Jump to content

Препоръчани коментари

"Плаче се за мъже" на Дженка да не е инспирирана от Mrzi me ? :scratch: :clap:

Не знам, може. С "Криво ще ми е" на Галена бяха излезнали горе-долу по едно и също време.

Ееее, най-сетне. Защо ги бяха скрили така? :gun_bandana: :gun_bandana:

А де!?? :gun_bandana:

Тук още не й е мутирал и уморен гласът. :Vishenka_05: Плюс култовите моменти - откриването с "Исусе" пред кръста, тигърът от Ние монотония в клетката и тя облечена като Джейн, излизането на Аркан с букета от 101 рози...

Ушче е парк в новата част на Београд, нали така ?

Аз като потърся да видя за каква площ иде реч почти не намирам снимка на мясото където се провеждат концерти.

Метнете някаква снимка, ако ви се занимава. Благодаря.

Ушче е парк в новата част на Београд, нали така ?

Аз като потърся да видя за каква площ иде реч почти не намирам снимка на мясото където се провеждат концерти.

Метнете някаква снимка, ако ви се занимава. Благодаря.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D1%88%...80%D0%B0%D0%B4)

Ушче (в превод устие на реки) е мястото в Белград , където се събират реките Дунав и Сава.

Парка и мястото , където се провеждат ежегодния Бирфест и големите концерти се вижда добре на сателитната карта на Белград .

http://www.mapabeograda.net/

Поздрави... :speak_cool:

Има Гранд ТВ ли? Пинк не излъчват ли нещата на Гранд? В България ги спряха, защото искат доста пари за излъчване.

При тях няма такова делене на музикални компании и телевизии като при нас.Всички изпълнители могат да гостуват на всяка телевизия.Просто телевизийте излъчват тв версийте, които сами са заснели, т.е. всичко, което е заснето в студиото на Пинк, независимо дали се издава от Гранд, Голд, Сити Рекордс или някоя друга музикална компания си се излъчва по каналите на Пинк.По Гранд Тв излъчват клипове заснети в тяхното студио и т.н.

А Гранд Тв, когато стартира беше безплатна и можеше да се гледа и по интернет и в тубата - не знам дали обаче някой от нашите кабелни оператори е направил запитване за излъчване, но най-вероятно не са се интересували.

Не знам, може. С "Криво ще ми е" на Галена бяха излезнали горе-долу по едно и също време.

Ао даа не ми ни хрумна за текста на Галошината песен.

Глорчето се е вдъхновила и от ЈК.

Има две прилики в албумите им от 1995.

Najbolja drugarice - Приятелко ти моя, най-добра

Lagao si lagao - Лъжец си беше ти :3fdb8960598fa63e:

А Златна клетка е вдъхновение от Oproshtajna vechera на Цеца.

В златна клетка ме затвори = u ovu kocku leda nek me zalede :3fdb8960598fa63e:

Балканските евровизиски песни с фолклорни елементи за съжаление не се показаха като успешни експерименти.

След като изгледах двата й концерта на Ушче, мога да направя извод за себе си, че колкото повече остарява Цеца, толкова повече гласа й става по-красив.

Просто пеенето й на Ушче 2 спрямо Ушче 1 е много ударно.

Надявам се догодина Ушче 3 да е още по-добре.

Грубичък ѝ стана гласа. Такъв тежък малко, височините в старите си песни грам не ги взима.

Драгана пък вади някакъв глас от много надъллбоко и пак не ми допада на моменти. Истината е, че като си млад всичко ти е по-добро. :( Без акъла може би хахахаах.

И Сека ще е част от журито в някои от следващите епизоди на ПЗ.

На кого ли мисли тук когато казва че ще бъде отрковена спрямо кандидатите а няма да бъде като някои които казват "всички са ми добри, хубави, симпатични" само и само да не се замерят с публиката ? :hahaha:

И Сека ще е част от журито в някои от следващите епизоди на ПЗ.

На кого ли мисли тук когато казва че ще бъде отрковена спрямо кандидатите а няма да бъде като някои които казват "всички са ми добри, хубави, симпатични" само и само да не се замерят с публиката ? :hahaha:

Баш ни брига, че визира Драгана и че са в измислен конфликт заради ДМ сат, от където всъщност Сека селското сама се забрани за излъчване. Бързо забрави кога снимаха предавания заедно и как й се мазнеше. Въобще, и в Сърбия след 2000 се е наводнило с едно самонадеяно поколение кито- и травеститоподобни певачки със съмнителен талант и принос за тамошната индустрия, та чак и в жури ги набутаха всичките. В това издание на Пинкове сто пъти сменят журито.

Сека със сигурност не е НЕталантлива и май e първата от по-новите изпълнители която напълни арената само на 8-та година от кариерата си (през 2010).

2007 се помни по две песни - Аспирин и Зидови :Vishenka_05:

Албума Kraljica беше най-продаван за 2007 година.

Докато беше в Гранд клиповете винаги са и били на високо ниво, ще видим какво ще направи с новите 9 песни/клипове.

Май все още е сърдита на Драгана. :whistling:

Не знам каква певица е, но е много нафукана, а трябва да има уважение към тези, които са й проправили пътя.

Тя и Бубамара няма цип на устата, обаче в Пинкове е супер тъпа, инфантилна и очевидно няма повече от 5 думи в речника си.

Какво разбират такива от музика? Още повече, че гъзът им е 10 пъти по-голям от този на Драгана, пък ги изкарват супер секси мацки.

Не знам каква певица е, но е много нафукана, а трябва да има уважение към тези, които са й проправили пътя.

Тя и Бубамара няма цип на устата, обаче в Пинкове е супер тъпа, инфантилна и очевидно няма повече от 5 думи в речника си.

Какво разбират такива от музика? Още повече, че гъзът им е 10 пъти по-голям от този на Драгана, пък ги изкарват супер секси мацки.

Е то и Джани го бутнаха в журито за да си направи реклама за концерта му на 8-ми април в Сава Центар, Сека сигурно за да си промотира албума.

Страно ми е че от теб чувам някои неочаквани епитети за певиците :1000 (6):

Oт тук започна всичко...

Не съвсем.

1000%20(19).gif

Тази песен се помни само по един клип с пърдеж и след това пускаха тази песен "Отвори малко прозор..."

Хит не се става само с налагане на песен от страна на ДМ сат :P

Е то и Джани го бутнаха в журито за да си направи реклама за концерта му на 8-ми април в Сава Центар, Сека сигурно за да си промотира албума.

Страно ми е че от теб чувам някои неочаквани епитети за певиците :1000 (6):

Ами някои певици си го заслужават... а и след като някои потребители могат да си позволят подобно поведение, защо аз цял живот да бъда възпитан... Да не би някой да цени подобно качество в днешно време? Аз поне не провокирам нарочно.

Трябва да се отбележи, че Драгана претърпя промяна в Пинкове - взе да отсъжда и да си казва, когато нещо не е ок.

Но Дара наистина има 5 думи в речника, така че и да иска, не може да бъде обективна, а по-скоро първично проста.

Шабан с неговите трилери е като вманиачен. Да си пее там песните и толкова - има излъчване на вампир вече, не е за показване. "Момче, види се да ти знаш да певаш", ама все нещо не му е угодно. Сори, ама Шериф Коневич, Бая, Беки Бекич и други да не са много по-долу от него като глас?

Александра Радович си беше на мястото в това жури и това е. Мая е колкото забавна, толкова и досадна. То не му спря устата на това. Или Зорица тънкообидната, вечната Амбър, все като захарен памук в косата. Цирк Балкански.

Баш ни брига, че визира Драгана и че са в измислен конфликт заради ДМ сат, от където всъщност Сека селското сама се забрани за излъчване. Бързо забрави кога снимаха предавания заедно и как й се мазнеше. Въобще, и в Сърбия след 2000 се е наводнило с едно самонадеяно поколение кито- и травеститоподобни певачки със съмнителен талант и принос за тамошната индустрия, та чак и в жури ги набутаха всичките. В това издание на Пинкове сто пъти сменят журито.

:roll1: Това все едно съм го писал аз за Глория, когато някой е нападнал Преси, 1:1..

По темата: За мен само Цеца и донякъде Милица Павлович от сръбските изпълнителки ми допадат.

Ами някои певици си го заслужават... а и след като някои потребители могат да си позволят подобно поведение, защо аз цял живот да бъда възпитан...

Радвам се, че имам "положително" влияние над теб 1000%20(29).gif

Stoja & Relja днес заснели клип към дуетна песен!

Докато Цеца си пази гъза си на сигурно, ЈК подкрепя стачките на студентите в Сърбия срещу новоизбраният им президент.

Роби, като каза "Цеца" - какво стана с клипът към "Трепни" и ще има ли изобщо такъв?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...