Jump to content

Препоръчани коментари

Катюша в САЩ се очаква да продаде около 400- 450 000 копия, а конкурентката й 200-250 000. Много силна първа седмица за нея. Браво! С лекота ще си имаме седми номер 1 сингъл май...

Аз още не съм чула песента, ще изчакам да я завъртят по радиата, както спукват в момента Гага от въртене.

Катюша в САЩ се очаква да продаде около 400- 450 000 копия, а конкурентката й 200-250 000. Много силна първа седмица за нея. Браво! С лекота ще си имаме седми номер 1 сингъл май...

Осми... И да, в Америка в момента Кейти като че е двойно по-голяма сила от Гага. Което поне мен ме изненадва, очаквах по някое време в първите дни Гагата все пак да я догони и даже да я измести от номер 1, а то какво стана...

Кейти направи дебют на 85 място в Билборд само от успеха на изтеклата песен за 1-2 дена. :1000 (29): Абсолютно възможно е следващата седмица да си е направо номер 1, с тези продажби....

Аз съм изненадан, че в България взеха да въртят Гага през 5 минути, а Кейти и един път не съм я чувал... Не че рано или късно няма да я пуснат- според мен и у нас това ще е поредният й голям хит...

Осми... И да, в Америка в момента Кейти като че е двойно по-голяма сила от Гага. Което поне мен ме изненадва, очаквах по някое време в първите дни Гагата все пак да я догони и даже да я измести от номер 1, а то какво стана...

Кейти направи дебют на 85 място в Билборд само от успеха на изтеклата песен за 1-2 дена. :1000 (29): Абсолютно възможно е следващата седмица да си е направо номер 1, с тези продажби....

Аз съм изненадан, че в България взеха да въртят Гага през 5 минути, а Кейти и един път не съм я чувал... Не че рано или късно няма да я пуснат- според мен и у нас това ще е поредният й голям хит...

Кейти Пери започва ерата си след суперуспешната и харесващата се на цялата публика Teenage dreams. Lady Gaga започва след нетолкова успешната BTW в Америка, след отменени концерти, медийно затъмнение и най-вече извънреден рилийз на песента, заради изтичане.

Не я мислете Гага, то и Bad Romance не стана №1 в Билборд ;)

Кадър от клипа

fdf0ddde2e174f6b.png

Не мисля, това е от Промо клипчета за участието на Пери в VMAS .

Кейти Пери започва ерата си след суперуспешната и харесващата се на цялата публика Teenage dreams. Lady Gaga започва след нетолкова успешната BTW в Америка, след отменени концерти, медийно затъмнение и най-вече извънреден рилийз на песента, заради изтичане.

Не я мислете Гага, то и Bad Romance не стана №1 в Билборд ;)

Песента BTW си беше голяма разбивация с дебюта на първо място... Синглите след нея май така и не достигнаха успеха й, но Гага си беше Гага- не падаше от ТОП 3...

Тя и сега е в ТОП 3, че дори и в ТОП 2. Но аз лично като че очаквах повече от така дългоочакваното и отлагано нейно завръщане... Затова се изненадвам тези дни, че в Америка Кейти просто я разбива с тези двойно по-големи продажби. Явно пречещите фактори за Гага наистина са били доста, като един от най-значимите от тях е самата Кейти. Радвам се, че в този сблъсък между двете, тя показва, че съвсем не е за подценяване. Не че не го е показвала и в TD ерата де, а и в OOTB също. :D

Абе и на двете ерите им ще са много здрави, според мен. Ще видим какво ще стане по-натам...

А рекламата на парфюма е много яка. Добра е идеята за кралицата, особено в настоящата ситуация. :D

Не мисля, това е от Промо клипчета за участието на Пери в VMAS .

То е написано под снимкат ама кой да види. Може ли тогава да дадете линк, че напоследък съм с телефона и доста изпускам.

И кога са наградите ?

Много е яка песента, обичам такива надъхващи текстове.

Колкото повече слушам Roar, толкова повече осъзнавам колко добро попадение е за първи сингъл на ера след такава като TD. Може би защото вече доста ме е зарибила, но чувствам песента като страшно силна и способна да мачка още дълго време... :D

Тя м/у другото спокойно би могла да е химн на някой отбор или шампионат. Страхотна песен за победители. Какъвто е и Кейти в момента- мисля, че би могло да се каже, че цялостно погледнато, парчето й си е номер 1 в света. Добър наследник на Blurred Lines.

Дайте някакво mp3 на песента?

Да, ако може с някакво хубаво качество, че слушам някакво свалено от ю туб.

Гласувайте за Кейти ТУК

Номер 2 в Билборд... Робин още удържа фронта, благодарение на стрийминга и airplay-я. Ще видим накъде ще отидат нещата след VMA и клипа.

Междувременно стана ясно, че Кейти възнамерява да пусне още една песен преди албума, а изборът коя да е тя ще е на феновете, след като успеят да отключат заглавията, лириките и семпълчетата ТУК.

Заглавията са Walking on Air и Dark Horse.

Номер 2 в Билборд... Робин още удържа фронта, благодарение на стрийминга и airplay-я. Ще видим накъде ще отидат нещата след VMA и клипа.

Междувременно стана ясно, че Кейти възнамерява да пусне още една песен преди албума, а изборът коя да е тя ще е на феновете, след като успеят да отключат заглавията, лириките и семпълчетата ТУК.

А с клипа към Roar какво се случва??

Аз туийтнах вече.

Gaga и Katy ще седят една до друга. VMA wohoo

tumblr_mryth7YJLm1sbqpbqo1_1280.jpg

Пак ще се правят на приятелки, пачаврите с пачаври. Бетер са от Преса и Галя - вече се чудят какво да измислят (Гага най-вече, де) да прекацат другата, ама иначе големите приятелки. Гага съвсем ще се комплексира, че Перито с песен, дето е нищо особено, пръсна "великата, нечувана, невиждана, дето ще промени цялата индустрия" Applesauce. :1000 (29):

Семпълчетата вече са отключени на 100%, но нещо още не могат да бъдат чути. :dontknow:

Някой беше попитал за клипа на Roar- мисля, че още няма официално инфо за неговото излизане.

Поредната й песен, която да се пуска в полувремето на бейзолен мач, за да потанцуват малко мажоретките. :mf_surrender: :mf_surrender:

Песните й наистина са много "radio friendly", отчитам като плюс позитивните им и надъхващи текстове, но не виждам артиста в тези композиции.

Някой успя ли де чуе песните? При мен все още не тръгват...

Някой успя ли де чуе песните? При мен все още не тръгват...

Аз ги изслушах samples току що :happyppl: Dark Horse ще е мега яка!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...