Jump to content

Факти за форума и признаци, че си пристрастен към него!

Препоръчани коментари

Ееее...напиши нещо за Фокса... нали всички сме от реброто му. Сега ще се сърди, че не присъства :1000 (29):

Всеки, който се сети нещо е свободен да допълва. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Всеки, който се сети нещо е свободен да допълва. :1000 (29):

Аз те насочвам, ти си авторът :1000 (19):

ехе, ти си бил голям спамер... 6к коментара за 2 години.. аз имам 3,5к за 7 години :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз те насочвам, ти си авторът :1000 (19):

ехе, ти си бил голям спамер... 6к коментара за 2 години.. аз имам 3,5к за 7 години :1000 (29): :1000 (29):

11k бяха 1000%20(29).gif

Аз допълвам:

Всеки,който не хареса Камелия или творчеството й,бива наричам лумпен и спамер от чича му Фокс.

Сподели в други сайтове

7 и 27 съм аз - в първото ме обвиниха, второто си го казвам открито. Забрави да споменеш Мария, обаче...

Сподели в други сайтове

• 10 months later...

Друг факт: Ако не харесваш Емилия или някоя от песните й, ти си грозен, селянин, или циганин!

Още един: Ако не излизаш на дискотека 3 пъти в седмицата, не си заслужава да се комуникира с теб, ти си бавноразвиващ индивид!

Сподели в други сайтове

33. Сещаш се за Яница, когато чуеш благородническа титла.

34. Изпитваш страхотен кеф, когато се ровиш в стари теми, попаднеш на цитат на мнение на потребител, видиш му тогавашния никнейм в цитата и кажеш "Ахаааа, ти ли си!"

35. От време на време питаш "Какво става с Дилън, имаше яки песни едно време" и "Прекратиха ли договора на Валя?"

36. Не дочиташ последните 3 абзаца от някои мнения на foxy_vd.

37. Преслава си беше по-яка преди!

38. Тайничко слушаш поне половината песни, които храниш бясно в скандалите, че разсипват жанра.

39. Чудиш се дали Мис Пловдив 2015 не е роднина на Емилия.

40. Висша форма на удовлетворение от проект е да го обявиш за Песен на годината. Нищо, че си написал същото за още 15 парчета по-рано през месеца.

41. Когато си най-раздразнен, отговаряш с "Ооооо, я излез от нета, намери си приятели, ходи малко навънка, толкова е хубаво времето".

42. Имаш ясна и категорична позиция по драмата на века "Фики vs. Галин"

43. С интерес гледаш кривата на гледания в youtube и при рязък скок го отчиташ веднага във форума.

43. Всяка певица, която има под 1 млн. гледания за месец е достойна за съжаление.

Сподели в други сайтове

44. Имаш братовчед / близък приятел, който е DJ / охрана в дискотека и затова знаеш толкова тайни за чалгата.

45. Вече не се кефиш на "Луда по тебе". Младото поколение сега я открива на тях им е простено.

46. Миналата седмица изкара цели 5 дни с едни и същи графики.

47. Чудиш се asylum дали е сериозен в музикалните си предпочитания

48. Драмите между Кейти Пери и Лейди Гага в "Поп" раздела ти изглеждат несъществени, затова веднага минаваш към "поп-фолк скандали", където вече втори час тече разгорещен спор разтеглена ли е Андреа в последния си клип.

Сподели в други сайтове

50. Убеден си, че фолк певици посещават форума, макар да нямаш доказателства за това.

51. Мария Петрова е много талантлива, но няма харизма!

52. Вече не си с такава неприязън към Токича.

53. Ако не харесаш дадена песен, но потребител, който много уважаваш я одобри, се връщаш за повторно слушане.

54. Нито една година за чалгата не е била толкова слаба като сегашната!

Сподели в други сайтове

55. За теб всяка втора сръбкиня е по-успешна от нашите певици и ако Драгана Миркович няма 5 милиона гледания на неин клип, то е невъзможно Галена да има повече, освен ако не си ги е купила!

56. Винаги когато прочетеш позитивен пост за Яница се чудиш дали не е ирония.

57. Подминаваш постове, съдържащи имената "Камелия" и "Десислава", особено ако с писани от lucas.

58. Влизаш в скучна за теб тема, само ако последния написан пост там е от потребител, който ти е интересен.

59. Чудиш се дали да не се запишеш в конкурса за "Мистър раманиа", но личната информация, която се изисква да дадеш в темата винаги те спира.

60. Когато видиш, че senuj е постнал 60 смеещи се емотикони под пост, оплюващ Преслава, знаеш, че всъщност той е много ядосан.

Сподели в други сайтове

61. Не живееш нормално ако според теб "Питбул" не е най-големият хит на 2015. 1000%20(19).gif

+1

"Питбул-а" е най-хитовия дует в момента и всеки, който води нормален живот извън този форум го вижда! Vishenka_05.gif

Сподели в други сайтове

• 1 year later...

Велика тема!

63. Когато искаш да изтъкнеш любимката си, използваш "Коментирай!".

64. Когато пишеш мнение относно нова песен, отделяш един ред за самата песен и поне два абзаца за анализ на видеоклипа към нея.

65. Емотиконката с бялото знаменце показва най-точно чувствата ти към омразния ти изпълнител.

66. Анкетите и класацията RamaniaHit са абсолютно точни и обективни... освен ако любимецът ти не губи.

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

68. Само в Рамания е възможно да не харесваш даден изпълнител, само заради определен потребител! Дори тайно да слушаш негови песни, не признаваш това, нито хитовете, тук във форума!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...