Jump to content

Всичко за сръбската музика


Препоръчани коментари

E, набрала си е малко, знаеш как е. :D Те и Глория ако през 1995 ѝ бяха звъняли какво щеше да каже?

Иначе това за Мария Илиева не го знаех, къде са участвали.

Ми Глория си е плащала на мюзикаутор кавърите от първите два албума, поне така е казвала по интервюта.

Но явно е спряла да ги преподновява, затова и не включи гръцките песни от втория албум в двд-то от последния концерт в НДК.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Адил не е циганин, той е мангал. Гнусен и нагъл.

 

Но е талантлив. Не можеш да кажеш че няма уникални песни, пребиването на жена му (дъщеря на Джеи) нажалост му донесе сериозен удар и на успешната му кариерата, но сега отново започва да набира скорост.

Може да се каже че БГ еквивалент му е Фики, макар че Фики не е пребил гаджето си. :3fdb8960598fa63e:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Но е талантлив. Не можеш да кажеш че няма уникални песни, пребиването на жена му (дъщеря на Джеи) нажалост му донесе сериозен удар и на успешната му кариерата, но сега отново започва да набира скорост.

 

За мен таланта не може да оправдае поведението на един певец. Каквито и да се правят по клиповете и каквито песни да пеят, аз като знам какви са като хора - не, мерси. Отделно се съмнявам изобщо да се е променил, в Папарацолов го показаха, че си е същия.

 

Ние в България не сме свикнали с такива скандали - нито от страна на известните, нито от страна на семействата им. Дори в случая на Джена - никой не излезе и не я обвини в нищо, ако беше в Сърбия сестра й и майка й щяха да висят по първите страници с месеци.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Maрина Туцакович : Едино Цеца и Аца Лукас ми се доверяват напълно в писането текстове, (останалите давали насоки, посоки...) :3fdb8960598fa63e:

http://www.alo.rs/lukasu-nisam-oprostila-d...je-volim/116768

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Яна единственият хит у нас е този.

 

 

Вчера хванах един филм за Дубровник и дадоха кадри от бомбардировките през 1991. Замислих се какво тъпо и завистливо племе са били сърбите. Да удариш една държава, която до вчера ти е била сестра, по най-ценното, скъпо и съхранявано с векове място....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Замислих се какво тъпо и завистливо племе са били сърбите. Да удариш една държава, която до вчера ти е била сестра, по най-ценното, скъпо и съхранявано с векове място....

Нещата не стоят точно така както ги описваш.И назад в темата сме говорили за войната.Босна е целият проблем, заради който Сърби и Хървати почват да враждуват и то защото Хърватския президент Франьо Туджман иска да си присвои цяла Босна.Само че по време на Тито е имало разселени сърби по цялата територия на бивша Югославия.Когато Туджман решава да сложи ръка на Босна, сърбите реагират, за да защитят сръбското население живеещо на територията на днешна Босна.В няколко статии по повода е доказано, че чрез пропагандата на всички медии, за войната са изкарани виновни само сърбите, а реалността далеч не е такава.Доказано е също, че клане в Сребреница не е имало, че са изравяни мъртъвци от гробовете им и са представени за убити от сърбите, че хора, за които се казва, че са убити по време на клането, са регистрирани след войната с адресна регистрация и дори са участвали в първите следвоенни избори в Босна и т.н.

Хърватите не са цвете за мирисане - получавали са финансиране от Германия и Великобритания, за да воюват срещу сърбите.Това финансиране обаче не е било безвъзмездно, и след войната международния валутен фонд започва да притиска хърватското правителство, заради което се разиграва случка, позната до болка на всички българи - започва масова приватизация и затваряне на заводи и предприятия.Ако не беше туризма, в днешно време хърватите най-вероятно нямаше да са част от ЕС(те и без това влязоха на косъм) и щяха да са бедни колкото босненците, заради постъпките на техните управници.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ето демото от дуета между Сајси и ЈК...

Заради Силикони (дуета с Севе) ЈК се насърдила и нищо от дуета....

 

https://soundcloud.com/antichild8/jelena-ka...eogradizam-demo

 

Сајси публикува песента като самостоятелна с друга музика и неиния текст от дуета.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...