Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Най-тъпата награда е за Артистичното присъствие,просто няма такава пародия. В.Баладичен хит не са ли 2.победителките? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 С риск да разваля емоцията...но 1. Категория: ДИСКОТЕЧЕН ХИТ на 2014 Галена ft. DJ Живко Микс-Хавана Тропикана 2. Категория: БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2014 Цветелина Янева ft. Фики-Страх ме е 3. Категория: ДУЕТНА ПЕСЕН на 2014 Емилия ft. Avi Benedi-Кой ще му каже / Boi Tegali Li 4. Категория: ПЕСЕН на 2014 Джена-Моли се да не почна 5. Категория: ОРИГИНАЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА КОНЦЕРТНАТА СЦЕНА през 2014 Анелия 6. Категория: ОРИГИНАЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА КЛУБНАТА СЦЕНА през 2014 Галена 7. Категория: ПОСЛАНИК НА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА ЗАД ГРАНИЦА през 2014 Роксана 8. Категория: АРТИСТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВИДЕОКЛИП през 2014 Галена ft. DJ Живко Микс-Хавана Тропикана 9. Категория: ВИДЕОКЛИП на 2014 Галена ft. DJ Живко Микс-Хавана Тропикана 10. Категория: АЛБУМ на 2014 Анелия-Феноменална 11. Категория: ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ на 2014 Ивелина Колева-С мерак, любов и песен 12. Категория: ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОРМАЦИЯ на 2014 Ивелина Колева 13. Категория: НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 201 Галин 14. Категория: ДЕБЮТ на 2014 Крисия Димитрова 15. Категория: ПЕВЕЦ на 2014 Фики 16. Категория: ПЕВИЦА на 2014 Преслава 17. Категория: МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2014 Галена + Ще има награда за най-добра облечена на Юнона - Мария (отново ) Специална награда за цялостно творчество на Ивана за 15 години Може би едно от най-абсурдните неща - награда на Плаза Денс за Константин.. Традиционната за най-предпочитан в Планета Пайнер клуб - Борис Дали Ще има Youtube награда, на която не разбрах името но нещо за интерес, предполагам най-много гледания, но я взима Фики с Горе долу и явно онова за Теда Ломска се оказва истина, защото настина ще вземе награда за това, че си пише текстовете и музиката. Общо взето не очаквайте някакви феноменални представяния...разбирам, че за съжаление не малко кифли ще пеят на плейбек или поне такъв е планът засега, не вярвам да се промени. Още нещо смешно е, че Джена пак няма да изневери на стила си. Щяла да бъде в черна рокля с много бляскащи неща по нея :1000 (10): Дори не искам да си представям. Хубавото е, че водещите този път няма да ни занимават много със себе си, тъй като нямат много сценарий! Не това са окончателните номинации. Балада няма да вземе Цури. Клубна пък няма Галена. И Дискотечен / Артистично няма да е Галка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Галена с 5 награди и да не е Певица, абсурд :D Ивана що ще пее два пъти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дискотечен е или за Анда или за Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Клубна сцена - Галин, Балада - Преслава, другото може да е вярно, не знам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алчните сестри Колеви все да намазват... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Оригинално присъствие.на концертната сцена също е Пародия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дискотечен е или за Анда или за Яница. Дано да е втората, това е единственото нещо,което ме вълнува от целия концерт... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не това са окончателните номинации. Балада няма да вземе Цури. Клубна пък няма Галена. И Дискотечен / Артистично няма да е Галка. Ок бе..концертът е близо. Ще видим кой крив, кой прав..Информацията ми е от днес. Предполагам, че твоята не е. Така, че... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алчните сестри Колеви все да намазват... Да са нахални и другите, Пайнерът си е виновен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да са нахални и другите, Пайнерът си е виновен. Аман от нагласени награди. Очаквам голям смях тази вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ок бе..концертът е близо. Ще видим кой крив, кой прав..Информацията ми е от днес. Предполагам, че твоята не е. Така, че... За Цур със сигурност знам, че не иска наградата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За Цур със сигурност знам, че не иска наградата.. друг път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дано Галин вземе три награди поне... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ами за съжаление твърде реалистично звучат така да са наградите.. Само това с двете фолклорни за Ивелина ме съмнява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ами за съжаление твърде реалистично звучат така да са наградите.. Само това с двете фолклорни за Ивелина ме съмнява. За жалост ще е тя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 На Ивелина е много по стойностен и добър албума,сори Райна фенс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Пепе е скандализирала пак значи. Браво. Мегастарката ще е доволен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 На Ивелина е много по стойностен и добър албума,сори Райна фенс. О, ма как... Невероятен е! Направо всички останали да спрат да пеят, че не струват в сравнение с на Преса сестра й! По-добрия продукт е на Райна - албум, клипове към всички песни, филм за него. И като се има предвид, че засне клиповете повторно, заради "грешката", която допуснаха като изтриха първите видеа. Заслужаваше поне албум, пък певица да си взима скумрията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Едната от двете фолклорни 100% е за Ивелина, ама чак пък и двете, досега никога не са ги давали на един и същ. Иначе в годината, в която Джена мачкаше да вземе по-малко награди от Анелия - потрес 5 награди за Галена основно заради един-единствен силен проект - пак потрес Крисия Димитрова печели награда в категория с Фики - без коментар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Абе абсурд Галена да вземе 5 награди .. и Преслава само с 1, а сестра й - с 2 .. Цура да вдига лапи от Балада, че ще отнесе невиждано освиркване. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Абе абсурд Галена да вземе 5 награди .. и Преслава само с 1, а сестра й - с 2 .. Цура да вдига лапи от Балада, че ще отнесе невиждано освиркване. Аз очаквам освиркването на сестра й! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Аз очаквам освиркването на сестра й! Няма да е толкова зле, феновете на Преслава сигурно ще викат в нейна полза :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Абе абсурд Галена да вземе 5 награди .. и Преслава само с 1, а сестра й - с 2 .. Цура да вдига лапи от Балада, че ще отнесе невиждано освиркване. Абсурдни са тези неща, да - ще видим след няколко часа, де.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Баладата на Цветелина Янева е много по-яка от тази на Преслава. А като цялостен проект е класа над "Ако утре ме губиш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари