Jump to content

Препоръчани коментари

Аз предната неделя го приключих. Уникален финал, разчуства ме много и ме разсмя до сълзи. След това ми стана супер тъжно, че приключих със този велик сериал, но и много хубаво, че все пак стигнах до финала. Евала на Тери Хатчър, Фелисити Хъфман, Марша Крос, Ева Лонгория и най-вече на Марк Чери! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

• Отговори 744
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

За коледа ще гледам коледните епизоди :1000 (29):

Този сериал определено оставя следа у човек.. :Vishenka_05:

Велик е, как ми липсват миналогодишните понеделници, когато с кеф си вършех досадните задължения, след като знаех, че вечерта ме очаква нов епизод :)

5470982z.png

Настръхнах на този момент!

Току-що и аз го привърших. Уникален сериал, невероятен финал, поплаках си малко... :1000 (29): Съвсем очаквано! :) Велик сериал! Няма по-добър...

Колкото и налудничаво да звучи, сериалът ще ми липсва... МНОГО ще ми липсва! :crybaby:

Всичките актьори, сцени, скандали, интриги ще ми липсват! Нямаше скучен епизод, винаги имаше какво да ти грабне вниманието...

Поклон пред Марк Чери! :notworthy:

:crybaby:

• 1 month later...

Един от любимите ми сериали, гледам съм всичките сезони.

Жалко, че свърши, но аз пак си го гледам от време на време.

Много хубав сериал, наскоро завъртяха отново последните два сезона по Fox Life и го гледах! :)

Как ми липсват коледните епизоди, винаги отделяха специално внимание на тях и са ми едни от любимите.

• 1 year later...

Някой има ли идея дали някъде има 2-ри сезон с бг аудио?

• 1 year later...

В последните 2-3 месеца го гледах отново, когато намирах свободно време и днес го приключих. Уникални са, след още 3-4 години сигурно ще го гледам за 3-ти път. :Vishenka_05: Бри определено ми е любимка, класи над всички!

• 1 month later...
  • 1 year later...

За няколко седмици изгледах всички сезони пак.Направо е толкова готин тоя сериал .... нямам думи.Последният епизод наистина е брутален ... много ми е гадно,че се разделят :(

Какво съвпадение. И аз за два месеца го изгледах целия отначало. Велик сериал, каквото и да си говорим.

Най-лошото е,че злобарката Линет имаше хепи енд.То бива,бива да си злобен и гаден ама .. накрая дори разруши кариерата на мъжа си,той не разбра и пак се събраха.Ужас ..в реалния живот едва ли някой би я търпял.

Аз пък не мисля така за Линет. По-скоро търси справедливостта и си иска нейното - какво лошо има в това? За мен най-безумната героиня е Сюзан, абстрахирам се от забавните моменти, но наистина не виждам кой ще търпи такава женица, която не е способна на нищо сама и зависи от останалите, като ги набърква в купища проблеми.

И аз си спомням, че много се дразнех на Линет, като го гледах за първи път, но честно казано сега, като го гледах пак, я разбирам доста повече. Като цяло всички герои са изключително добре изградени, характерите им са логични спрямо детството им и рядко се е случвало да се държат необичайно (което значи, че просто сценаристите винаги са верни на героите си и не ги поставят в някакви абсурдни, unbelievable ситуации). Линет си е control freak, да, ама и Том, дето все много неоправдан, не е цвете за мирисане. В повечето случаи съм бил на страната на Линет - в нея много ме кефи това как мисли много рационално и не се оставя да я мачкат, а винаги си отстоява своете (което е и най-лошото ѝ качество реално).

Да бе ... нейното.

Том три пъти го уволниха заради злобарката в този сериал.Квото и да правеше Линет все го прецакваше.А най-тъпото,че нейният съпруг беше най-готиния и свестен.

Накрая дори в Индия щяха да го пратят заради нея ,след като тръгнаха да се развеждат злобарката пак продължи са се меси в живота му.Отвратителна,трябваше да я убият вместо Майк или да я вкарат в затвора за убийството,или да остане сама за назидание

И аз си спомням, че много се дразнех на Линет, като го гледах за първи път, но честно казано сега, като го гледах пак, я разбирам доста повече. Като цяло всички герои са изключително добре изградени, характерите им са логични спрямо детството им и рядко се е случвало да се държат необичайно (което значи, че просто сценаристите винаги са верни на героите си и не ги поставят в някакви абсурдни, unbelievable ситуации). Линет си е control freak, да, ама и Том, дето все много неоправдан, не е цвете за мирисане. В повечето случаи съм бил на страната на Линет - в нея много ме кефи това как мисли много рационално и не се оставя да я мачкат, а винаги си отстоява своете (което е и най-лошото ѝ качество реално).

Абсолютно съм съгласна. Това е един от сериалите, в които наистина не си спомням да съм виждала нелогично развитие на обстоятелствата, противоречия или непоследователности - сценаристите са перфектни. За мен това е много важно в един сериал, защото ги гледам внимателно и си развалям впечатлението, ако има брутални противоречия (Pretty little liars, wink-wink).

Нормално е като по-малки да се дразним на Линет, защото нейната героиня е най-малко забавна и най-зряла, но като цяло тя е най-логичният и близък до масовката образ от всичките - например любимата ми Бри имаше доста нетипични ситуации, които не вярвам да се случвали на много хора и съм й се ядосвала на глупостите многократно. :gun_bandana: :1000 (29):

Да бе ... нейното.

Том три пъти го уволниха заради злобарката в този сериал.Квото и да правеше Линет все го прецакваше.А най-тъпото,че нейният съпруг беше най-готиния и свестен.

Накрая дори в Индия щяха да го пратят заради нея ,след като тръгнаха да се развеждат злобарката пак продължи са се меси в живота му.Отвратителна,трябваше да я убият вместо Майк или да я вкарат в затвора за убийството,или да остане сама за назидание

Ами и тя малко ли му търпеше на Том капризите? Не стига, че заради него още преди началото на сериала е жертвала най-ключовото нещо в живота си - кариерата, само и само да стане майка, съпруга, домакиня, ами и после колко компромиси. Ами ресторанта, който се провали толкова гръмко накрая? Да не говорим, че винаги тези драми с работата на Том са завършвали добре, просто защото тоя непрокопсаник никога не знае какво иска? Орева света, че Линет щяла да съсипе приятелството му с Карлос, като го манипулира да приеме онази по-добре платената работа, ама после много доволен беше, като стана голямата работа. Ами като беше в депресия заради затворения ресторант - пак Линет беше виновната, че се излагаше като гъз пред онзи приятел на Бри, който си търсеше маркетинг мениджър ли, какво точно беше там. Много смотан персонаж, един от най-малко любимите ми.

Поне според мен всички може да се съгласим,че са най-неприятната двойка Линет и Том.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...