Jump to content

Кой филм гледахте последно?

Препоръчани коментари

Enough.2002.DVDRip.XviD.DUAL-KiNGS.jpg

Eдин от любимите ми филми, мога да го гледам още стотици пъти.. Възхищавам се на героинята на Дженифър Лопес и на нейната сила да продължи, въпреки тежките обстоятелства.. Жена с борбен дух, готова на всичко за детето си, майка за пример. Ако не сте гледали филма, време е да го направите, няма да съжалявате!

Оценка - 10/10

Същия. Това е един от любимите ми филми на Лопес, а и изобщо като цяло. Наистина, който е пропуснал да го гледа, нека поправи тази грешка. Заслужава си!

Сподели в други сайтове

Snow White and The Huntsman / Снежанка и ловецът (2012)

snow_white_and_the_huntsman_movie_poster_1.jpg

Историята е "осъвременена", не е буквално по приказката. Имаше 3-4 момента, които ми бяха скучни, но като цяло филма ми хареса.

Оценка: 9/10

Сподели в други сайтове

A Few Best Men / Най-добрият кум (2012)

AFewBestMen_bluray.jpg

Страхотна комедия, супер много смях :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Jersey Girl / Момиче от Джърси (2004)

2261141fe593b5b05b-jerseygirl.jpg

Страхотен! Филм за реалния живот, филм който успя, както да ме разсмее, така и да ме трогне. Не го бях гледала до сега, но наистина си заслужава отделеното време.

Оценка: 10/10

Сподели в други сайтове

A Thousand Words / Хиляда думи (2012)

p_178972%20(Copy).jpg

Един страхотен филм! Много смислен и позитивен, кара те да се замислиш, за всички важни неща от живота и за това, колко излишни думите казваме, а колко смислени пестим. Даже накрая се замислих как бих постъпила аз на негово място... Препоръчвам го горещо на всеки!

Сподели в други сайтове

1f4-gigli.jpg

Много леко и забавно филмче, на моменти се смях с глас.. 1000%20(29).gif Хареса ми, определено. Към края започнах да се съмнявам, че главните герои ще се съберат - мислех си, че всеки ще си поеме по пътя сам, но в крайна сметка имаше хепи енд.. :Vishenka_05:

Оценка - 10/10

Сподели в други сайтове

Втората част на "Три метра над небето"

cartel-tengo-ganas-de-ti-987.jpg

Снощи го гледах. Определено ми хареса много повече от първа част, Марио е узрял като актьор ;)

Новата героиня ме завладя изцяло, страхотна роля! Чисто и просто забравяш и намразваш истинската главна героиня. Освен това между двамата има невероятна химия, личи си, че са се забавлявали при снимането :)

И отново в любимия ми град, естествено.

Сподели в други сайтове

A Thousand Words / Хиляда думи (2012)

p_178972%20(Copy).jpg

Един страхотен филм! Много смислен и позитивен, кара те да се замислиш, за всички важни неща от живота и за това, колко излишни думите казваме, а колко смислени пестим. Даже накрая се замислих как бих постъпила аз на негово място... Препоръчвам го горещо на всеки!

Подрепям мнението ти изцяло и няма какво да добавя :)

10/10

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

"Диктаторът", малко кратък и скучен ми се стори.dry.gif Очаквах много повече от този актьор, нещо от стила на предните му два филма ("Борaт" и "Бруно"). И тук не пропуска да засегне или подиграе с дадено общество, но не се раздава чак толкова...

Леко разочарована, но ако харесвате стила на Саша, препоръчвам!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Tengo Ganas de Ti (2012)

iskam-teb.jpg

10/10

Нямам думи, с които да опиша колко прекрасен, невероятен и силен е филмът... А финалът беше много силен и тежък!

Заслужава си да го гледате! Препоръчвам ви го... :notworthy:

Сподели в други сайтове

Tengo_Ganas_De_Ti.jpg

Tengo ganas de ti (2012)

9/10

Много,много по-добре от първата част..даже бих казала на светлинни години от нея.

И Касас играе по-добре,и онази главната героиня я дават много по-малко,направо супер.А новата актриса те завладява и някак си те кара да намразиш старата 1000%20(30).gif И финалът беше готин :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...