Боби Публикувано на Октомври 16 Report Сподели Публикувано на Октомври 16 Остават броени седмици до пускането на новия сингъл от Born This Way. Песента, както стана ясно е Marry the night. Клипът беше заснет между 10 и 13 октомври. Ето и снимки: O4IgYxHEAuk Какви са вашите очаквания за клипа и успеха на песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Октомври 16 Report Сподели Публикувано Октомври 16 Заглавието на темата ти е грешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Октомври 16 Report Сподели Публикувано Октомври 16 И тази песен не ми харесва.. звучи ми прекалено еднотипен този албум. Ще разчитам на нов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Не съм доволен от избора на песен. Поне се надявам клипът да е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Аз съм изключително доволен от избора на песен. Това е любимата песен на феновете на Гага,тя прави клип заради тях,те я избраха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 http://i53.tinypic.com/f375n4.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Една от любимите ми песни в албума, остава само Блъди Мери да клипира и всичко ще е тип топ. А иначе е потресаващо грозна на снимката отново. Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Не съм доволен от избора на песен. Поне се надявам клипът да е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Една от любимите ми песни в албума, остава само Блъди Мери да клипира и всичко ще е тип топ. А иначе е потресаващо грозна на снимката отново. Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Пхаха баси тъпото изказване! Това, че я правят нарочно да изглежда грозна не значи, че наистина е такава. Виж я в клиповете на "Just dance" и "Poker face" и пак говори! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 19 Author Report Сподели Публикувано Октомври 19 Пхаха баси тъпото изказване! Това, че я правят нарочно да изглежда грозна не значи, че наистина е такава. Виж я в клиповете на "Just dance" и "Poker face" и пак говори! Да не говорим, че на снимките със синьото червило аз лично я намирам за много секси...Достатъчно е само да се видят очите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Харесвам Гага ама вече наистина прекалява.. Интересно беше в началото, но сега вече започна да ми идва в повече. Какъв е тоя поднос на главата й за бога? Не бяха рогове, вътрешности, извънземни, вещици та сега и това... Много на сериозно се взе и това и изигра лоша шега.. много е кофти когато някой загуби връзка с реалността. Иначе радвам се за избора на песен това е една от трите песни от албума, които ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Уау...според теб коя е най красивата тогава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Октомври 19 Report Сподели Публикувано Октомври 19 Уау...според теб коя е най красивата тогава? Явно си е въпрос на вкус, аз говоря, че дори когато е нормална тя е грозна. Просто чертите на лицето са й някакви изкривени. За най-красива намирам Шерил Коул например, за мен тва е една от най-красивите жени на планетата, а за Гага казах вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 Просто наистина това си е най-грозната жена на планетата според мен. Ти си по красива нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 Явно си е въпрос на вкус, аз говоря, че дори когато е нормална тя е грозна. Просто чертите на лицето са й някакви изкривени. За най-красива намирам Шерил Коул например, за мен тва е една от най-красивите жени на планетата, а за Гага казах вече. Разбирасе, че е въпрос на вкус, но какво й е кривото по -точно: стара снимка Стара снимка сега: Тва, че се облича необичайно, си слага ненормално количесто грим и изкуствени скули, тва не я прави нито крива, нито грозна, а различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 22 Report Сподели Публикувано Октомври 22 GagaWeen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 Кога излиза клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 Ноември Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 По-конкретно? началото,средата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 26 Author Report Сподели Публикувано Октомври 26 По-конкретно? началото,средата? Попринцип бяха казали началото...напоследък срещам вече края.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 Попринцип бяха казали началото...напоследък срещам вече края.. Дано да излезе в началото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 само аз ли имам чувството,че всеки момент все едно ще кихне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 2 Report Сподели Публикувано Ноември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 5 Report Сподели Публикувано Ноември 5 600 000 000 гласа е събрала Lady Gaga for MTV EMA .Утре ще видим резултатите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Ноември 5 Report Сподели Публикувано Ноември 5 600 000 000 гласа е събрала Lady Gaga for MTV EMA .Утре ще видим резултатите. Ти си сериозен? Браво на Gaga :mf_surrender: :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.