Jump to content


Високопоставен имам към бежанците: Размножавайте се и превземайте Европа


Препоръчани коментари

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед е изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да се размножават сред европейските граждани и „да превземат техните страни".

В джамията Ал Акса в Йерусалим Айед подчертал, че европейските страни опъват червения килим за мигрантите, не защото са състрадателни, а защото Европа отчаяно се нуждае от нов източник на работна сила.

„Европа се превърна в стара и грохнала и се нуждае от човешко подсилване... Те не са мотивирани от състрадание към бежанците", заявил Айед, добавяйки: „Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах".

„В цяла Европа всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас", допълнил имамът.

„Ще им дадем плодовитост! Ние ще правим деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!". По думите на Айед, независимо дали желаят или не, американци, италианци, германци и французи ще бъдат принудени да приемат бежанци.

 

Източник: Manager.bg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Личното ми мнение е, че това минава всякакви граници, от известно време насам чета относно моята, а и християнската религия и като цяло предпочитам да се възприемам като човек без религия. Аз не изповядвам исляма, не съм и християнин. И двете религии са ограничаващи от всяка гледна точка и са причина светът да е постоянно във война!

Това едно на ръка, но ако трябва да категоризирам двете религии - мюсюлманството е религията, която предизвиква конфликтите и ги разраства.

"В името на Аллах" мога да засадя дръвче или да помогна на беден човек. В името на "Исус" мога да направя същото, за мен границите се минават в момента в който заради името на който и да е от двамата ти трябва да СМАЧКАШ, ПРЕВЗЕМЕШ, УНИЩОЖИШ нещо, някого!

Надявам се повече хора да се отърсят от оковите на религиите и да действат така, както сърцето им казва, а не както представителите на двете религии.

Това не означава да не вярвате в Бог, но не вярвам да има Бог, който иска в негово име да се убива, разрушава и унищожава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е точно за този раздел, ама карай.

Скандално е изказването, ама не по-малко скандално е и това на пишман историчаря Божо Вампира, който ще покръства бежанците :1000 (10): :gun_bandana:

Редактирано от Room_101
Link to comment
Сподели в други сайтове

Глупости, тия не знаят какво ги чака в Европа. На запад от 1000 години асимилират подобни фанатизирани идиоти и след 20 години никой не се саща за имами и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще си позволя да коментирам темата, цитирайки мнението на Мариела Нордел. Тя бе една от участничките в MasterChef, кулинарно предаване по БТВ. Както и да е, ето какво казва тя:

 

Mariela Nordell

18 септември в 11:06 · Редактирано ·

Те не ни подготвят ислямизация на Европа, а нещо много по-лошо - ВОЙНА с Русия. Стратезите много добре знаят, че мързеливото, застаряващо и изпедерастено евро население няма да си мръдне пръста при един военен сблъсък. Кой ще е съгласен и е свикнал да се бие, когато, и за каквото му наредят, особено срещу неверниците Православни Христяни? И ето го решението! За това и "бежанците" са над 90% мъже до 30 години. За това и планират да ги заселят с милиони, и то къде? Точно на традиционната боева линия - Германия, Франция, Швеция, Норвегия... В Полша не е нужно, те и така ще се тупат с руснаците. В Източна Европа също няма нужда - политиците и без това правят повече, отколкото им наредят... Само Унгария и Чехия се опълчиха, защото не са ги притиснали, а не са ги натиснали, защото не им трябват! Та, това е, скъпи приятели - не си мислете, че Магеркелица или тия от Брюксел са толкова тъпи и не са наясно, че 90% от "бежанците" не са никакви бежанци. Не си мислете, че двойният стандарт е случаен - докато преди 2 години ореваха орталъка, че българи и румънци щели да сринат социалните им системи, сега широко отварят вратите за милиони неевропейци... Само допреди няколко години в Швеция искаха да съдят Асандж за изнасилване защото тая, която му се е подложила, е била толкова пияна, че на другия ден не си е спомняла дали го е правила с презерватив или не, и за това се е присетила 2 години, след като се е изчукала. Та, това беше достатъчно за повдигане обвинение в изнасилване и изискване за екстрадиране. Сега, Швеция е на второ място по изнасилвания в света - откак са допуснати масово "бежанци", насилието над жени е скочило с 90%, но има Цензура и медиите мълчат, няма осъдени, а който надигне глас, бива бичуван като "расист". Един политик си е позволил да направи проучване и веднага са го ударили през пръстите с присъда за "Обществен труд" и последно предупреждение да го тикнат в затвора за "дискриминиране"... Това е! Европа е готвена от САЩ за курбан и ни чака най-жестоката война - на наша територия отново ще има сблъсък с Русия, и орките им трябват, за да се сражават! От Европа този път няма да остане нищо....

Добрутро жълтопетъшки!

 

Постът го беше споделил мой приятел на стената си и съвсем случайно се зачетох. Признавам си, за подобна теория и през ум не ми беше минало. Медиите представят бежанската криза като религиозен проблем, а хората гледат и вярват. Телевизии, вестници, радиа, могат без проблем да промият човешкия мозък, да му втълпят определени мисли, да му насадят определено поведение. И тук нещата са на световно равнище, смятайте за каква пропаганда става на въпрос. Лошото е, че хората не си задават въпросите - защо, кога, как, къде, кой. Първата реакция е да нареждаме удобно от диваните.

 

Идеята на Нордел е, че Студената война въобще не е приключила с разпадането на СССР. Тя е продължила и след това, но е намалила мащабите си. Тя ще е и мостът към започването на Трета световна война. Много конспиративна теория, но мога да повярвам, честно казано. В арабските страни зверствата към жените не са спирали от хилядолетия. Те дори не искат да се развиват, за тях цялата ситуация си е повече от обичайна и не позволяват на трети страни да се бъркат в управлението им. И точно те са всеизвестни с фанатизма си, с безпрецедентната отдаденост на религията, с готовността си да умрат, но да я бранят. Докато в Европа има и католическа, и православна църква. И въпреки че първата уж е много влиятелна, нямам наблюдения да има такива поддръжници, които да са готови да излязат на битка. Хората се успокояват, че живеем в XXI век и сега споровете се решават с дипломация, но в действителност не всеки проблем може да бъде решен по този път. Влязат ли в играта държавната политика и религията, тогава се върви по ръба.

 

И на мен ми беше странно защо Европа приема с отворени обятия бежанците. И то точно момент, в който Гърция е в криза и може да нанесе сериозни поражения. Защо Меркел ще приеме в уредената си държава толкова необразовани и непотребни кадри? Какво могат да ѝ дадат? За работна сила - да, като хамали и в производството, но едва ли ще развият науката и другите важни сектори. И правилно посочва събитията във Франция преди 2 години, когато върнаха на нас и на Румъния циганите ни. Защото са им непотребни, защото те не работят за държавата, а грабят от нея.

 

Мразя САЩ, мразя и Русия, защото са жадни за територии, за пари и за власт. Едва ли има конфликт, в който да не са се намесили и да покажат превъзходството си над малките държави. И ако Европа наистина се окаже пионка в ръцете на САЩ, тогава не ми се мисли, честно казано. Русия няма да атакува САЩ чак толкова често, колкото Европа. А Русия никак не е слаб противник, Китай със сигурност ще ги подкрепят, надявам се Северна Корея да не се меси, но едва ли ще пропусне шанса да изпробва най-модерните си оръжия.

 

 

Относно религиозните нагласи - ами нормално е европейците така да са настроени. Как си мислите, че биха приели християните в мюсюлманска държава? Като приятели, като спасители? В никакъв случай! Като враг, като заплаха. Сблъсъкът на религиите е може би най-сериозната битка, най-сериозното противопоставяне. Несъответствието в държавното управление може много лесно да се отстрани с един преврат, но религията е идеологията на някои хора, тя е залегнала в историята им.

 

Абе, всичко е тотално сбъркано. Едва ли нещата са били така в началото. Просто жадният за слава и власт човек е променил значението на думите, на институциите, преобразувал си ги е по своя воля. Жалко, че винаги страдат невинни хора.

 

И ще завърша с цитат на един от моите любими писатели - Джордж Оруел:

 

"Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила." :mf_surrender: :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещо страшно се случва!! Плъснали са из цяла Европа, преди месец и нещо в една от най-богатите европейски държави за първи път видях тълпи от подобни същества... :mf_surrender: До 5 години ще стане нещо страшно...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наистина не вярвам да го е казал - в никой надежден международен сайт не пише такова нещо. А ако наистина този човек го е казал, то това си е някакво негово лично мнение и не значи нищо.

 

Бежанската криза си е точно каквото е - бежанска криза. Няма общо с мюсюлманизация на Европа или нещо такова, макар че със сигуност ще има някакъв малък ефект, все пак това са много мюзюлмани прииждащи на един предим християнски континент.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам, но за мен религията в този вид, в който се смята за супер ценно колкото може повече хора да я изповядват и да се разпостранява, и да се разпостранява, и да има показност, е пълна отживелица от векове насам. Така го чувствам и ми изглежда, че за много от християните днес е така, от тяхна страна не виждам да натоварват с това каква им е религията, ислямът е пет века назад, появил се е по-късно, явно е на етапа, на който и християнството е било с инквизициите и кръстоносните походи, поне нещо такова си мисля, не ми е силна историята. Нямам против нито една от двете религии, но не може ли вярващите им да си ги пазят за себе си, вярата е нещо лично, какво значение има за теб другите в какво ще вярват, нека всеки в каквото иска вярва, стига да не пречи на другите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз само ще вметна, че едно 90% от тия не са никакви бежанци. Ако бяха истински, бягащи от войната бежанци, щяха да си седнат на наглите арабски гъзовете и да се радват че в Италия, Гърция, Сърбия, Македония, Унгария, Австрия, в това число даже и България, са все страни, в които война няма, нали. А те нали от това бягаха? Ква е тая мангалитетска наглост да не се спазват правила и закони и прочее, че и даже и нахалстват и посягат на полицаи и военни, трошат се хърватски хотели и прочее, само и само щото искали при Мути в Германия? Даже Австрия не им харесвало!!!! Германия или джихад? Ква е разликата тогава между тия т.нар бежанци и всички други български, румънски, полски, литовски, латвийски и прочее имигранти? Освен че всички ние от втората група се съобразяваме със законите и тн?

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Личното ми мнение е, че това минава всякакви граници, от известно време насам чета относно моята, а и християнската религия и като цяло предпочитам да се възприемам като човек без религия. Аз не изповядвам исляма, не съм и християнин. И двете религии са ограничаващи от всяка гледна точка и са причина светът да е постоянно във война!

 

Аз съм чел Корана, писанието позволява тълкувания, никъде не пише черно на бяло да се колят неверници и да се взривява всеки, който иска три дузини девственици в Рая.

 

Ситуацията е безкрайно интересна и нова както за Европа, така и за света. Никога досега не е била допускана вълна от бежанци да минат през толкова държави в такива мащаби и за толкова време.

Личното ми мнение е, че това "пускане" от лятото на тази година е съвместна договорка на Турция и Русия с цел отслабване на ЕС. Както видяхме, Вишеградската четворка през цялото време гледаше Меркел с укор, а оная се побърка да обяснява Европа каква е цивилизована, как си е научила урока и т.н.

За съжаление, на немците така им е начукана кофата от 1945г., че в момента ще си съблекат ризата насред улицата и ще я дадат на група нудисти-протестъри, само и само да не бъдат обвинени в нацизъм и шовинизъм.

Така желанието на Германия да блесне като световен център на добротата и милосърдието, в съчетание с абсурдната социална система на Швеция и хилавите мерки на световни икономически колоси като районите на Южна Италия и островна Гърция, доведоха до сегашната ситуация.

И се почна: Приложения за смартфони с упътвания кой, къде и как. Таблици с плащанията за социални помощи в Западна Европа. СМС-и "Идвай в Европа, тук всичко е безплатно" до медицински персонал в Либия. Списъка е дълъг и продължава да се пълни.

 

Най-големия проблем обаче хич не са сирийците. Идващи от светска държава, свикнали на разнообразие от религии и култури, с тях може и да се намери общ език.

 

Кошмара за Европа идва от юг - Еритрея, ЧАД, Либия, Судан, Тунис, Етиопия, Гана, Нигер, Екваториална Гвинея. В тези държави има милиони хора, които са се появили "над чертата" - т.е. двойката може да си позволи отглеждането на 2 деца и в крайна сметка ражда 5. Три от децата се налага да напуснат семейния дом, за да има физическо оцеляване за всички. За тези милиони хора в Африка място и работа няма, затова те и сега са близо милион на либийския бряг и чакат своите лодки към Италия.

 

За съжаление - добре дошли в новата световна реалност. Докато не се възстанови мира в Близкия изток, не се създадат умерени диктатури, които да могат да наложат спокойствие между враждуващите ислямиски фракции, не се озаптят САЩ И Русия от въоръжаване на страни в конфликтите и не се наложи някакъв запор върху неконролируемото създаване на нови борещи се за хляб и вода човеци в Африка и Азия за един близък и до двете и незасегнат от тези процеси континент като Европа нещата са ясни.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Нека първо изясним факта, че религиите винаги са били средство за масова манипулация. Аз вярвам, че ако има Бог, който иска да спазваме определени норми ще намери начин ни ги съобщи лично. Да звучи смешно, но не виждам как бог би оставил, тази паплач от църквите и джамиите да бъдат негови представители. Освен това тази всемогъща и толкова мъдра фигура едва ли ни е създала за да се избиваме.

 

Нека уточня, вярвам в бог - не вярвам в религията.

 

Относно бежанците: повече от ясно е че този поток от хора е изпратен с единствената цел да ислямизира Европа. Спешни мерки трябва да се вземат за разрешаването на конфликта в Сирия, след което всички да бъдат върнати по родните си места. Нямам нищо против тях, аз също съм имигрант в чужда страна, но има законни начини и те да се преселят във всяка европейска държава. При всичките проблеми в ЕС изобщо не виждам какво ще правят с тези хора страни като България, Румъния, Италия, Испания, за Германия на където са се запътили всички не ми се мисли. Да не говорим колко от тези хора не са никакви бежанци идват тук, без документи и самоличност няма как да знаем дали сред тях няма убийци, крадци и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...