Jump to content

Препоръчани коментари

Мега як концерт.. Глупачката Андра може да се изяде от яд, че не присъства.

Това са песните в момента, това е публиката. Аз не знам и 90% от песните, които се пяха тая вечер, но не ми пречи да призная, че концертът е успешен. Всяка песен е приета добре, всеки изпълнител е аплодиран, пеят му се песните. Толкова публика не е имало от 2003-2004 година сигурно. Лично на мен много ми харесва, че са разчупили програмата също и са сложили по-обичани изпълнители по- отрано. Просто въпрос на гледна точка. Ако не искаш нещо да ти хареса, то никога няма да ти хареса.

Ей т'ва е!!!!

Публиката ми изглежда нормална!

Мега як концерт.. Глупачката Андра може да се изяде от яд, че не присъства.

Според мен се опитва да ни хлъзне и ше пее...:)

Андреа пропуска зрелище, много се прецака. Борис се обърка от кеф. :D

Отишли на концерт, дали са пари за билет пък стоят като пукали и дъвчат дъвка гледайки телефоните си ....

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Обаче имат право някои, като казват, че това е по-добрата стратегия - да изтеглят някои от обичаните в началото, средата, да няма цели блокове с плейбек изпълнения и заспали песни.

Публиката превключва много бързо. На обичайните със скука на изпълненията е тиха и са седнали и като излезе силно име стават и се почва викането.

Радвам се за Борис Дали, защото човекът винаги пее на живо и все остава в сянката на други.

А забелязахме ли нещо друго? Как грозно бяха орязали частта на Камелия от "Само за минута"? Няма да позволят на жената да се похвали, че е била на концерта, дори и да не е част от фирмата.

Егати поледицата.... нещо изпуснах ли?

Най-добрият концерт на Пайнер от години насам..... :3fdb8960598fa63e:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...