Jump to content

"How To Get Away With Murder" / "Как да се измъкнеш с убийство"

Препоръчани коментари

how-to-get-away-with-murder.jpg

От продуцента Шонда Раймс (Grey’s Anatomy, Scandal) и Вайола Дейвис в главната роля, се появява новият проект на ABC – How To Get Away With Murder.

Историята се върти около едно убийство. Още от самото начало ни хвърлят в действието и виждаме как четирима младежи се опитват да се отърват от труп. След което ни връщат 3 месеца назад и се запознаваме с професор Аналис Кийтинг (Вайола Дейвис), специалист по криминално право, и нейния клас от млади студенти.

Сподели в други сайтове

• Отговори 30
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Брутално започва този сериал. Пилотният епизод беше уникален - за 1 секунда не можеш да се отклониш вниманието, толкова много неща се случват! И втори не отстъпваше! Много, много добър, даже смятах тези дни да правя тема за него.

Сподели в други сайтове

Изглежда ми интересен, но никъде не намирам HD епизоди. Качили са някакви по 200 MB, които като ги пусна все едно гледам запис от телефон...

Сподели в други сайтове

И двата епизода ми харесаха страшно много!

Един от най-добрите нови сериали, дано обаче рейтингът му да не падне прекалено много.

Сподели в други сайтове

Харесвам такива сериали, със сигурност ще гледам поне първите няколко серии, но и аз искам да попитам дали някъде го има качен в HD.

Сподели в други сайтове

Харесвам такива сериали, със сигурност ще гледам поне първите няколко серии, но и аз искам да попитам дали някъде го има качен в HD.

В зелка помня, че гледах първия епизод около 1GB.

Сподели в други сайтове

Честно казано пуснах го само, защото видях, че Шонда е продуцент, но определено ми стана интересен. Ще видим как ще се развие нататък

Сподели в други сайтове

Брутален сериал! Трети епизод завърши интересно .. почвам да се задавам въпроса "Защо Ребека е убила Сам Кийтинк?" (ако е била тя естествено) .

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Брутален сериал.Изгледах го за няколко дни.Приятен сюжет, много добър каст, динамични епизоди.Дано да се запази така.

А 9-та серия ли е последната за сезона или ще има и още?

Сподели в други сайтове

Брутален сериал.Изгледах го за няколко дни.Приятен сюжет, много добър каст, динамични епизоди.Дано да се запази така.

А 9-та серия ли е последната за сезона или ще има и още?

В почивка са, към края на Януари продължават с нови епизоди.

Сподели в други сайтове

Най-бруталния сериал, в момента няма по-интересен от него. Рейтингът е страхотен, а Шонда е господарката на Америка! Обичаааааам я! Няма по-голям гений за мен от нея в телевизионните сериали!

Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 1 month later...

Уникален сериал! Всеки епизод успяваше да ме изненада и шокира по някакъв начин, а финалът направо ме остави без думи. Сценаристите определено си знаят работата. Не знам как ще издържа до есента за втори сезон.

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Мнооого ми харесва, до 10-та серия съм, Аналийс мачка като луда, Лоръл ми е любимка, след това Конър, Франк и Бони.

Дано да гръмнат накрая и убиецът да не е Сам, а примерно Бони. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Мнооого ми харесва, до 10-та серия съм, Аналийс мачка като луда, Лоръл ми е любимка, след това Конър, Франк и Бони.

Дано да гръмнат накрая и убиецът да не е Сам, а примерно Бони.

:1000 (6):

Гледай, гледай .. да не ти кажа, кой е убиеца и кой ще е мъртъв до края на сезона :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...