Sisa Публикувано на Юни 15 Report Share Публикувано на Юни 15 The Secret Circle / Тайният кръг Каси Блейк е щастлива, нормална тийнейджърка, докато нейната майка Амелия не умира в трагичен пожар. Останала сирак и обгърната в тъга, Каси се премества да живее при любимата си баба Джейн в красиво малко градче Чейс Харбър, Вашингтон – градът, в който преди е живяла майка и. Жителите му сякаш знаят за Каси повече, отколкото тя знае за себе си. Докато Каси опознава съучениците си, включително сладката и естествена Диана и красивият и приятел Адам, замисленият самотник Ник, недружелюбната Фей и нейното протеже Меслиса, се случват странни и плашещи неща. Когато новите и приятели и обясняват, че всички са наследници на могъщи вещици, и че са очаквали Каси да се присъедини към тях и да завършат новото поколение на Тайният кръг, Каси отказва да им повярва, докато Адам не и показва как да отключи невероятните си магически сили. Не минава много време и Каси открива послание от майка си в стара, подвързана с кожа книга със заклинания, скрита е стаята от детството на майка и, и тогава разбира каква е истинската и, опасна съдба. Това, което Каси и другите все още не знаят, е че са замесени и тъмни сили, сили, чиито следи водят до възрастните в града, включително бащата на Диана и майката на Фей, и че смъртта на майката на Каси вероятно не е била инцидент. Сериалът е по роман на Л. Дж. Смит, която е създателка и на "Дневниците на вампира". В написването на пилотния епизод ще участва Кевин Уилиямсън, един от създателите и изпълнителният продуцент на вече доказалите се „Дневници на вампира”. В сценария ще се включи и Андрю Милър. Двамата ще бъдат изпълнителни продуценти и тук, заедно с още четирима души. Освен, че явно има доста за изпълняване и продуциране, бройката показва и голяма инвестиция от страна на телевизията в новата адаптация на роман. --------------- „Тайният кръг” ще се излъчва в четвъртъците след „Дневниците на вампира”. Вече имаме официална дата за тях, така че премиерата на новият сериал на CW ще е на 8 септември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 ще се гледа, изглежда интересно, а и е от авторката на дневниците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 сериалът е страшно интересен, нямам търпение да излезе 3-ти епизод Фей ме кефи най-много, Даяна също е много готина общо взето никой не ме дразни засега, само Мелиса ми е някаква безлична и скучна.. иначе ми е интересно майката на Фей и бащата на Даяна кво целят.. усещам, че ще има голяма омраза между Даяна и Каси, понеже ще се случи нещо между Каси и Адам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Засега страхотен 1-ви епизод, много ми хареса. Утре ще изгледам 2-ри и 3-ти, като излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Засега страхотен 1-ви епизод, много ми хареса. Утре ще изгледам 2-ри и 3-ти, като излезе. Сега тъкмо го дърпам и аз Дано е хубав както казваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аз гледах първите 2 епизода и не ми хареса кой знае колко... Предпочитам вампирите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Добро ниво като за начало,ще му дам шанс дано не го размият само ,макар че телевизията ,която го илзлъчва досега не е имало лоша или спряна продукция поради слаб интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Последният епизод беше много по-добър от предните два, определено ще го следя и чакам петък за 4-ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 И аз тъкмо изгледах 3 ти еп. много интересно става :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 новият епизод беше много интересен чудя се какво ли е станало с тая Хедър ? Даяна ме кефи все повече, ама нещо ме кара да си мисля, че не е чак толкова добра ;д според мен Сали започва да подозира нещо и накрая ще разбере тайната им, само дано да не я убият, защото е готина.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Страхотен сериал, много интересен сюжет - очаквам много да се развие натам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Много ударен е 4 еп. направо ми дойде като гръм от ясно небе, мразя да гледам ужаси :1000 (29): Определено става доста интересно, демона се всели в двама души от кръга...явно останалите 4 трябва да ги спасят по някакъв начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 епизодът беше уникален.. мисля, че наистина трябва да послушат Даяна и да се спрат, ама нали трябва да е интересно ;д след като демонът се всели в Мелиса и Ник ще е още по-напрегнато, нямам търпение до следващия петък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 уникален 5-ти епизод няма слаба серия тоя сериал, страшен е.. супер гадно ми стана за Ник, не вярвах до последно, ама явно наистина е умрял :1000 (27): и след като е мъртъв не си ли развалиха кръгчето, нали трябваха 6-ма за пълен кръг ? иначе Мелиса беше страшна като обладана, особено когато се разкрещя на майката на Фей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Последният епизод беше велик, страхотни неща са направили, а Мелиса беше уникална този път, преди ми беше безлична, ама този път ми направи впечатление с актьорската си игра. Жалко за Ник, ако е умрял, ама не мисля... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ник наистина умира и няма да възкръсне по никакъв начин, актьора каза в едно интервю, че след този епизод си "събира багажа". За самия сериал - кефи ме, но просто вече стават нахални с постоянните препратки към Charmed. Като започнем с Book of Shadows (напълно изкопирано, само дето тук е по-скоро като дневник), магиите, които могат да се правят от пълния кръг, демони, че в последния епизод замесиха както Elders, така е "всемогъщата баба". Нямам думи. Иначе ме кефи като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 забравих да спомена, че песничката ме плаши до безумие, имам чувството, че ще сънувам кошмари няколко нощи подред от нея ;д;д напомня ми на "1,2, Freddy's coming for you".. ако сте гледали Елм Стрийт ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 забравих да спомена, че песничката ме плаши до безумие, имам чувството, че ще сънувам кошмари няколко нощи подред от нея ;д;д напомня ми на "1,2, Freddy's coming for you".. ако сте гледали Елм Стрийт ;д Хах, да много е гадна песента. Айде Ник си замина, но има ново попълнения - брат му Джейк, мисля че така изглежда по-добре картинката . А и определено той знае повече от останалите за магиите и кръга : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Много ми е гадно, че Ник умря...не беше лош персонаж и Мелиса колко е съкрушена А тоя Джейк е там за да ги убие, нали сам си каза накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не е лош филма, но му липсва нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 според мен Джейк ще се влюби в Каси и накрая ще им помогне ;д и май Каси ще бъде въвлечена в нов любовен триъгълник - Каси-Джейк-Фей много беше готин епизода.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Оф тоя брата на Ник е доста досаден, прилича ми на Бийбър по фейс.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 тоя епизод беше меко казано жесток.. тези инициали на онези листове в писмото за каси "J.B." да не са на баба й - Джейн Блейк и какво ли има вътре ;о с всеки епизод става все по-интересно.. в края на епизода сигурно Чарлз или Доун удари Джейн, това не ме развълнува особено, чудя се защо ли си искат силите обратно ? искам да разбера и с какво Каси е по-силна от останалите, ква е тая "черна" магия.. иначе в този епизод Каси ме накефи истински, най-сетне, че досега ми беше много плоска и леко неприятна според мен и Мелиса не вярва особено на Джейк и се досети за нещо, защото го изгледа много странно на гробищата.. уникален сериал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 До сега нямат слаб епизод, всичките са супер яки. Аз все още съм на мнение, че Ник не трябваше да умира а по някакъв начин да махнат демона от него. После пак можеха да вкарат брат му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари