Jump to content

Препоръчани коментари

Това е нещо средно между Татяна, Юнона и Яница.

Музиката не е лоша.

Тази певица ми прилича на Татяна и Николета Лозанова в едно. 1000%20(29).gif Иначе песента, не ми харесва, клипа е много обикновен.

Пайнера не се усеща май, че курникът му от над десетилетие е препълнен и продължава :mf_surrender:

Давам палче надолу за Нова Татяна и продължаваме нататък.

Пайнера не се усеща май, че курникът му от над десетилетие е препълнен и продължава :mf_surrender:

Давам палче надолу за Нова Татяна и продължаваме нататък.

Е тя не е в Пайнер, само си плаща за ротация.

"Паля" си остава най-яка от трите песни на тая. И на мен много ми прилича на Николета Лозанова, а в този клип и на Татяна, но пък е определено най-красивата от новите изпълнителки. Надявам се да не е само на ротация, защото ми допада, но просто не е улучила на песен. Трябва повече налагане за нея. Иначе клипът е готин. Има излъчване.

А тя тази не е в Пайнер, само я излъчват по Планета. Иначе песента е... И едно такова Т звучно изговаря, леле...

Мелодията ми е страшно позната!

Позите, стойките и движенията са точно като на Татяна.

С очилата - Димана, с вързаната коса - Яница!

Никаква индивидуалност!

Пресила е в пъти по-яка. Тук нито глас, нито песен, текст или клип...

Съвсем сериозно вече ще започна да се чувствам неудобно, че слушам чалга... да не ме чува някой... :bag:

Каква е тая скумрия, дето се казва като дъщеря ми? Да я пускам ли вобще..?

Така на стоп кадър, на заспалата снимка, мяза на Бонка.

искрено съжалявам всички тези самозванци, които си мислят,че платена ротация по Планета ще ги направи звезди... Поне носят някакви свежи парички на Митака, че и все Скерлев им прави видеата - явно цената е пакетна и явно е много ниска за режисьорския труд - той просто им се подиграва. Живко Добрев,Пресила, тази ...Просто трагични. Тази мацка пее много зле. Иначе е готина, но гледа да се пуска в познатия калъп,а той е тотално демоде...Жалко,че такива красиви девойки нямат индивидуалност и подход да покажат истинското си Аз,а се правят на тази и онази

Най-накрая някой да копне от Татяна.

Нито песен, нито видео, лош старт.

Най-накрая някой да копне от Татяна.

Нито песен, нито видео, лош старт.

За протокола, това и е вече 3-та песен. 1000%20(29).gif

За протокола, това и е вече 3-та песен. 1000%20(29).gif

Хахаха, смятай. :1000 (29): Значи е ултра безличната.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...