Jump to content



Online: Яница feat. Анелия - Грешната


Препоръчани коментари

  • Отговори 117
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не разбирам по какво толкова се прехласвате. Не е кой знае какво парчето. Доста по-слабо от последните и. Хубава Яница, доста банален клип и стайлинг. Евала, че и потръгнаха нещата на момичето, готина е като човек, но има повече потенциал, който може да разгърне, ако не залага главно на комерси. Успех!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако ще и 20 години да е била без хит, момичето явно напипа формулата, печеливша в момента и вече поредна песен й се получава, което я нарежда сред актуалните - кое е трудното за разбиране? Броят на албуми, стойностни песни, успехи назад в годините и т.н. нямат значение - имаш харесвани в момента песни, актуален си, просто е. Въпреки че не е като Яница да не е имала успешни песни и преди.

Правиш ли разлика между "актуалност" и "голямо име", защото аз май малко да... Нямам нищо против да е актуално име, да е във възход, прогрес и т.н., но да ми я спрягате за голямо име, каквото е Преслава и Галена от по-актуалните ми е малко смешно. То Фики и Галин не са големи имена все още, колкото и успехи да жънат от няколко години, една келява Яница вече е новата голяма звезда с потенциал и не знам си още какво. Няма лошо - симпатизирам на Яница въпреки всичко, но нека бъдем по-реалистични в мечтите и превземките си... То не са разбиванки, заковаванки, заваряванки, размразяванки, пък то... пуканки...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ненормална музика, скучна Яница и нищо ново откъм тема сравнено с последните й няколко песни.Бих я слушал единствено заради красивия аранжимент.

Видеото също е банално, хубави са кадрите от високо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Скоро не ми се беше случвало толкова много да въртя една песен. :happyppl: :g2:

Много ми харесва, ама много. Това за мен е хита на лятото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оле, Яница ако чете как я величаят в тоя форум, ще се подмокри яко. То направо да я правим Мега звезда на десетилетието,а?

 

Първо - да, безспорен е прогресът в нейната кариера с последните 2,3 песнички. Но то положението при нея беше плачевно след толкова години безрезултатна и почти безсмислена кариера. Стартът й с Пролет,лято,есен,зима даваше силни заявки, но после положението беше тотал-щета, песните й излизаха без абсолютна логика и смисъл, просто - да има. Имаше някакви проекти с румънци, завъртяха се, но бяха далеч от мега хитовете тогава. После Живко беше популярен и изкараха Спешно. Но Яница като самостоятелен творец и изпълнител никога не е имала толкова силен период и евала,че си го дочака или по-скоро - евала,че досега не я изхвърлиха от фирмата. Дори последните й песни преди Егати боклука са отново хаотично направени - гръцки кавър, първа песен от Оцко, всичко излизаше ей така на сляпо. Винаги е залагала на хубави визии, по едно време имаше и бутик, защото очевидно като певица не правеше пукната пара. Не мисля,че провокативната визия е причина за успеха й в момента - винаги е била с подобни стайлинги. Но мелодиите на Оцко се наложиха и най-вече простоватите тематики на текстовете й се харесаха от "новата" вълна попфолк фенове, които освен че стават все по-малко (сравнено с моето поколение), проявяват и много ниски критерии от към текст, музика, вокали - впечатляват ги (очевидно и част от вас) текстове за боклуци, парцали, дърпане на коси, носене (или не) на бельо и пр.

Та, Яница, наред с цял отбор треторазядни се оказва печеливша - при новите условия на творене в чалгата, точно защото този вид певици винаги са били без претенции за качество и оставяне на качествена дискография след тях - бидейки цял живот в сянката на големите и гледайки как новобранки ги задминават, сваля много летвата на тези певици от към текст и песен - те стават "кравожадни" за нещо хитово и са готови да изпеят всичко,за да го имат; да снимат каквото и да е- за да предизвикат интерес.

Казвам всичко това с голям респект към тези имена - доста нерви трябва, за да издържиш на този игнор на публиката и фирмата към теб и творчеството ти. Радвам се, че сега певици като нея имат успех и са търсени. Аз също имам последните й три песни на телефона си. Специално тази ми е най-музикантска и интересна за слушане, но гледанията тук са точно заради името на Анелия и любопитството на хората да чуят какво са направили двете, което е точно нищо - както всички могат да чуят участието на Анелия е само за примамка на новия критерии в попфолка - гледания.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...