Jump to content

Препоръчани коментари

You and I вече е на 6-то място в Hot 100, което значи, че Гага вече има 11/11 сингъла в Топ 10.. :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Още интересна информация:

1. След като You and I стана 11-ти пореден ТОП 10 сингъл на Лейди Гага, тя се нареди на 4-то място зад Джанет Джексън, Мадона и Уитни Хюстън, като изпълнител с най-много поредни ТОП 10 сингъла. Предвид, че последните два сингъла бяха тотален НЕкомерс, честно казано очаквам следващите 2-3, които ще пусне без никакъв проблем да достигнат ТОП 10.

2. До този момент Лейди Гага е продала 35 млн. албума и сингли в САЩ и над 90 млн. по света, което значи над 125 млн. продадени албума и сингли..правейки я една от най-продаваните за всички времена :) И това само за 4 години :)

Много се радвам и в същото време не съм изненадан,тъй като песните на Гага са символи,феновете на Гага са изключително много. Това няма да е и последната песен от този албум,която ще влезе в Топ10. Очакваме още. :)

Не е ли продала 90 милиона албума общо и откъде по-точно се разбира кой колко е продал?

Попринцип винаги се дели на Америка и останалия свят..Така, че щом е продала 35 млн в Америка и 90 млн. по Света, това са отделни числа..Поне е така почти винаги. Не знам честно казано.

Иначе Born this way вече е продал над 6 млн. копия :)

Ау, с тази мъжката визия.. кошмар..

Ама верно е много популярна песента последната. Отвсякъде гледам й въртят клипа.

Lady Gaga има почти 1.900.000.000 гледания в Youtube. Скоро може да стане първият изпълнител,надхвърлил 2 милиарда гледания ,затова феновете и са решили от 1-ви до 7-ми октомври да бъде седмицата на Lady Gaga,в която всички,които я харесват ще се гледат всичките и клипове,за да постигнат рекорда.
Lady Gaga има почти 1.900.000.000 гледания в Youtube. Скоро може да стане първият изпълнител,надхвърлил 2 милиарда гледания ,затова феновете и са решили от 1-ви до 7-ми октомври да бъде седмицата на Lady Gaga,в която всички,които я харесват ще се гледат всичките и клипове,за да постигнат рекорда.

Жюстин Бебер има повече за съжаление...

• 2 weeks later...

Lady Gaga ще пусне още едно видео от албума Born This Way до края на годината.Това ще е и последната клипирана песен от тавата,след което през 2012 ще тръгне на турне и ще пусне нов албум!

Няма право да пуска нов албум. Преди това задължително трябва да клипира Scheisse, Bloody Merry, Americano и Government hooker. :gun_bandana:

Не, не, не, не... луда ли е?! 4-5 песни заслужават да бъдат заснети, а тя нов албум ще пуска..

Дано с новия албум се върне малко към предишния си стил, силно се надявам.

Пълни глупости, никъде не е казала за тези неща, още по-малко, че самата тя си мислеше да прави клипове за всяка песен от по-горе изброените :D

Следващата клипирана песен ще бъде "Marry the night".

В понеделник във VEVO ще е премиерата на видеото към дуета с Tony Benett "The lady is a tramp".

Следващата клипирана песен ще бъде "Marry the night".

В понеделник във VEVO ще е премиерата на видеото към дуета с Tony Benett "The lady is a tramp".

Супер! "Marry the night" ми е 2-рата най-любима песен от албума "Born this way". Дано после да клипира и "Americano".

Обожавам песента,но винаги ми е било странно,че припевът е по-слаб от куплета. 100% градски клип,Ню Йорк,светлини... <3

Очевидно Гага иска най-силните си патрони за края на албума иначе не мога да разбера защо още не е направила клип на Scheise, Bloody Mary и Government Hooker. ...Общо взето този албум както и да го гледам заслужава 9 клипа....Досегашните 4, Merry the night„ изброените по-горе и разбира се Americano... Като цяло си представям тези 9 клипа до средата на 2013, когато турнето ще е пред завършек и ще е време за нов албум.

А песента с Тони Бенет е повече от великолепна. Гага вече е легенда, защото само една истинска легенда има дуети с други легенди - Тони Бенет, Стинг, Шер, Елтън Джон, Брус Спрингстийн и др.

Очевидно Гага иска най-силните си патрони за края на албума иначе не мога да разбера защо още не е направила клип на Scheise, Bloody Mary и Government Hooker. ...Общо взето този албум както и да го гледам заслужава 9 клипа....Досегашните 4, Merry the night„ изброените по-горе и разбира се Americano... Като цяло си представям тези 9 клипа до средата на 2013, когато турнето ще е пред завършек и ще е време за нов албум.

А песента с Тони Бенет е повече от великолепна. Гага вече е легенда, защото само една истинска легенда има дуети с други легенди - Тони Бенет, Стинг, Шер, Елтън Джон, Брус Спрингстийн и др.

Защо пък да са й най-силните патрони, на мен например Bloody Mary и Government Hooker не ми харесват. Но пък и You and I не ми харесваше в началото, а сега си я слушам с кеф.

Иначе, за да стане легенда има още доста хляб да изяде. ;)

Борисе, какви силни патрони са Bloody Mary или Government Hooker... та тя досега особено голям хит от тоя албум няма. Има няколко много хубави песни в албума (Marry The Night ми е много любима, радвам се, че ще я снима), ама останалите са някакви депресарски безлични песньовки. Гага в момента я държи една единствена инерция от 2009 и 2010. Неслучайно обяви, че вече прави новия си албум, който излиза догодина.

Борисе, какви силни патрони са Bloody Mary или Government Hooker... та тя досега особено голям хит от тоя албум няма. Има няколко много хубави песни в албума (Marry The Night ми е много любима, радвам се, че ще я снима), ама останалите са някакви депресарски безлични песньовки. Гага в момента я държи една единствена инерция от 2009 и 2010. Неслучайно обяви, че вече прави новия си албум, който излиза догодина.

Пак ще си говорим :)

БТВ„ никой не е казвал, че новият албум ще излезе догодина.

Дано да излиза по-скоро нов албум, нямам търпение да чуя нещо хубаво от нея!

Дано да излиза по-скоро нов албум, нямам търпение да чуя нещо хубаво от нея!

Е,та чакай...тя само албуми да не прави..До края на годината ще има още един клип и вече догодина очаквай нещо ново. :)

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...