Jump to content

Препоръчани коментари

Интересно само кой натиска толкова образите в двете крайности - Галин като народното момче, успяло от нищото и Фикрет като напомпания богаташки син.

И по кое личи, че Галин е „народно момче, успял от нищото”?! Сами си лепвате етикетите и после се чудите що имало агитки, престрелки в жълтите медии, интриги и т.н. Винаги съм твърдял, че Галин и Фики са коренно различни типажи, ама коренно. И Фики може все пак да пее...

Галин по нищо не личи да е скромен, чуй му интервютата, виж му чупките... Прави се на наивен, да... Малко ми е стил Глория по маниер и чупка, което е потресающу.

Иначе песента като музика е ок, но дотам. Такава пошлост и бутафория да ми издигате в култ, е повече от жалко. Нито има пеене, нито някаква оригинална мисъл,.бошлав работа от всякъде... Много си е повярвал Галин, уви... както и екипът,.с който работи...

• Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И по кое личи, че Галин е „народно момче, успял от нищото”?! Сами си лепвате етикетите и после се чудите що имало агитки, престрелки в жълтите медии, интриги и т.н. Винаги съм твърдял, че Галин и Фики са коренно различни типажи, ама коренно. И Фики може все пак да пее...

Галин по нищо не личи да е скромен, чуй му интервютата, виж му чупките... Прави се на наивен, да... Малко ми е стил Глория по маниер и чупка, което е потресающу.

Иначе песента като музика е ок, но дотам. Такава пошлост и бутафория да ми издигате в култ, е повече от жалко. Нито има пеене, нито някаква оригинална мисъл,.бошлав работа от всякъде... Много си е повярвал Галин, уви... както и екипът,.с който работи...

Какво лепвам аз? В интервютата си Галин натъртва, че колана от "Момче без сърце" е от негов приятел, че всичко се плаща от спонсори, че едва наскоро е успял да си купи кола, че живее под наем. В интервютата на Фики го питат за баща му, дуетите с баща му, какви съвети му дава баща му и защо си паркира Камаро-то, подарък от баща му на местата за инвалиди.

Както винаги тук проектите на Галин се изкарват велики а не са нищо особено.

Чета коментарите и си викам ''тва момче най-накрая е направило нещо като Момче без сърце и Все напред'' а то се оказа просто една приятна песен.

Не знам как мислите, че това ще стане някакъв брутален хит след като припева едвам се разбира. Толкова забързан, че думи нямам.

Това преди 12-13 години ли беше? :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Каризма - Ще избягам ли от теб

hqdefault.jpg

МНого добра песен...ненатоварваща..забавна...запеваема..харесва ми! :)

Клипът е хубав, свеж! :)

Какво лепвам аз? В интервютата си Галин натъртва, че колана от "Момче без сърце" е от негов приятел, че всичко се плаща от спонсори, че едва наскоро е успял да си купи кола, че живее под наем. В интервютата на Фики го питат за баща му, дуетите с баща му, какви съвети му дава баща му и защо си паркира Камаро-то, подарък от баща му на местата за инвалиди.

Не говоря конкретно за теб, че ти лепваш, числото е множествено все пак. Имам предвид, че масово във форума се образуват такива стереотипни представи за певците. Иначе би било супер, ако едно момче успява само чрез спонсори и вещи назаем от приятели, за да реализира проектите си. Нали не си толкова наивен да вярваш във всичко това, или може би Галин е прекалено добър актьор, за да го играе „разглезеното синче” с жестове, мимики, стойки и глас?

Колкото до Фики, да, син е на баща си, да, тъп мангал е, надут и т.н. Но не се прави на нещо, което всъщност не е... поне така си мисля аз. Пее си там на резаците от маалата песните, помпа мускули и туй то...

Особено на Галин частта с „Папарау” в новата му песен ми е адски анти, то не е някаква поносима педеращина, а някаква наглост и швестерска противност, блякси...

Изобщо не ми харесва! Последните няколко дни излизат ужасни песни.

Брутална песен, направо ме разби!!! Така не се бях зарибявал просто, жестока е. Видеото е много яко, текстът е супер свеж, хита на есента!

Гледанията вместо да падат, се покачват. Това май ще е най-големия хит на Галин и с право. Най-доброто тази есен заедно с Преслава!

Хубава мелодия и дотам. Галин пее ужасно, прави отвратителни муцуни и е много еднообразен. Предишната му песен беше по-готина.

Обичам песни за пари, но не отиват на този. На Адриана, Ангел и Азис, например, лежат повече.

По-слабо от Железен, Моето момиче, От утре ще е друго и Барабанче.

• 4 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...