Jump to content

Препоръчани коментари

Севе загуби битката за настойничество върху сина си.  Тежка година за нея, макар че концертите от турнето са добре посещтаеми. 88 часа в месеца може да бъде с нея.

Невероятната Джейла, откога я чакам да гръмне с мегахит, е, дойде и нейното време. Точно накрая на годината се появи най-любимата ми песен! Първа е почти във всички балкански държави в трендинг.

За 2020г. има ли планирани големи концерти на големи звезди в България?Под големи концерти,имам предвид спортни зали и стадиони.Не мога да си причиня мъката да гледам Весна в махленски ресторант.Или който и да е .Мъчно ми е така.

То, Весна вече е зор и на концерт да я гледаш... толкова е запусната и с лошо пеене. Колко пъти идва по панаирите тука и пя на плейбек. По дискотеките също бичи на плейбек.

Аз искам нови лица да дойдат. Старите им слушахме вече песните по 4-5 пъти на концерти.

Мая Берович, JK, Дара - ето такива.

Аз това имах предвид-много мразя плейбек и не ща да ходя да гледам любими певци на кръчма или дискотека,пълно с хора,за които не е важно каква е музиката.Ама ми се струва че те ,певците тука идват и правят това за което им е платено.От време на време ми попадат клипчета от Сърбия,ами там-макар и на кръчма и дискотека,повечето са с оркестър.Не всички,но голяма част.Разликата е огромна,ще се съгласите.Ако е,на плейбек,мерси-по добре да си ч гледам вкъщи на телевизора.Просто на нашите кръчмарски "промоутъри" не им се дават пари.

ПС.Не вервам Весна да не може да пее вече.Просто като идва тука в БГ,значе че ще "пее" на плейбек и нито се приготвя,нито се разпява,нищо.На 18.03.2020 ще има голям концерт в Сава център,ама докато научим за него и е разпродаден,има сто места останали на задните редове.Аз вярвам че ще пее невероятно.

А младите-нещо не могат да ми задържат вниманието.По една,по две песни и дотам.Последната дето харесвам (макар да не е много млада ) е Андреана Чекич.Ама докога ли?

За мен,уникалния концерт ще бъде на една сцена да видя Неда и Весна.

Весна отдавна е ретро, не знам на колко години е, но някои хора по-рано сдават багажа. Брена е доста по-адекватна, само че и тя започва да остарява.

Драгана и Цеца са по-млади. Цеца е имала във Варна концерт, не знам колко хора е имало. Драгана също я викат често в различни части на страната - последно в Елин Пелин и Козлодуй, но ми се иска пак в зала, не знам защо с Варна не се получи, но с НДК и Арена пак, че даже и Пловдив - може. Бих се радвал да я видя в по-тесен кръг също, защото прави купон, има страшно много хитове, а тая харизма и енергия просто... И Цеца бих слушал въпреки несимпатиите ми към нея като личност. А пеенето, честно казано, всички са си го развалили - може би е нормално, не знам.

От новите никой не ми е интересен - нито рапърчетата, нито Мая Берович. Ще изгърми за пет години и тя. Другите от по-старите са по-неизвестни у нас и едва ли ще ги викнат - например, Зорица или Бекута, те са си известни там. Макар че всичко е до рекламата - един Никос Вертис у нас с два хита на кръст прави фурор, все едно гостува не знам кой. Същия успех може да има и Саша Матич, да кажем. Жалко за Шабан иначе, както и за Синан... въпреки че не бяха моят тип изпълнители. Дара и Сека също биха имали успех тук.

преди 8 часа , adorable каза:

Весна отдавна е ретро, не знам на колко години е, но някои хора по-рано сдават багажа. Брена е доста по-адекватна, само че и тя започва да остарява.

Драгана и Цеца са по-млади. Цеца е имала във Варна концерт, не знам колко хора е имало. Драгана също я викат често в различни части на страната - последно в Елин Пелин и Козлодуй, но ми се иска пак в зала, не знам защо с Варна не се получи, но с НДК и Арена пак, че даже и Пловдив - може. Бих се радвал да я видя в по-тесен кръг също, защото прави купон, има страшно много хитове, а тая харизма и енергия просто... И Цеца бих слушал въпреки несимпатиите ми към нея като личност. А пеенето, честно казано, всички са си го развалили - може би е нормално, не знам.

От новите никой не ми е интересен - нито рапърчетата, нито Мая Берович. Ще изгърми за пет години и тя. Другите от по-старите са по-неизвестни у нас и едва ли ще ги викнат - например, Зорица или Бекута, те са си известни там. Макар че всичко е до рекламата - един Никос Вертис у нас с два хита на кръст прави фурор, все едно гостува не знам кой. Същия успех може да има и Саша Матич, да кажем. Жалко за Шабан иначе, както и за Синан... въпреки че не бяха моят тип изпълнители. Дара и Сека също биха имали успех тук.

Мая никак няма да "изгърми" за пет години, защото тя си е певица още от 2007-ма, развиваше сее стъпка по стъпка и не ми се вярва да отиде към дъното толкова бързо.

Аз говоря за типа песни, които прави - тоя тренд, който ще се изчерпи в момент, и ще трябва да прави други песни, като певица не знам колко е добра, но нямам нищо против да разбера.

Весна заказа концерт в Сава Център за 18-ти март 2020 и е разпродат за много кратко време. Хората говорят как най-накрая и' хрумнало да направи концерт и че трябвало в арената, но тя казва че може ще закаже повече концерти в Сава Център. Иначе Здравко Чолич вече шест предновогодишни концерти в арената заказа. В 2020 влизаме с две релевантни мега звезди - Цеца и Здравко (той cъщo напълни Ушче преди години).

От 15.12.2019 г. от 20:27, adorable каза:

Аз говоря за типа песни, които прави - тоя тренд, който ще се изчерпи в момент, и ще трябва да прави други песни, като певица не знам колко е добра, но нямам нищо против да разбера.

Мая няма проблем да остави авторите и да замине при други. Кариерата започна с албум с песни от Мили и хит "Джин и лимунада" в Гранд, след това се раздели с Гранд. "Uspomene" и "Crno Zlato" преди точно десет години бяха в продукция на DM sat и част от втория и' албум. След година издаде най-големия си хит (до преди двата си последни албума) "Devojacko prezime" (Pera Stokanovic)  и трет албум. След това се обръна към Ханданович че той стана топ композитор тогава. Направи два албума с него, пръвия беше най-успешния и' албум за този етап в кариерата и' - 2012 година (хитове като Leti ptico slobodno, Mama,mama, Devojka sa juga, Vjeruj zeni koja pije, Jedan pravi), обаче втория албум от Ханданович - "Оpasne vode" остава и до ден днешен най-големия и' провал в кариерата. След това започна да работи с Джала и Буба и с последните два албума застана веднага след Цеца като успешност в последните години. Виж че дуета и' с Аца Лукас е с аранжимент на Дарко Димитров (в момента топ композитор) така че нищо странно няма да е ако се преориентира към други автори. Дори е и много умна, пусна сега само две песни и това в собствения канал (не в Imperia), ZMAJ се слуша, другата флопна и излезе много правилно решението че не пусна сега албума. Казва че през лятото на 2020 планува албум, а ако тогава пусне и Цеца, ще видим дали новото десетилетие ще донесе промени и Мая да бутне Цеца от връха. Мая е голяма в момента и не вярвам че някои от композиторите не би поискали да работят с нея - достатъчно е да поиска, а тя няма проблем да зареже композиторите ако вече не и' правят хитове. Иначе е една от малкоте които са изградили кариера без скандали. 

пс. Албума на Анастасия е готов и излиза в началото на 2020. 

• 2 weeks later...

Мая Берович има 100 милионно видео в тубата, наред с това концертите й са абсолютен топ, така че няма безпочвен успех при нея, всичко си върви ръка за ръка и точно тя с Буба и Яла наложиха един стил, който аз не бих казал, че е преходен, защото е още в зародиш, иновативен е, звучи добре и е интересен. Мисля си, че могат да направят още куп добри и масови парчета. Много са талантливи тези двамата и буквално посочиха накъде да върви новата им модерна музика на сърбите. "Мила" ми е топ, предните два албума с Мая ги слушам редовно и нищо не ми е омръзнало.

Нада Топчагич е бясна на RTS - ощетили са я с минутите в новогодишната им програма и тя им е казала ЧАО. А пред журналистите отпред говори как тя е построила сградата на RTS с нейните касети. Велика.😁

Поздрав с една жестока песен.

Вчера Брена е разбила с гледания. ''Шейх'', ''Юго'' и  ''Луда по теб'' са разбили с гледания. Единствените ретро песни присъстващи в топ 100 на най-гледаните за последните 24 часа.

• 2 weeks later...

МНООООГО ЯКА!

Говорят, че е пипала нещо по лицето, като че ли наистина има някаква минимална промяна.

преди 36 минути, pacho каза:

МНООООГО ЯКА!

Говорят, че е пипала нещо по лицето, като че ли наистина има някаква минимална промяна.

Винаги е била красива жена с харизма и енергия, но като избара някой неадекватен тоалет... дори и да марков - просто какво е това сега? Напоследък имаше толкова добри сетове, тъкмо попадна на стилисти... и накрая сега това с тия ръкава, като аспержа е.

Опънала си е лицето май, но това не е ок, защото преди имаше по-изразителни очи, а сега се свиха.

Да е жива и здрава, днес става на 52. И да пусне албум. Тая година е ред и на Цеца да издаде.

преди 47 минути, pacho каза:

МНООООГО ЯКА!

Тя повече мяза на Майкъл Джексън, отклокото Майкъл Джексън мязаше на Майкъл Джексън. 

Според мен това й е най-добрия тоалет от много време насам. Затова писах, че е "мнооого яка". 😁

Иначе наистина последната година е много добре облечена винаги. В лицето е супер, каквото и да е пипала е умерено.

преди 13 часа , Kriminal каза:

Тя повече мяза на Майкъл Джексън, отклокото Майкъл Джексън мязаше на Майкъл Джексън. 

Като гледам аватара ти, надали. Защо така с лошо?

Винаги е била много красива жена, просто напълня, и то вследствие на проблеми с щитовидна жлеза.

Дебели, слаби, трите с Брена и Цеца са едни от най-харизматичните звезди там, не може да им се отрече.

Пачо, аз съм съгласен, че тоалетът е шик, свеж цвят е освен това, но не знам доколко е подходящ за тая сцена и доколко отговаря на нейната фигура в момента. Имаше ш други интересни сетове, просто не са качили всички клипове от програмата. Доколкото знам, взима тоалети на Елизабет Франчи. Имаше много добри попадения тази година. Единственият проблем е като сложи някой мегаголям колан и като цяло аксесоари. Дори Саша Видич вече е много благосклонен към нея - откакто Цеца го изрита най-вече. Как се менят нещата...

преди 1 час , adorable каза:

Като гледам аватара ти, надали. Защо така с лошо?

Винаги е била много красива жена, просто напълня, и то вследствие на проблеми с щитовидна жлеза.

Дебели, слаби, трите с Брена и Цеца са едни от най-харизматичните звезди там, не може да им се отрече.

Какво общо имат Преслава и Драгана? Преслава си направи една хубава ринопластика и се подмлади с нея, а Драгана си промени цялата фаца, напълни се с ботокс и филъри и пак не е хубава, а в интервюта разказва за това колко натурална била и колко мразела операции... Двулична и долна персона си е тя. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...