Jump to content

GAULTIER

Ramaniасs
 • Коментари

  368
 • Регистриран

 • Последно посещение

3 Последователи

About GAULTIER

 • Рожден ден 15.07.1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Burgas

GAULTIER's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация

 1. GAULTIER

  Ceca - Autogram (2016)

  Все още не бих посочил коя песен изпъква повече от другите, ще си дам време да вникна в текстовете. На първо слушане албум като албум, но по-запознатите с творчеството й няма как да не усетят липсата на Милич. Машината й за хитове, който правеше някак си много по-музикантски песни, премерени дори за свирене на живо. Прави ми впечатление появата на композитор, с който е работила в предни албуми - Дамир Ханданович. Негови са доста песни. Заместник на Милич? За текстовете...там всичко е бетон, Туцакович отново показа, защо е лидер в писането. Приятна изненада е участието на дъщеря й като вокалистка и на сина й с рапирането. Присъствието на нови имена сред авторите, участието на момчешката група, допринасят също така албума да звучи стилистично по-разчупен.
 2. Благодаря ти Глория, че ми припомни, защо започнах да ти симпатизирам преди 20 години!
 3. Тъкмо си бях помислил, че покрай концерта ще направи нещо стойностно....тцтц да ми се кълче около християнските символи...нелепо!
 4. GAULTIER

  Adele - Общи приказки

  Ами нека не бърза. Тъкмо ще подберат отново уникални песни. Днес цял ден въртя двата албума и си мислех, колко време след излизането им, още не са ми омръзнали.
 5. GAULTIER

  Новият албум на Цеца - "Poziv"

  Първо песента излезе след няколко години, от както беше записвана, а пък сега и клипа. Лудото ми Цеце то.
 6. Не ми се ще и аз да изкажа разочарование от изминалата години, но това е живота и няма, къде да се скрием от него...Година на крайностите бе за мене 2013...в началото на годината загубих родител...в края на годината се дипломирах в бакалавърска степен...а средата...средата бе запълнена с работа, учене за държавни изпити, болка и скръб и пак работа...но човек трябва да умее да вдигне глава, да погледне напред и да се усмихне с надежда за по-добро. Весели празници на всички.
 7. GAULTIER

  Новият албум на Цеца - "Poziv"

  Дори сред феновете й масово в Сърбия не е най-харесваната песен и като чета коментарите и те задават същия въпрос. Видеото - колкото да има нещо там.
 8. Тези дни албума ще бъде на пазара. Няма да й направим услуга като качим албума.
 9. Участието на Лили във филма "Богините на социализма", излъчен по руския канал 1, според които Лили е една от най-големите звезди в Русия от бившия соц. блок.
 10. Тя така каза, ама и възнамеряваше да запише "Гълъбът" и "Реквием". Аз още си ги чакам.
 11. Поредният неповторим концерт от нея. Каквито и суперлативи да се излеят, едва ли биха описали атмосферата. Адските аплодисменти за "Ти сън ли си", много приятна изненада за мен, а както и видяхме за цялата зала. Радвам се, че бях част от този феноменален спектакъл за българската музика...
 12. Абе това тя ли е на корицата? Днес ми се стори, че е тя, ама нямах време да се загледам.
 13. Маската със сигурност не, а Предупреждения няма как, на Тончо е.
 14. С цялото ми уважение към М. Щерев, но е време да осъзнае, че композициите му не правят Лили. Нечие его пак тъжи, че залата няма да е пълна заради трита му хита на кръст. На колко места вече повтори от април до сега жената, че няма да ги пее. Хайде да млъква вече и да си запази малко достойнство. Залата ще е е пълна заради ЛИЛИ ИВАНОВА. П.П.И песните на Т. Русев са забранени.
 15. Не виждам смисъл от отделна тема, след като сега може да се коментира всичко тука. Не е проблем.
×
×
 • Create New...