Jump to content

alexche

Ramaniacs
  • Коментари

    400
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от alexche

  1. Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Калин Димитров Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Георги Андинов Вокална формация на годината Галена и Фики Откритие на годината Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Галена Оригинално медийно присъствие Галена Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Глория Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Галена – Точно никога Кавърверсия на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Галена и Фики - Боже, прости Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Галена и Фики – Боже, прости Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Фики Певица на годината Галена Музикален идол на годината Галена
  2. 1. Хавана Тропикана 2. Най-добрата 3. Да бях от гадните 4. Да ти се доказвам 5. Моето слабо място
  3. Не става само с ядене
  4. Ползата, Петъре, е, че като го брейкнеш, получаваш Cydia, в която можеш да инсталираш различни хакове, вкл. AppCake и да си инсталираш абсолютно всички платени приложения безплатно. И всякакви други неща.
  5. alexche

    Jennifer Lopez - Общи приказки

    И аз бях най-отпред пред сцената. От сантиметри я гледах и беше нещо велико.. Много харизма, много нещо. Не съм очаквал, че публиката ще срине залата. Според мен и тя не очакваше, че е такава голяма звезда тук. Изкефи се определено и се раздаде много. Беше много яко като слезе и се докоснахме до нея, а по принцип не съм й някъв голям фен. Но някак си завладява самото й присъствие, не знам.. Бе струваше си определено! А залата беше претъпкана - и фен пит-а, и зад него пространствтото и всички сектори бяха от-до.
  6. alexche

    Adele - Общи приказки

    Ако не сте я гледали в Chelsea Lately: http://bg.musicplayon.com/play?v=343507 Mного яко интервю
  7. Eее, много ти благодаря!!
  8. А защо се движеше като вампир?
  9. Мейсън се върна, щото Клаус го е намерил и го е направил хибрид, то е ясно.
  10. Заглавието на темата ти е грешно.
  11. Новият епизод беше мега як.
  12. АБСОЛЮТНО ПРОТИВ съм на този да му се дават права.. моля ви се, осъзнайте се. Нищо лично към господина, но му трябва да прекарва по-малко време във форума, а не да му се дават права и да се увеличава това време!!
  13. Само да вметна, че 'Да ти го дам ли' като се снимаше, Баника още не беше пуснала мъжете си на токчета. Пък и Баника е с обувки с прешлени в клипа си, половин година след наш'те За останалото си спорете
  14. Андо, пребори ли се, ма маме
  15. И те пеят песни на колеги по участия
  16. че ти бях издавал схемите и оная спрялата не ти отговаряла ;)

  17. Пхах.. sorry dude ;)

  18. кви са тез драскотини бе

  19. alexche

    Τhe Walking Dead / Живите мъртви

    Mного е як! Адски са се постарали да изглежда правдоподобно..
×
×
  • Create New...