Jump to content

Всичко за сръбската музика


Препоръчани коментари

image.png.4b5cf5e189cedf12923f00cd4570548b.png

Йелена Карлеуша с Никола Формичети - криетийв и стилист на Гага, Мюглер и още ред престижни модни издания. Знам, че на повечето интересите им стигат единствено до кебабчийницата на границата между Сърбия и България, но това е огромен пробив за балканска певица. Нищо чудно да я чуем в дует с Гага някой ден.

WWW.NICOLAFORMICHETTI.COM

Nicola Formichetti is an award-winning and acclaimed fashion designer, creative director, stylist and editor.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честно казано, Карли не ми е корективът за естетически красива и фина жена, но е факт, че разбира от висша мода... има собствен и авангарден стил - dopadalo se to nekome il' ne, и е наистина единствената певица от там, която има западен кариерен модел и която е пробила в чуждите модни среди. Това трябва да се уважава, постигнала си го е сама. Точно заради това обаче е редно да е концентрирана върху себе си и да не се занимава с Цецините истории, дори и да си го е поставила за доживотна мисия да я преследва. Освен това е много добра душа, помага на бездомни животни, осиновява и т.н. По-добре тази част от себе си да вади на показ, защото останалото кара определена група хора да не я разбират добре.

Има голям спор относно Beovizija, имаме podeljena estrada na tu temu. Мария Шеривоич мрънка, Слоба Раданович мрънка, Велко... маминият националист... Всички много разбират.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Още не съм го чул цялото, но интересни неща казва. Като човек, който има интерес към модата и е рекламирал костюми, мога да кажа, че този ѝ тип аутфити ѝ стоят най-добре - когато говорим за интервюта, пресконференции, делови събития. Да държи тази линия. И водещата е добре така, може и без такъв обем перли.

Зеленото особено я отваря. Све остало идва превише. За сцената трябва да помисли по-концептуално и издържано. Гледам, че пак нещо се е разчувствала... Всичко е наред, а психологически малко нещата са извън контрол. Дано ѝ мине.

Таня Савич готви бомбастични песни. Тая година всички ще пуснат бая материал.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 8.03.2024 г. от 17:52, DrAkO каза:

Станала е по-досадна и от Наталия Симеонова 🫣

И очевидно е почнала и тя с лайф записите 🤭

VM.TIKTOK.COM

 

 

То си личеше още на клиповете след концерта, не малко песни ги "изпя" така. Ама нищо, в световен масово пеят по този начин.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Едва ли е по-досадна от Цеца и нейните шоупрограми, в които кани Бресквица и компания... или от семейството Ражнятович с техните идилии. Изгледах цялото интервю на Драгана. Има и още едно, което не съм гледал - в ДМ сат, не е и качено, но ми казаха, че и там не й е било ок. Споделила е колко е разочарована, че "90-те не са си отишли" и че имало саботажи около концертите. Оставям на вас да прецените кого визира. Онази, която не я щат в Хърватска и Босна и която прави номера чрез хора, то това я държи жива нея, злото не спи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тая жена има някакви обсесии, определено и се случва нещо в личния живот, тая лабилност не е нормална. И сега - имаше шоу, концерти прави и пак не й се угоди. Те хората затова почнаха яко да й се подиграват и колегите да я отбягват, не е заради друг тая работа. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никой не я отбягва. Оня ден и Сека й беше гост на концерта в Нови сад, за следващите сигурно ще покани и други. Почти всички я поздравиха за Арена - и Бекута, и Бресквица, и Рада, и Таня, и Милица, много колеги видях и в коментари, без значение кой е бил и кой не и кой в кой клан е. И в Раме уз раме дойдоха много от тях. Тя не се спира с концерти и обиколки, докато Цеца снима шоупрограми и саботира кариери, ютюб канали, ходи по съдилища, оправдава се за огърлици и какво ли не... Е тази обсесия не е нормална, тази жена трябва да е в затвора просто. Какво значи лабилност, ако някой ти пречи да работиш нормално, а ти си чувствителен? Винаги, ако нещо се раздвижи при Драгана, Цеца почва с мизериите и поръчва на хора подмолни офанзиви. Тя така направи и с Ана Николич. Сега така ще употреби и Берович, Дара и Бресквица. Просто си се оформиха ясни лагери вече там и не, този на Цеца не е по-големият. Аз да съм на Драгана, и аз ще я параноясам. Не само 90-те... около 2006 и Луче мое пак й правеше проблеми оная, после пак. А тя не спря да я върти по ДМ сат, дори снощи гледах повече Цеца от Драгана. Разликата е, че аз бих излязъл и казал всичко, както прави Карлеуша. Докато Драгана предимно мълчи, навлича си здравословни проблеми и накрая просто няма да издържи. И защо, за да й направи кефа на оная, откъде накъде? Но евала, навсякъде е пълно и успешно, където отиде. За личния живот се говорят разни неща, възможно е да са поръчкови... на концерта в Ниш някои познати ще ходят и казаха, че ще говорят с нея наред ли е всичко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 10.03.2024 г. от 19:04, adorable каза:

Едва ли е по-досадна от Цеца и нейните шоупрограми, в които кани Бресквица и компания... или от семейството Ражнятович с техните идилии.

РажнАтович, моля те 😅 така "РажнЯтович" съм го виждала само в биографията на Глория, което е потрес (но пак по-добре от Величкович, както само в БГ й казваме)

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Just_Me каза:

РажнАтович, моля те 😅 така "РажнЯтович" съм го виждала само в биографията на Глория, което е потрес (но пак по-добре от Величкович, както само в БГ й казваме)

Извинявам се от сърце и душа, надявам се да не ми прати мутри за тая грешка. :D :D❤️

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще ти открадне профила тук и ще ти забрани да постваш интервюта на ДМ където и да било, тя нали така действала 😋

Сега сериозно, ама почватЕ да звучите като секта. Цеца не е светица, но и много други не са, дори и сред врагините й. Към днешна дата обаче, не може да бъде обвинявана за липса на екип и бизнес мисъл при някои особи. Защото ДМ с повечето й дружки я обединява само общата омраза към Светлана.

Ето, концертите й вървят, никой не възпира хората да я харесват и слушат, освен тя самата, защото онлайн присъствието й е нула. 

Според мен менопаузата й се отразява страшно, а като добавим и старите комплекси и положението е "сетила се Мара да се побара". 

А относно Сека, помним ли че с ДМ водиха война 12 години 🤭 е, сега са един дол барбаронки, даже и стила са си уеднаквили 🤩😂

 

dragana-i-seka.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще ми открадне профила, но аз съм набелязал оръжията, дето ги държа в мазата. :D Виж колко ѝ отиват, като в клипа "Доказ".  Винаги много ме е плашила в този клип. :D 

Със Сека не е имало точно вражда. Първо тя сама себе си забрани на ДМ сат, ако помниш. Стана недоразумение тогава, и двете се вързаха... обаче накрая се разбра кой, какво, защо. Тони видял Сека на летището и я поканил в ДМ сат, Драгана нямала нищо против, разбраха се и всичко е точно. Няма да казвам кой направи и там интригата, че вече става тенденциозно. Той затова и Видич години наред сипеше огън и жупел, но накрая и той проумя... и взе да съжалява, че към "Драгана не бил справедлив, били работили заедно в началото. Ако Драгана и Мира си отворели устата за Цеца, Белград ще ѝ е тесен" и т.н. Синът на Марина Туцакович, преди да почине, каза хората да питат Цеца защо Драгана е спряла тогава да работи с Марина... те последно имаха уговорка за песни с Драгана, но така и не се стигна до тях. От друга страна, аз не знам защо Фута играе по номерата на Цеца.

Между другото, не един или двама души благодарение на Драгана имат я жилище, я квартира, я албум, я помощ за лечение и други контакти. Такива са били и Весна, Джей, Нино, Карла, Мира, Бобан Райович и куп други... а Цура най-вече трябва да ѝ е благодарна, че Драгана я въртя, когато никой друг не искаше и беше забранена навсякъде. Това показва кой какъв човек е. Никой не е светец... но да си престъпник и да се правиш на сръбска майка... вече... малко, нали... накъде бие, ми кажи... на Титов паравоенен комплекс... :D Но в Сърбия никой не смее нищо да я пита. Имаше един опит на общото интервю с Чеда и Митрович... нали видя какво се случва, като не ѝ е удобно - става от стола и си тръгва. Номера от Житораджа.

<3

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

RAZVODI SE DRAGANA MIRKOVIĆ

Rastaju se posle 24 godine braka, pevačica priznala: "Poslednje tri godine ne živimo pod istim krovom"

 

WWW.REPUBLIKA.RS

Dragana Mirković - Pevačica Dragana Mirković predala je papire za ravzod braka!

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Видях и аз снощи, много сайтове гръмнаха по темата. Беше сигурно, че има нещо - на почти всеки концерт беше емоционална и тъжна. Това са адски много години заедно... Тоз пък и тоз - не стига, че нито е красавец, нито нищо, ами и криза на средната възраст кара... някаква млада любовница имал, и то не от вчера. Пак добре, че Драгана се отказа да търпи и това, за да не си докара още здравословни проблеми. Има шанс с годините да се научи на самоуважение.

Децата пораснаха, с нея са, пари си има, всичко е на нейно име май - да си гледа кариерата сега и може още повече нещата да ѝ потръгнат с това турне, това ѝ е спасението. Може животът ѝ тепърва да започва, жива и здрава да е.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ми харесва точно този стайлинг.

Доколкото знам последно, са напуснали досегашната къща с цел да заживеят в замъка. Тя в началото разказва точно историята му, което е нещо ново и интересно. Не чух да се засяга темата за развода, но има друго интервю за него - още не е качено. Някъде пишеше, че той е предписал всичко на нея. То тоя замък е и с туристическа цел - част от него ще остане отворена за посетители, а в другата тя ще си живее. Май ѝ е даден с цел да го стопанисва, а след нейната смърт пак си остава на държавата. Оказа се, че материалното няма значение.

Според мен обаче е много вероятно тя да се върне в Сърбия или поне да прекарва повече време там. И там има имоти, обаче тук казва, че е хвърлила всички средства за турнето и в момента е занулена... 

Тоньо освен, че е заживял с другата, май я е и забременил. Опитала се е да спаси каквото може в последните 3 г., но не е успяла - това обяснява емоционалното ѝ поведение на последните интервюта. Всичко се случва в живота, всеки има право да продължи напред с други хора, но не е това начинът. Дано това да я накара да се посвети на кариерата, вече цялото време си е за нея. 

Сега разбирам ти защо още преди години каза, че тя има проблем и според теб той е мъжът ѝ. Е, прав беше.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тоя пък.... за какво изобщо й отиде на концертите в Белград.... малко лицемерно.

Дано се съвземе и да си подхване кариерата отново, има какво да даде и да изпее. "Крива" много ми харесва.

Наташа Джорджевич вчера е пяла с Весна в НДК. Весна никаква я няма, ни глас, ни излъчване.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами той затова изглеждаше като нас*ан до нея - ето каква е била причината. Може тя да го е натерала да дойде, за да избегнат спекулации около концерта при отсъствието му. Личи си, че е объркан, стресиран, на предния концерт не беше чак така - боди ленгуидж говори достатъчно. Явно решението е било взето и сега вече е окончателно.

Btw, много ми харесват тази вкусотийки на масата в замъка - искам едно парче торта от тази дивна домачица. :D

Весна не е ли след сърдечно-съдова операция и проблеми? Тя пак добре, че изобщо е на сцената.

Рада имала супер балади, най-накрая да пускат и тя, и Таня, и Милица, и Сека, и Теа, Светлана, сигурно и Радойка. Годината ще е много богата, ще има какво да слушаме.

 

Кого ли не попитаха по темата тия журналя...

Малко лажна подршка од Цеце, али како год. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...