Jump to content



Дневника на -А.


Препоръчани коментари

Абе, ти добре ли си бе, човек? Говориш ни за някой си в Англия, който ги харесвал - ама знаеш ли там на какво ниво е сигурността им, айде там някой мангал да отиде да си построи колиба, или някой сириец да отиде да ограби магазин в центъра, както се случи тук. На англичаните ще им харесва, защото те векове са се самоизолирали и не е стъпвал никой, били са там няколко династии, абатства и всичките произлизат от един корен.

Ние нямаме и не сме имали нищо общо с тях, тук на тоя кръстопът, дето са минавали какви ли не азиатци и анадолци и тъкмо това нещо се поправи и е продължило и през Живков, а сега почват да ни пълнят с цялата сган от Анадола - ами не искаме бе, ние с циганите не може да се оправим, а други ли да поемаме.

Кое му е неясното на въпроса!

Аз съм си в България, искам да живея сред българи, щом полицията не е полиция, не искам нито аз, нито баба ми, нито някое момиче да се чувства в опасност в собствената си страна. Това са неканени хора, ние ги приемаме под абсолютна команда на ЕС. Почвам да си мисля, че в региона ние сме най-назад и финансово, предвид това, че сме в ЕС, и във вътрешната сигурност, нямаме полиция, нямаме съдебна система. Защо пък не чухне за един бунт между сърби и цигани, румънци и цигани?

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз си падам малко расист и съм доста консервативна, но ще се абстрахирам от всичко това: в нито една сфера държавата ни не е ок, че да можем да приемем бежанци. Каквито и да са, те са хора, които според международните конвенции най-малкото трябва да бъдат приети, настанени, трябва да им се извадят документи за временно пребиваване и прочие. Всичко това е мъка не само са държавата ни, а и за самите тях в момента. За интегрирането им в обществото дори нямам думи. :mf_surrender:

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямам нищо против кифленското ако е в рамките на допустимото!

Няма лошо понякога да направиш някоя муцка на снимка или да се снимаш в огледалото.

УВИ има хора дето прекаляват. Има разлика между кифленско и курвенско. За съжаление в повечето случай се клони към второто.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Тва е старо, но супер забавно. :3fdb8960598fa63e:

Ръководство на съвременната кифла или как да се превърнеш в съвременна кифла.

 

Започва се с външния вид:

 

Прическа:

– тя обезателно трябва да надвишава главата ви поне 20-30см. (нарича се тупиране, вафлички) на долу трябва да е СИЛНО изправена, а ако за ваше нещастие косата ви е къса, задължително трябва да я удължите! Продават се и евтини варианти в магазините за фибички ( 40-60лв.) Когато израснете в йерархията богатия дядо ще ви закупи от 500 лв. Втория вариант е отново силно тупирана в корените и надолу едри букли. Бонус точки ще ви даде брокатения лак за коса!

 

Грим:

– гримът е силен! Много дебела черна очна линия, поне 1,5 см. да е удължена. Другият вариант е черни сенки силно наслоени, изкуствени мигли. Лицето ви трябва да е лъскаво, да приличате на златна статуя. Устните трябва да са силиконови, струва от 400 до 700 лв. ако не разполагате с тази сума можете просто да правите джуки тип „дупе”. (това е моментно, спокойно, докато дойде вашият дядо)

 

Облекло:

– тук вече нещата стават сериозни. Има облекло за всеки повод. Нека започнем от ежедневния тоалет, било то разходка в мола, по центъра или на кафе – нужни аксесоари : тигров клин, големи очила с пластмасови рамки закриващи половината ви лице (продават се в подлезите по 5-8 лв. трябва да са D&G, Armani, Versace) обувки поне 15см. ток с камъни отгоре (бонус точки – тигров или леопардов десен), блузка с деколте до пъпа, полата трябва да е мини и мозъка също.

 

Ръководство на съвременната кифла

 

Ръководство на съвременната кифла

 

Ръководство на съвременната кифла Облекло за дискотека:

ултра къса пола (може и само колан) ултра отворен потник, сутиена трябва да е поне 2 размера по-малък за да изглежда така че ще гръмне! Но не само сутиена трябва да е малък, всички дрехи като цяло трябва да са ви поне 1-2 размера по-малки (не е за подценяване!) обувките са като за бал – златни, сребърни, лъскави с камъни. Може корсет които да притиска силно гърдите ви, все едно ще експлодират, ако бъде съчетано с лъскав клин няма да сгрешите. Общо взето облеклото е в огромни разновидности, отидете до пазара там ще откриете подходящия тоалет.D&G, Armani и Versace ви носят бонус точки. Нека има много лъскаво, много камъни, много пайети, брокат, зебра, тигър, змия, леопард, маймуна, кон, охлюв и т.н.

 

Продължаваме към основното- ПОВЕДЕНИЕ!

Започваме с ходене по дискотеки

- Посещавайте екстра модерните места – Plazza, 4as Pik, Versai и т.н. Старайте се да привличате максимално внимание към себе си, било то с танци по баровете, късане на салфетки или нацупена и гледаща лошо всички. Обезателно трябва да сте в компанията на поне още 5 ваши клонинга, няма да е зле да сте се настанили на ВИП местата! Ако не разполагате с нужната сума, ходете често до ВИП тоалетната току виж ви е излязъл късмета да се запознаете с някои ВИП чичко, та бихте се настанили веднага при него и компанията му (набор 50-те). Старайте се да комуникирате със заякнали момченца с ланци и тениски с камъчета, обръснати и по възможност да има BMW 3! Не се тревожете това е начален стадии, след това ако ви излезе късмета ще се возите на Mercedes S-class, BMW x5, x6, Porsche Cayenne и т.н. Дръжте се така сякаш имате 3 хотела на Слънчев Бряг. Пийте, блъскайте се в простосмъртните момичета, пускайте си фаса най-демонстративно на пода с пренебрежителен поглед и докато танцувате ТРОПАЙТЕ с крак. Това е танца! -Не пропускайте да ходите редовно на солариум (поне 4-5 пъти в седмицата) и да нямате толкова пари, НАМЕРЕТЕ! Ако не сте черна мамба, няма начин да просперирате! -Трябва да имате профили във aha и Facebook, там обезателно трябва да имате поне 50 албума като започнем от : I, me and myself (това ще е албума ви със снимки които сте направили собственоръчно с намуцена физиономия, в огледалото на гардероба с очила и задължително трябва да сте снимани от горе!), албумите продължават по следния начин : Plazza 13.03.2009, Plazza 10.01.2010, Plazza 24.01.2010, Versai 02.02.2010, Versai 05.02.2010, 4as Pik 06.02.2010 и т.н. схванахте мисълта ми. Тук снимките са отново в огледалото, но в тоалетната на въпросния клуб, с поне още един два твои клонинга, също така трябва да сте запечатали и танците ви по баровете, докато късат и ви хвърлят салфетки (БОНУС!), целувки с мощни батковци, или да сте си притиснали гърдите с две ръце това е снимката ЛОУ!А и да се целувате с някои ваша приятелка също е голям бонус! Продължаваме с албумите: raZhOdka S loDka, lady`s night, BaL, IzpraShTanE, kOlEdA, NeW year и т.н. Искам само да отбележа още веднъж, че всяка втора снимка трябва да е направена от горе, с нацупена устичка и в огледалото!!! Ако не сте достатъчно фотогенични използвайте Photoshop по принцип имам съмнения, че разполагате с нужните мозъчни данни за да боравите с него, но все пак може да опитате, а ако ви се стори сложен пробвайте www.taaz.com улеснен вариант!

 

Образование

– ако сте ученичка сте добре дошли за чичковците (обичат да се фукат, че излизат с момичетата на годините на дъщерите им), но ако вече сте завършили НЕЗАБАВНО влезте в Свободния Университет! Там е вашето място! Мястото, в което може да покажете новите си дрънкулки и новия си автомобил, дано да е Toyota Yaris ако ли не постарайте се да е поне Peugeot 206. Правете се на максимално компетентни по всякакви въпроси. (Бонус - очила с диоптрична рамка, не е нужно да имате проблеми с очите за да ги носите) Успех на всички начинаещи :)

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма лошо една жена да се грижи за външния си вид, даже е редно. Когато обаче се прекалява с тези "грижи" и всичко се ограничава само до тях, нещата не са ок. Мен кифлите не ме дразнят - забавляват ме. Като цяло хората, които не знаят що за животни са иронията и сарказма, доста ме разсмиват.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

И на мен са ми забавни и много сладки! :Vishenka_05: Естествено, не е нормално това поведение, обаче всеки да си живее както си иска. Иначе е абсолютно недопустимо една жена да не се грижи за външния си вид, даже и мъжете трябва да го правят, в интерес на истината, колкото и да го отричаме, визията е първото, което прави впечатление!

Link to comment
Сподели в други сайтове

3. Термин: кифла!

 

О, кифлата изобщо не е термин, нито определение, нито тип хора, това си е баш чистият български манталитет. Това постоянно да се показваш, да парадираш, да се хвалиш си е типично българска черта, която аз лично не одобрявам, както и множеството фотоси из фейсбук...Определено не бих общувал с кифли!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде, чак под общ знаменател да слагаш всички хора... не е много редно.

 

Кифлите ги има навсякъде, и едно време ги е имало. Чалгата доста им подхранва поведението. Има и сладки с наивността и простотата си кифли.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чакай за кифлите да кажа. :1000 (29): Те малко понамаляха, изобличават ги при Мотикаря, но нямам много против тях, всеки има право да изглежда според собствения си вкус, а и това, че са кифли, не значи задължително, че са лоши като характер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наркозависимостта е може би най-тъпото нещо, което можеш да си причиниш. По-безсмислено е и от алкохолизъм и после трудно се отърваваш, да не кажа, че е почти невъзможно. Не обичам зависимости, които не ти дават нищо, само ти взимат! Не са ми интересни наркотиците и не бих пробвал. Освен, че те съсипват физически, затъпяваш от тях.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това как го казваш, все едно си пробвал. Ти изобщо не знаеш какво дава това на някои хора, изпитват някаква уникална наслада и удоволствие.

Няма как да правиш такива изводи, след като не си минал по този път.

Аз също не съм, дори не пуша, дори тревата ми е ужасна и също се чудя какво толкова намират в тези неща, опиати и т.н., но... хората са различни, някои го правят от любопитство, а в България почи на 90% е от гъзария. Много комплексирано общество сме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наизуст не говоря, един приятел е минал през това и се е отървал. Дава ти моментно усещане на наслада и бягство от действителността, а като премине ефекта си парцал. Мога да си изкажа мнението и без да съм бил в такава ситуация.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Искам дневника да стане активен отново!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Не бих искал да имам, брррр...

Иначе моето мнение е, че всичко има рационално обяснение, просто в някои области науката все още не е напреднала достатъчно, за да го намери.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма да задълбавам много в темата, защото ще я отклоня. Вярвам, защото е много вероятно енергията (душата) да остане на мястото, обитавано от физическото тяло приживе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не вярвам. Вярвам в науката. Всички тези истории за космически кораби и извънземни и духове са твърде човеконормативни, за да ми привлекат вниманието. Да - много е възможно да има извънземен живот и да има измерения / процеси / вещества, които науката все още не познава - но едва ли това ще са зелени човечета.

 

Иначе вярвам в енергията - добра и лоша, която придаваме и поемаме. Може би някой ден ще можем и да я измерваме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Вярвам много ясно, такива неща съществуват, имал съм редица такива случки, но няма да ги споделя!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...
Нова тема:

В името на религията и табутата. 21 век или....?
В Република България преобладава Християнството като религия, но също така не малка част от жителите са турци, помаци и други... Според вас по еднакъв начин се приемат нещата ? Мислите ли, че един родител Християнин има по-голяма вероятност да приеме слухове, че дъщеря му спи с много мъже или в семейството имат член с различна сексуална ориентация от турците, помаците и тн... Защо така се получава ? Живеят ли в страх и робуват ли на стереотипи (тук вкл. всички.) ?
Дискутирайте.
2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Нова тема:

В името на религията и табутата. 21 век или....?

В Република България преобладава Християнството като религия, но също така не малка част от жителите са турци, помаци и други... Според вас по еднакъв начин се приемат нещата ? Мислите ли, че един родител Християнин има по-голяма вероятност да приеме слухове, че дъщеря му спи с много мъже или в семейството имат член с различна сексуална ориентация от турците, помаците и тн... Защо така се получава ? Живеят ли в страх и робуват ли на стереотипи (тук вкл. всички.) ?

Дискутирайте.

Всичките религии са лайна. Напълно безсмислени.

Единственото хубаво е, че когато хората имат проблем искат "помощ" от господ и вярата примерно е крепяла българите много години...но тя силата е в човека, а не в добрия чичко отгоре, който УЖ им помага.

 

Иначе турците са по-консервативни понеже и религията им е по-зле от християнството. От там идва дискриминацията към други религии, хомосексуални, голи жени и т.н

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...