Jump to content

Гергана окраде химна на Палестина

Препоръчани коментари

Все едно Мадона да не каже, че е взела семпъл от Abba за Hung Up:

Credits

Written by Madonna, Stuart Price, B. Anderson and B. Ulvaeus

Produced by Madonna and Stuart Price

Hung Up contains a sample of the recording 'Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)' by ABBA. Benny & Bjorn are both credited as song writers.

The track also borrows a line from Love Song.

Пайнер и Оцко това официално изявление да си го разпечатат на по-мека хартия и нататък знаете кво да направят с него... :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10):

Вече се досещам как ще го подемат едни медии и как ще го отразят супер едностранчиво. Така и така чалгата им бе за мезе, сега ще си отварят и бира, вино, ракия. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Мотивът, който е използван в песента на Гергана, не е откраднат, а семплиран и държа да подчертая това.

чакам компилация с оцкова песен с написан семпълът и от коя песен е семплирал... :1000 (29): Айде, не се стискайте...:)

Сподели в други сайтове

чакам компилация с оцкова песен с написан семпълът и от коя песен е семплирал... :1000 (29): Айде, не се стискайте...:)

Всичко е един опит да се снишат и бурята да мине. Хванаха ги по бели гащи в Пайнер. Този път няма как да се измъкнат сухи....

Още се смея на клипчето, което пусна за това сдали крадат нашите композитори.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ако питаш Пайнер - това не е вписано в българското законодателство за авторските права.

Сподели в други сайтове

Колко пъти съм повтарял , че Оцко е най-голямата хлебарка и едно от най-лошите неща , случвали се във фолка. Ужас. Не съм предполагал, че толкова нагло краде животното нагло.

Сподели в други сайтове

Ако питаш Пайнер - това не е вписано в българското законодателство за авторските права.

Те Пайнер са от друга планета - Мадона и Марая честно си пишат семплите, наш Оцко работи директно с приятелите от Мароко... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Струвами се, че прекалихте. Световна практика е да се купуват мелодии, ако Оцко е платил за вокала аз не виждам проблем. А и един вокал не прави песента кавър. Преди време с Криско имаше подобен казус представен от "Господари на ефира", ще мине и ще замине. Гергана може само да се радва, заговори се за нея, а и за жанра може да има положително влияние - едва ли скоро някоя ще пусне Оцкова композиция. Идва завръщането на Калин Димитров, Пашев, Драганински, Ганев...

Сподели в други сайтове

Да, точно в Израел ще печели при положение, че промотира песен за Палестина.

мисли малко

1000%20(24).gif

Гергана се чекне по долни гащи върху хотелски постели, докато върви текста за убитите палестинчета. Интересно промотиране ...

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Гергана се чекне по долни гащи върху хотелски постели, докато върви текста за убитите палестинчета. Интересно промотиране ...

Ти с Оцко ли спориш в момента? Човека каза - промо е.

Сподели в други сайтове

Струвами се, че прекалихте. Световна практика е да се купуват мелодии, ако Оцко е платил за вокала аз не виждам проблем. А и един вокал не прави песента кавър. Преди време с Криско имаше подобен казус представен от "Господари на ефира", ще мине и ще замине. Гергана може само да се радва, заговори се за нея, а и за жанра може да има положително влияние - едва ли скоро някоя ще пусне Оцкова композиция. Идва завръщането на Калин Димитров, Пашев, Драганински, Ганев...

А Оцко купува ли ги? Или прото ги минава през хелиум ефект?

Скоро ще изскочи песен на Ани Хоанг със семпъл от "Шести номер е трамвая". Страхувам се за любимия си естраден хит!!!

Сподели в други сайтове

А Оцко купува ли ги? Или прото ги минава през хелиум ефект?

Скоро ще изскочи песен на Ани Хоанг със семпъл от "Шести номер е трамвая". Страхувам се за любимия си естраден хит!!!

Не е сигурно! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А на Глория ще впишат ли семплите от Инсомнията? Не. Всички са доволни. :1000 (29):

На Глория семпъла е от Sample pack - дори аз го имам... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Може да се ползва в 30 песни ако някой реши:

Сподели в други сайтове

На Глория семпъла е от Sample pack - дори аз го имам... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Може да се ползва в 30 песни ако някой реши:

Ааа, добре, не знаех. Мислех, че директно са го гепали от тоя Кнас.

Значи Планета Лайнер за това не иска да пише под клиповете авори на парчетата - за да не стават обърквания. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ааа, добре, не знаех. Мислех, че директно са го гепали от тоя Кнас.

Значи Планета Лайнер за това не иска да пише под клиповете авори на парчетата - за да не стават обърквания. :1000 (29):

те годините не си знаят на клиповете, ти искаш авторите да пишат... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

На "Боже, прости" също е от семпъл пак - на предните страници го има качен.

Сподели в други сайтове

Имам една дилема: - "Златният скункс" за кой ще е? За Оцко или за Гергана? Или за Пайнер? :1000 (6):

Надявам се да не е за Гергана, защото тя просто е глуповата и наивна. Но е добра. И от времето, когато я е продуцирал този Токича, е свикнала екипът ѝ да ѝ гласи нещата и тя да им се доверява.

"Пайнер" също не мисля, че трябва да получат. Ако се чете "между редовете" изявлението им в началото, излиза, че и те са вярвали на Оцко.

Затова Оцко трябва да го получи, той взема неподходящи семпли.

Сподели в други сайтове

Пайнер догодина със специална награда "Семпъл на годината".

Печели войната в Палестина.

Война на годината.

Илизат надписите на Пеевски - мейк лъв, нот вар.

За фон отзад звучи Азис: Правиии любоооф; Глория: а неее войнаааааа.

Редактирано от pacho
Сподели в други сайтове

Според мен Оцко ще продължи да краде на поразия, само че ще спре да използва такива пискливи семпли. Просто ще цапне някой отсвир вместо това. Те повечето от тези песни припевите им са същите като "оригиналите", ама ще е по-трудно да се намират, ако стане така.

Сподели в други сайтове

Според мен Оцко ще продължи да краде на поразия, само че ще спре да използва такива пискливи семпли. Просто ще цапне някой отсвир вместо това. Те повечето от тези песни припевите им са същите като "оригиналите", ама ще е по-трудно да се намират, ако стане така.

Убеждават ме, че тези вокали от арабските песни се продавали като семпли. Оцко ги купувал, иначе няма как да ги свие от песента с чисто качество. ОК, но не ми е логично вокала на тая палестинка с този текст да се продава като семпъл.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...