песента е нереална! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 За 5 часа над 60 000 продажби в САЩ! Адел просто смаза за пореден път, браво! Песента е нереална! 127320 продажби Това само Адел може да го направи, може и над 200 да стигне! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Невероятна песен! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Гласище! Ударно завръщане! За пети път я слушам сигурно. Дано и другите песни от албума да се толкова добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Страхотна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Първите две слушания не ми допадна, после я слушах без прекъсване още 10, едва я спрях. Прекрасна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Невероятна е!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Кралицата ми! Толкова време съм я чакал, че сега не мога да осъзная още, че е излязла песента, а албумът като се появи какво ще е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 За 24 часа песента е с над 27 млн гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.