Jump to content

Препоръчани коментари

Ами гледай Зайка какво е публикувала.. :(

И аз го мислих за доста известен тоя сериал,почти колкото вампирите обаче май се оказва друго,аз съм на 5 епизод мисля ии ме мързи да си тегля другите,но скоро.. :)

• Отговори 83
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И аз го мислих за доста известен тоя сериал,почти колкото вампирите обаче май се оказва друго,аз съм на 5 епизод мисля ии ме мързи да си тегля другите,но скоро.. :)

Мен лично,този сериял ми допада много.

Даже,почнах да гледам,първо него и после Дневниците.

ми не знам откъде има това инфо, аз знаех, че е на нивото на дневниците като рейтинг, ся не знам...

И аз го гледах,но последната серия вече не можах да я изтърпя.

Толкова сладникав ,ужасен е този сериал. ! Акт*рите са просто ужасни .....

Дано наистина го спрат.

Няма да го спират. По The CW той е втори по гледаемост след "Дневниците...".

Няма да го спират. По The CW той е втори по гледаемост след "Дневниците...".

В началото беше така, последните 4-5 епизода, дори и повече са с доста нисък рейтинг.

Честно казано аз този сериал много го харесвам и ми е любим.Дразня се от факта,че сега са го спрели :gun_bandana: .Свали си го,продължавай да го гледаш ще то хареса аз с кеф го гледах още първата серия ми завъртя главата. :1000 (30):

Редактирано от hrsata

Е, това е много тъпо, айде да не го спират, на мен сериала много ми харесва. Случайно попаднах на него, обаче е супер готин.

Между другото днес имаме нов епизод :girl_witch:

Абе, рейтингът не е чак толкова зле. Върти се около 1,6.

Новият епизод не беше кой знае какво, но пък имаше и своите добри моменти.

Промото за следващия епизод още ме държи под напрежение.

Според вас кой от кръга ще умре?

Според вас кой от кръга ще умре?

Ще се моля ден и нощ да е Адам :gun_bandana: Ама най-вероятно ще е Мелиса, тя е най-безлична и е като второстепенна героиня, а може и Даяна да убият, след раздялата й с Адам и тя е супер безлична.

Ще се моля ден и нощ да е Адам :gun_bandana: Ама най-вероятно ще е Мелиса, тя е най-безлична и е като второстепенна героиня, а може и Даяна да убият, след раздялата й с Адам и тя е супер безлична.

Четох различни спойлери в нета, не знам колко са достоверни, но в тях се казва, че покрай Мелиса ще се развият интересни неща, а Адам и Джейк ще станели приятели... По тази логика няма да е някой от тях. Само да не е Фей, че ще ги разстрелям! :gun_bandana:

Четох различни спойлери в нета, не знам колко са достоверни, но в тях се казва, че покрай Мелиса ще се развият интересни неща, а Адам и Джейк ще станели приятели... По тази логика няма да е някой от тях. Само да не е Фей, че ще ги разстрелям! :gun_bandana:

След като изгледах епизода си мисля, че за съжаление ще е Фей :gun_bandana: Ако махнат Фей ме губят като зрител, че и без това последните епизоди само заради нея ги гледам, яко го разводниха. Ама следващият епизод ще е супер интересен.

След като изгледах епизода си мисля, че за съжаление ще е Фей :gun_bandana: Ако махнат Фей ме губят като зрител, че и без това последните епизоди само заради нея ги гледам, яко го разводниха. Ама следващият епизод ще е супер интересен.

Ако убият Фей ще спадне рязко рейтинга - предвиждам го!

Дано убият Каси или Адам, че не мога да ги понасям... Фей е най-яка, а Даяна е страшно красива, дано не убият някоя от тях... :gun_bandana:

Иначе все по-тъп ми се струва сериала, ама го гледам, защото съм го започнала вече, поне до края на сезона ще го изтрая :mf_surrender:

Последно ще го спират ли или няма?! Една приятелка ми каза, че чела някъде и май наистина нямало да има втори сезон :(
Последно ще го спират ли или няма?! Една приятелка ми каза, че чела някъде и май наистина нямало да има втори сезон :(

Рано е да се каже още, по принцип това се разбира към май месец...

Рано е да се каже още, по принцип това се разбира към май месец...

Да няма го обявен нито при спрелите,нито при подновените - http://tvseriesbg.com/podnoveniprekrateni/

Новият епизод не беше лош, но го правят все по-заплетено, а пък фактически нищо не се случва, сякаш ще имат още 10 сезона. Дано поне, ако го прекратят да измислят някакъв подобаващ край.
Новият епизод не беше лош, но го правят все по-заплетено, а пък фактически нищо не се случва, сякаш ще имат още 10 сезона. Дано поне, ако го прекратят да измислят някакъв подобаващ край.

:baaasmiley:

Вече тотално изгубих интерес, не смятам да гледам новия епизод, а и след като прочетох, че Каси и Фей са сестри ( :wacko: ) наистина не ми се гледа.

• 2 weeks later...

Първите коментари в темата са много подвеждащи... изгледах сериала до 13 епизод и нищо не се случи.

Уж са вещици, а магии няма.. няма даже някаква интересна любовна история.Нищо не се случва, във всеки епизод загатват за нещо интересно и дотам.

Знах си, че до 3-4ти епизод като не ме грабна, трябва да спра да си губя времето.Актьорите са ми доста скучни.. единственно Даяна ми грабна окото.Каси е прекалено сладникава, а Фей ми е много странна.

Изгледах всички 18 епизода и сериала ми хареса. Единственото нещо, което ме дразни е, че бавно се развиват нещата. Надявам се да има и 2-ри сезон, че тъкмо се зарибих. :)

• 2 weeks later...

Даяна се оказва сестра на Каси и става типичния сапунски любовен триъгълник - 1 мъж и 2 сестри :1000 (29): Най-неочакваното обаче е това, че Ник е жив.

Последния епизод никак не беше зле, ето че всички очаквахте Фей да е сестрата на Каси, но се оказа Даяна, да видим какво ще стане с Ник, как така се оказа жив.
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...