Jump to content



Нашата ретроспекция за 2013 година.


Препоръчани коментари

Леле, много негативизъм.. За мен 2013 година беше доста особена. Случваха се непрекъснато неочаквани неща.. Но като цяло година като година - с хубавото, и с лошото. Не съм и очаквала, че за една година могат да ти се случват само хубави или само лоши неща. Първо, в началото на годината имах много проблеми с любим човек, предателства, второто тримесечие премина добре, смених местожителството, дойде едно ново начало, едно спокойствие, което с човека до мен бяхме планирали. Взехме си куче - може би най-добрият избор, който съм направила тази година, защото това същество ме изпълва с любов, колкото и дяволско изчадие да е понякога. След това ме приеха студентка на първо класиране с първо желание. След това едно пропиляно лято. След това здравословни тежки проблеми на баба ми.. Нормалните житейски радости и тревоги. Дано 2014 донесе повече здраве, любов и щастие!

 

Иначе през изминалата година научих много неща за себе си, претърпях много предателства, но израстнах много тъй като бях и истински щастлива, и истински нещастна.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 28
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не ми се ще и аз да изкажа разочарование от изминалата години, но това е живота и няма, къде да се скрием от него...Година на крайностите бе за мене 2013...в началото на годината загубих родител...в края на годината се дипломирах в бакалавърска степен...а средата...средата бе запълнена с работа, учене за държавни изпити, болка и скръб и пак работа...но човек трябва да умее да вдигне глава, да погледне напред и да се усмихне с надежда за по-добро. Весели празници на всички.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-успешната ми година и в личен, и в професионален план. Както някой беше споменал по-горе, така и аз - отървах се от определен кръг от хора още от началото на годината и приключих всякакъв контакт с тях. Може би оттам започна всичко да тръгва нагоре.

 

В професионален план - обучение в чужбина през летния семестър, така желаното от мен повишение в работата през лятото и наесен - записване на втора бакалавърска специалност.

 

В личен план - много нови и полезни запознанства, стабилна връзка и достатъчно пътувания и екскурзии (за турист-човек това е много важно :beware_mods: ).

 

Сега надеждите са за 2014 г. Ще видим догодина дали ще се оправдаят. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

През тази година станаха много неща, осъзнах много неща. Заради развилите се събития, станах съвсем друг човек. Осъзнах наистина доста неща, които само съм си мислил, че разбирам. Доброто е че, започнах да чета по-сериозно (книги, не да уча :1000 (29): ) и да тренирам. :) Надявам се през 2014 нещата да се развият по най-добрият за мен начин. Нека бъде в пъти по-добра от предходната.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...