Jump to content



"Once upon a time" / "Имало едно време.."


Препоръчани коментари

  • Отговори 304
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Мислех,че няма с какво да ме изненадат,но пак избухнаха.Неразказаните приказки,това е брутална идея :gun_bandana:

Някой знае ли името на новия актьор,уникален е ?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз съм доволен от сезона, имаше интересни идеи - превръщането на Ема в Мрачна, новите герои като Мерида и крал Артур, показването на историята на Мрачните, пътуването в Отвъдното и завръщането на починали герои от минали сезони, промяната в Зелина... Сега пък намериха начин да върнат и Злата кралица, светът на неразказаните приказки също е готина идея. Очаквам сезон 6.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Време е да приключват сериала ... много забиха нещата.Никога не е имало по-тъпи 5 серии и то подред.Явно се изчерпаха вече,жалко ... в началото беше наистина интересно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Авторите са казали, че не пишат сезон 6 като последен. Очаквам завръщането на Робин, нямало да бъде просто в ретроспекция.

Е, много ясно - докато от ABC не кажат, че ще свършва сериала, ще го изстискат докрай. Те така или иначе нямат никаква концепция, ами просто вземат, каквото има и каквото е достъпно от каталога на Дисни, така че...

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...
  • 1 month later...
Подновен ли е за 7ми сезон?

Още не се знае - чака се решението на ABC, рейтингът не е никак розов. Сезон 6 ще завърши както е било планувано да приключи сериала и евентуален 7-ми сезон би бил "рестарт" с много промени в каста. Зелина май няма да участва, а Снежанка и Чарминг ще са само като гости в отделни епизоди. Феновете предполагат, че ще се обърне повече внимание на второстепенните персонажи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз предполагам,че това ще е последен сезон като гледам какво се случва.Донякъде се радвам,защото не го направиха на нищо както други сериали,но ще ми липсва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преди двойния финал ще има специален епизод "Финалната битка започва" - щом ще му отделят цели 3 часа, вероятно наистина няма да го подновят. :/ От една страна наистина е добре, че няма да се разводни прекалено много, но все пак ще ми липсва, а и имаше още истории, които можеха да развият - сюжета с бащата на Лили казаха, че няма да е през тази година, искаше ми се и истинския Робин да върнат след подсказките, че Хадес може и да е излъгал, че е унищожен без опция да отиде в подземния свят. Четох, че феновете са доволни от събирането на копията на Реджина и Робин, даже имаше искания за spin-off около тази двойка, но мен никак не ме удовлетвори, лъха на фалш отвсякъде. Жалко, че Реджина май наистина ще остане без щастлив край.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Все пак ще има 7-ми сезон, но без Ема, Снежанка, Дейвид и Зелина. Първите 3-ма може да се появят като гости, обаче няма да са главни. Реджина, Голд и Хук са потвърдили участието си в новия сезон.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох, новия сезон гледах първите 3 епизода и до там... Ако може някой да ми разкаже какво е станало?

Сравнително бързо победиха Хайд, убивайки Джекил (оригиналът), който всъщност се оказа лошата половина. Злата кралица сложи нещо в чая на Бел за да ускори бременността й и скоро след като роди, Черната фея (майката на Румпел) открадна бебето от Синята фея и го отведе в Тъмното измерение, в коeто времето тече странно. Скоро Гидиън се появи като млад мъж, който се оказва, че е този с качулката, писано да убие Ема. Тормозен е от Черната през целия си живот и когато най-накрая решил да й се опълчи, тя е взела сърцето му, за да го контролира. Въпреки това той правеше всичко възможно да й се опълчва и да помага на героите. Към момента Румпел вече му е върнал сърцето и след като разбра истината, че майка му не го е изоставила по свое желание, не е ясно Мрачния на нейна или на страната на героите е, в последния епизод изглеждаше, че помага на нея. Злата кралица омагьоса сърцата на Чарминг и Снежанка така, че да не може да са будни едновременно (когато единият събуди другия, първият заспива) - дълго време изкараха така, докато накрая Реджина не се сети, че ако близките и приятелите им от Сторибрук си поделят приспиваща отвара за един човек, ще развалят проклятието - в същия епизод стана ясно, че по време на първото проклятие Чарминг и Снежанка са се събудили в даден момент и са имали възможност да се съберат с дъщеря си, но са се отказали и изпили отвара за забрава, за да може Ема като порасне да спаси всички. На младини Черната фея (Фиона) разбира, че е писано Румпел да бъде Спасителят и да го убият, и иска да създаде Тъмното проклятие което да го раздели от всички деца родени в същата зима, които Фиона смята за негови потенциални убийци. Тигър Лили се опитва да й попречи и Фиона изтръгва сърцето й заплашвайки да я убие, за да предпази сина си. С това действие тя приема фирмата на Черна фея и става ясно, че именно тя е писано да бъде злото, което убива Спасителя. Има възможност да промени бъдещето си с ножиците на съдбата отказвайки се от магията си, но решава вместо това да промени съдбата на Румпел и той да не бъде Спасител повече. Заради това Синята фея я прогонва в Тъмното измерение и заедно с Тигър Лили връщат Румпел на баща му, който се озлобява срещу бебето, обвинявайки го че ги е разделил с Фиона. Жасмин и Аладин успешно откриха Аграба. Имаше и епизод около Пепеляшка и доведената й сестра и такъв, в който Ариел се появи отново. Оказа се, че преди години Хук е убил бащата на Дейвид, но той успя да му прости. В музикален епизод от миналата седмица Хук и Ема се ожениха, но накрая сватбата беше прекъсната от проклятие на Черната фея. Утре предстои двоен епизод с финалната битка между Ема и Черната фея.

 

Актьори, които няма да са главни следващия сезон: Ема, Снежанка, Дейвид, Зелина, Бел, Хенри.

Актьори, потвърдили участие в сезон 7: Реджина, Румпел, Хук.

Link to comment
Сподели в други сайтове

+

След последна битка между Реджина и Злата кралица, първата пощади копието си и раздели отново доброто и злото между двете им сърца, след което я прати в Измерение на желанията създадено от Аладин, където Кралицата се събра с двойник на Робин.

Зелина се отказа от магията си за да осуети плановете на Черната фея.

 

Май това е всичко по-важно, случило се през сезона.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Многоооо тъп финал,ама много.

Нещата,които се случваха нямаха дори логика.Румпи уби майка си ей така ,пляс с пръчка ,която държал в магазина си :mf_surrender: :helpsmilie:

Обясняваха,че ако детето на Бел и Румпи убие Ема ще победи злото,той я уби и хоп той стана бебе и всичко се оправи.Хенри целуна убитата и тя се съживи след като я пронизаха с меч :roll1:

Що за глупак пише сценария,това е направо .....

Не ми хареса и че Реджи нямаше щастлив край,макар че уж показват друго ама на кой му пука,че на офиса му са написали кралица,това да не е форума на рамания,че някой да се радва наричайки го така :3fdb8960598fa63e: Все пак се радвам,че приключи преди да го направят прекалено тъп,но наистина финала е безумие и ужас,последните бавни кадри пък просто бяха смешни.

Радвам се,че ще има нов сезон ,ще го гледам задължително,дано имат интересни идеи и да е нещо по-различно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто след цял сезон драматизиране как на Ема й е писано да умре, всички спасители биват убити и т.н., това с целувката беше прекалено лигаво и лесно. По тая логика и Реджина да беше съживила Робин с целувка на истинска любов, нали тя решава всичко? :mf_surrender: Ако са държали на хепи енд, можеше точно преди Гидиън да забие меча, Синята да се появи и да му направи заклинание, превръщащо го отново в бебе - така нямаше да се тревожат, че ще убие Ема за поне 10-ина години, а и тя може и да не е Спасител вече дотогава. Нали шоуто било за надеждата. Аз си мислех, че ще я убият наистина - и без това напуска сериала, а и излязоха спойлери за следващия сезон около разочарования от магията Хенри. И мен ме е яд за Реджина - заинатиха се и не върнаха истинския Робин въпреки недоволството на феновете, а сега с тоя скок в бъдещето ми се струва, че ще е късно вече за това. Жалко, че кралица Зелина няма да е главна вече, изобщо ще е странно без близките на главните герои - Ема, Бел, Зелина, Чаровните.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Премиера на новия сезон - 6.10 (при нас 7-ми) Вече ще се излъчва в петък. След "леко" инфантилния и разочароващ финал на основната история, ми е любопитно как ще продължат сериала без Ема - дано са измислили нещо добро.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Какво мислите за сезон 7? Мен още си ме кефи сериала, добре са го измислили сезона досега и ми харесва подбора на нови герои, макар това с проклятието да не е нещо кой знае колко изненадващо - в абсолютно всеки сезон си губят паметта за определено време и има по един нов "Сторибрук". :1000 (29): Бруталната Иви/Дризела мачка, много ме радва. Досега Ема, младият Хенри и Бел са се появявали от стария каст, кралица Зелина също ще се завърне, освен това ще видим и порасналата й дъщеря Робин - новата генерация напада. :1000 (29): Очаквам и Чаровните да се покажат по някое време, така всички живи главни персонажи от стария каст ще са се отчели с поява.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесвам всички персонажи, които напуснаха след шести сезон, но седми за мен е по-добър. Имаше крещяща нужда от промяна този сериал, така че съм доволен от новата посока която пое.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...