Jump to content

Препоръчани коментари

Селина Гомез се заръща!!

МАЙКО ТРЕПЕРЯ!!!!

Поставила е рекорд с ''Revival'' - ''Най много време задържал се нейн албум в billboard hot 200''

Не е играчка, вече мачка!!!!

Ed Shareen's "Shape Of You"has been the best selling song on iTunes worldwide since its release. :helpsmilie: Ed Shareen размаза всичко живо!

Зайке, Zayn и Taylor Swift са снимали клип на IDWLF в Лондон.

Ed Shareen's "Shape Of You"has been the best selling song on iTunes worldwide since its release. :helpsmilie: Ed Shareen размаза всичко живо!

Зайке, Zayn и Taylor Swift са снимали клип на IDWLF в Лондон.

Тя е готина "Shape OF You" и аз я харесах вчера като я чух, а City TV веднага започнаха да я въртят.

Това е хубаво, че са снимали клип, ама Суифта не ме кефи.

Тя е готина "Shape OF You" и аз я харесах вчера като я чух, а City TV веднага започнаха да я въртят.

Това е хубаво, че са снимали клип, ама Суифта не ме кефи.

Мен другата песен на Ед повече ми харесва. Иначе клипа няма ли да е с сцени от филма ? :dontgetit:

Селена и Дейвид дискутират сюжета, ако "Магьосниците от Уейвърли плейс" биха се завърнали. :Vishenka_05:

Носталгия. :girl_cry2:

Дано излезе клипа другия месец.

Премиера на филма е на 14/02 така че може и по-рано да излезе.

Малой Цайрус беше най - хитова, но жалко че спря да пее

Miley_Vag_Pants_2.jpg

Не е спряла. Трябваше да пусне сингъл през октомври но нали беше в The Voice :3fdb8960598fa63e:

Тая е много зле, бива ли така гнусно да се гавриш с половите органи на хората. Мърла. :gun_bandana:

Е не и пасва ролята на страдаща героина. :3fdb8960598fa63e:

Аман!

По-добре да е страдаща, отколкото някаква прости*утка.

:roll1:

5483448917ea9_-_453626632.jpg

Треска ме тресе! НЯМАМ ДУМИ!!!

Вие викате, че Гага била пропаднала, ама Майли сама си раздаваше последният албум, защото знаеше, че само тя и семейството й ще си го слушат + отделно синглите от него дали имат по 30 милиона гледания :3fdb8960598fa63e:

PI вече с 70 милион :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...