Jump to content


Цеца Величкович 8 месеца под домашен арест


Препоръчани коментари

Съдът в Сърбия прие споразумението между сръбската фолк певица Цеца Величкович, сестра ú Лидия и прокуратурата. Според него Цеца ще прекара осем месеца под домашен арест, а сестра ú - половин година. Двете ще носят гривни на краката си. Освен това в държавната хазна трябва да бъдат внесени 1,5 млн. евро.

 

Цеца Величкович пледира виновна за незаконен трансфер на футболисти от белградския клуб "Обилич" и незаконно притежание на оръжие. На въпрос дали признава вината си доброволно, вдовицата на известния военнопрестъпник Желко Ражнятович-Аркан потвърди категорично.

 

Сестрите се отказват от правото си да обжалват решението на съда, а глобата от милион и половина евро ще трябва да платят на три вноски по 500 000 евро, като за последната - след две години, ще бъде ипотекирана скъпоценната вила на фолк дивата в елитния белградски квартал "Дедине".

 

Разследването на престъплението на сръбската певица се проточи повече от осем години, а и възможността да направи сделка с правосъдните органи и меката присъда според повечето от наблюдателите в Белград, е в полза на Ражнятович, а не на държавата. Според сръбските правосъдни органи обаче смекчаващо вината обстоятелство е, че Цеца е вдовица, която сама отглежда децата си, а тя и сестра ú досега не са осъждани.

 

Източник: Gong.bg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Корупцията е навсякъде. За тая мръсна :) 8 месеца домашен арест... Срамота. Ако беше някой друг щеше да лежи минимум 10 години.

 

Дано още куп истини излязат на светло за тая мърша та да си понесе отговорностите за действията си и този път да я вкарат в затвора за дълго където и е мястото.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...