Jump to content

Препоръчани коментари

Дара заказала концерт в арената за април 2018.

Тези дни Брена пуска песен с клип "Zar je vazno dal se peva ili pjeva" се казва песента.

Индира е отново в Гранд, планувала албум през пролетта 2018.

Милица Павлович вече имала готови 5 песни за нов албум. Казва че досега два пъти е влизала в сериозни кризи за пари около скъпите песни и клипове за предните албуми и вземала предварително парите от предстоящите си участия за да изплати всичко. И затова много благодари на Саша Попович.

Това не значи , че ще се спре да се слуша старата класика - напротив ,оказва се ,че като поемат повечко алкохол и млади и стари се връщат назад във времето със истинските Jugo Hitovi....там в края на краищата е истината !!!

Ето това е истината! :1000 (19):

Милица Павлович вече имала готови 5 песни за нов албум. Казва че досега два пъти е влизала в сериозни кризи за пари около скъпите песни и клипове за предните албуми и вземала предварително парите от предстоящите си участия за да изплати всичко. И затова много благодари на Саша Попович.

И да се пъне, и да не се пъне, пак ще свърши където й е мястото - при наша Дора.

Роби, мислиш ли, че Дара ще напълни Арена и въобще как ти се вижда положението й към днешна дата? Наскоро написа, че вече не е както преди. Албумът й е страхотен, но май не се възприе така, както трябваше. Май Сека е в по-изгодна позиция?

Роби, мислиш ли, че Дара ще напълни Арена и въобще как ти се вижда положението й към днешна дата? Наскоро написа, че вече не е както преди. Албумът й е страхотен, но май не се възприе така, както трябваше. Май Сека е в по-изгодна позиция?

Не знам, моето мнение е че липсва гърба на Гранд зад концерта на Дара. На Сека ще и' е по-лесно, все пак тя беше единствената с 7-8 години кариера да напълни Арената. За концерта на Дара вече са пуснали билетите а концерта е чак на 21 Април, за Сека не се знае датата само че ще е през февруари. Сигурно с толкова рано пускане на билетите искат да видят как ще върви продажбата и интереса околко концерта. Примерно за Цеца на Ушче билетите пускаха точно месец преди концерта а сега чак 6 месеци преди това. Не мисля че ще е празно при Дара но трябва много да се постараят и тези от Пинк и самата Дара за реклама и промоция, ще пускала клип на Биография, вярвам че за тази песен все още не е късно да се развие а и мисля че ще се слуша и след години макар че не е голям хит. Досега най-голям провал в Арената е бил Миле Китич през 2009, когато Саша Попович го съветвал да прави концерт в Сава Центар а той искал Арената, като и "саботаж-а" на концета на Миле от страна на Драгана. :3fdb8960598fa63e:

Сара започва много да ми харесва в Задруга, в конфликт са с Зорана, Андрияна излезе миналата седмица.

Какво стана с дуета на Цеца и Саша ?

Пяли ли са я на общия концерт ?

http://www.kurir.rs/stars/2939697/video-dr...alo-ispred-hale

<a href="http://www.ekskluziva.ba/IDEMO-JAKO-IDEMO-...u-/119852.html-" target="_blank">http://www.ekskluziva.ba/IDEMO-JAKO-IDEMO-...u-/119852.html-</a> Драганчето мачка на турнето в Щатите. :Vishenka_05:

Разбира се, че никога не бих си позволил да сложа Драгана до онази българската "певица", пееща "Трепни" в USA, но си мислех да постна някой клип от турнето на Драгана в темата на въпросната с риск да предизвикам гнева на 2-мата й фена тук.

Мачка. Това е турне, това е концерт без да пее чужди хитове.

Гледахте ли последния епизод на Звезде Гранда - Мира Шкорич супер стои на мястото на пияндурника, а Вики й сипа сериозно на Йъ Къ по въпроса за харизмата.

Разбира се, че никога не бих си позволил да сложа Драгана до онази българската "певица", пееща "Трепни" в USA, но си мислех да постна някой клип от турнето на Драгана в темата на въпросната с риск да предизвикам гнева на 2-мата й фена тук.

Мачка. Това е турне, това е концерт без да пее чужди хитове.

Гледахте ли последния епизод на Звезде Гранда - Мира Шкорич супер стои на мястото на пияндурника, а Вики й сипа сериозно на Йъ Къ по въпроса за харизмата.

Направи го - ако не, аз ще го направя, че аман от двойни стандари при разни форумци. :D Иначе то е ясно коя е едната и коя - другата. Драгана обиколи доста държави - като почнем от Балканите. Голям праз, че не събра хора за Варна тук. Имала е много други успешни концерти у нас - включително последния, в Банско, пък за по света да не говорим...

Наистина вече преля чашата и Вики под хитно да напуска журито, това не и' е от полза.

Една недооценена песен. :Vishenka_05:

Наистина вече преля чашата и Вики под хитно да напуска журито, това не и' е от полза.

Не че нещо, но Йелена наистина в мрежата е някакъв фактор, а извън нея не е нещо кой знае какво. Ето влачи си албума вече сто месеца. Последните й 2 песни май не бяха това, което всички очакваха, с гледанията хич не върви добре.

Не че нещо, но Йелена наистина в мрежата е някакъв фактор, а извън нея не е нещо кой знае какво. Ето влачи си албума вече сто месеца. Последните й 2 песни май не бяха това, което всички очакваха, с гледанията хич не върви добре.

Докато не се появи Лимонадата, Банкина беше хит на лятото. Добре си минаха песните. Единствено в Турция е позната заради съпруга си. И сигурно днес е по-голяма звезда от Вики, в певчески посоки сигурно не но в всики останали да, дори и в концертни. Карлеуша продава, затова всяка нейна акция получава такъв медиен интерес, не за друго пишат новини за това на кой лайкнала снимка на кого коментирала итн.

На Вики съпруга и' е композитор но нейния последен пик остана в 2005, и умна беше та използва да направи няколко концерти тогава.

Жал ми е за деградирането на Вики от страна на ЈК, но не мога да кажа че нещата които казва Карлеуша не са истина.

Вики може да мечате за такъв спектакъл.

Какво стана с дуета на Цеца и Саша ?

Пяли ли са я на общия концерт ?

Днес са снимали клип с Миличевич.

Евала на сърбите, че качват оригиналните инструментали на песните им. Този на Драгана Миркович много ме кефи.....айде нашите певачки да пеят оригиналните песни на сърбите. :3fdb8960598fa63e:

Тази песен не знам дали е хит в Сърбия, но не знаех, че е от 2016, защото сега е хит в България....поне по радиото прави впечатление, че я въртят много често....преди не ми харесваше, понеже за първи път я чух лятото, но започна да ми харесва. :3fdb8960598fa63e:

Оооо супер, не очаквах да чуя оригиналния инструментал...супер!!! Че тези аматьорските инструментали, които правят някои не ми харесват.. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Една от най-добрите сръбски песни тази година. Страхотна е - музика, изпяване, има нещо мега ретро, тотална резачка! Билянчето е супер сладурка! :Vishenka_05:

- Цеца бавила дуета заради клипа, тепърва ще снимали клип с Миличевич и все още не е започнала да работи по нов албум.

Тая е ненормална, от година ни говори, а от поне пет няма, албум и още не го е почнала. :mf_surrender:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...