Jump to content



Pretty little liars / Малки сладки лъжкини


Препоръчани коментари

Точно. В цялата схема има много сбъркани работи, то дори не стана ясно (или поне на мен де, както и няколко сайта, където неска четох за лъжкините) Чарлз/СисА по малкия брат ли е на Алито, или по- голям от нея? Информацията е разнопосочна.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Точно. В цялата схема има много сбъркани работи, то дори не стана ясно (или поне на мен де, както и няколко сайта, където неска четох за лъжкините) Чарлз/СисА по малкия брат ли е на Алито, или по- голям от нея? Информацията е разнопосочна.

По-голям е от Алисън. Нали се е опитал да я одави във ваната, докато е бебе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Напълно съм доволен.

Единственото, което трябваше да променят е "Черната вдовица". Макар, че името на Сара Харви не се появява в 6-ти сезон за първи път .. .

 

Да видим 6В какво ще представялва ...

 

 

 

Но това остана неразкрито, наистина :

 

11888009_10152928740091394_1357562351487557697_n.jpg

 

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това е по-смешно

25ba4cbd588d9407.jpg

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Като цяло повечето неща са си обяснени много добре, стига някой реално да реши да го изгледа този епизод, вместо да задава тъпи въпроси. Какви ли не глупости чета, които изрично са разкрити в епизода.

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-голям е от Алисън. Нали се е опитал да я одави във ваната, докато е бебе.

 

Не се е опитал да я Удави- мислел си е с детския акъл, че така ще я зарадва, за да не плаче.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто ако бяха давали Сиси повече, щеше да е по-добре. Но аз и така съм доволен, защото историята се връзва КАТО ЦЯЛО, това, че някои детайли, като че са забравили, че са снимали сцената с майката на Тоби примерно, лично аз мога да ги пренебрегна, хареса ми, даже можеше още по-психо да го изиграят като интонация и жестове, Мона примерно се държеше преди като пълна откачалка, ии разбира се, че едната жена можеше да е някой персонаж, който познаваме отдавна, вместо Сара, ама айде. Да видим по-нататък какво се случва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Разбира се, че много неща са неясни, но това са си Лъжкините, аз си знаех, че няма как абсолютно всичко да се навърже. Харесах историята, защото очаквах някакво разочарование- то си е де за много хора и не ги виня, но не е чак такава трагедия, каквато го изкарват. На мен ми е забавно.

 

И искам да кажа нещо, което е лично мнение, разбира се, но съм категорична в него. Въобще не приемам епизода като трансфобски, а по точно обратния начин. Приемам, че подчертават, че какъвто и да е човека, нещата които извършва не са заради пол или ориентация, а като реакция на отношението към него от другите. Сиси не е направила, каквото е направила, защото е транс, а заради отношението към нея. И това не я оправдава, както не би оправдало никого другиго, независимо какъв пол е. Причина е, но не и оправдание. И също не е оправдание и за тези, които са я третирали толкова ужасно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Искам да гледам епизода пак. Цеце е много яка, дано я вплетат по някакъв начин отново в сериала по-нататък, все пак -А беше основната история цели 5 години. То от тук нататък явно сериала ще е напълно различен, очаквам провал. Supernatural се превърна в боза точно когато приключиха основната история в 5 сезона и след това решиха да продължат с нова линия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз пък очаквам, че ще е интересно. Много ми харесва идеята за историята пет години по- късно и това, което видях на финала ми се струва вълнуващо.

 

А току- що четох интервю с Ванеса Рей, разказва как е получила сценария, съобщаващ й, че е -А и детайлите по историята. Казва същото, което написах в по- предния си пост. Че е важно зрителите да разберат, че Сиси не е -А, защото е транс, а понеже е пренебрегвана в продължение на години, подценявала е себе си и собствената си истина и човечност, затова е започнала да подценява и човешкото у другите. Не е възприемала хората като хора с души и сърца, а като кукли за игра.

 

ПП: А Марлийн потвърждава, че мамите са излезли от мазето. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам, ама голям смях падна с тия коментари и за майките, и за сметката за вода.

 

http://www.mtv.com/news/2238962/pretty-lit...?xrs=_s.fb_main Ето тук има интервю с I Marlene King, отговаря относно някои неясни неща.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Лелееее ебахти рейтинга... Нормално, но пък масово хората са разочаровани и с право така като гледам несъответствията в историята, които всички фенове отбелязват.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Даже не е епизода с най-голям рейтинг. Но пък към момента е този с най-ниска оценка в имдб.

 

А от интервютата с г-жа Кинг, оставам с впечатлението че е почнала сама да вярва на собствения си булшит, който пробутва по интервюта. Нещо е забравила, че сериала и се казва Лъжкини, но не означава че и тя самата трябва непременно да е такава. Пък и аз не съм забравил как в началото твърдеше много разпалено как видиме ли, те не следвали там книгата и първата А нямало да е Мона. Пък то какво се оказа. Така няма и да и повярвам сег сме ужким било планирано да е СисА още от трети сезон. че в трети сезон изобщо имаше ли я СисА, че ми се губи, тя не се ли появи в някъде в четвърти? Или в най-добрия случай, даже и да и се въртяло нещо в главата как е Сиса, на 150% съм сигурен че Чарлз го измислиха в 5Б. В никой случай ако е знаела/планирала нещата толкова отдавна нямаше 1) всичко да е такава съшита с бели конци каша, и 2) нямаше да наблъска всичко в рамките на 1 епизод. Алтернативно, да си подава оставката и да разкара всички сценаристи, като получат групова забрана да пишат каквото и да е в близките поне 10на години.

 

От друга страна, съм наясно че и по зле можеше да е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-гадния сценарий щеше да е някой съвсем нов, не че с настоящия вариант разликата е кой знае колко голяма.

 

Рен май нямаше как е да, колкото и да са искали, щото май на тоя хич не му се забимава с тоя сериал - Даже не го показаха миналия сезон като Спенсър беше в Лондон. На Мелиса май също. Изобщо, нещо ми се струва че има масово изнасяне на актьори от треторазредните роли в сериала - щото почнаха да си намират качествена друга ангажираност - ся гледам че на ариа брат и се е трансферирал в Тийн Уулф ( те и оттам бягат, пък и ижким е по-залупена телевизия, та ми е интересен тоя трансфер). Това е едно от многото неща, които ме карат да се съмнявам, че показания вариант не е нещо скалъпено в последния момент след мандат от телевизията да го приключват тоя сюжет вече и според кой актьор е бил в наличност за да е А/вдовицата/ палтото и тн

Link to comment
Сподели в други сайтове

Грешката им беше, че във всички сезони въртяха, сукаха и ни лъгаха кой е "А". Първо с Тоби, после с Езра и накрая от много заплитане не остана кой да е "А" и решиха да вкарат историята с Чарлз в 5Б, но пък в последствие нямаше кой от мъжете да е "А" и решиха да е Цеце Дрейк. :D 100% сценаристите са го решили в последната минута, затова много неща не се връзват, а много от показаните изглеждат глупаво и недоизпипано. Дано си вземат поука и още отсега решат кой да бъде следващия Лош персонаж в сериала, че да няма пак такива смешки, че като гледам коментарите във Фейсбук страницата им, и 7-годишните не се вързаха на историята с Цеце.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

:mf_surrender:

Марлийн Кинг отговаря на всички неотговорени въпроси в сериала!

 

1. Кой е убил Иън ?

Иън се е самоубил, а Мона е написала предсмъртната бележка, за да изглежда като истинско самоубийство.

 

2. Кой уби Гарет и сложи Ариа в кутията по време на Хелоуинския епизод (3х13) ?

Уилдън. Гарет е разбрал, че Уилдън е мръсно ченге и щял да разкаже, че Уилдън играе собствена игра.

 

3. Кой застреля Езра на покрива в Ню Йорк ?

Беше Шана.

 

4. Кой е убил Уилдън ?

Сиси

 

5. Кой за малко да убие Джейсън в асансьора, докато беше с Емили ?

Това беше Шарлот (Сиси). Когато тя е ядосана понякога действа много неразумно и е готова на всичко. Не мисля, че е искала да убие Джейсън, а само да му отмъсти.

 

6. Ако Али е спасила Хана от пожара в плевнята кой е спасил другите момичета ?

Сара Харви! А за пожара е отговорна Шана.

 

7. Кой блъсна колата в къщата на Емили ?

Шарлот, но както тя казва „Никой не пострада!“

 

8. Кой отвлече Емили и я постави в кутия и за малко да я среже ?

Това беше Шарлот. Те бяха на крачка да разберат самоличността й и това беше моя идея!

 

9. Кой е подпалил дома на Тоби и Джена ?

Отново Шарлот! Била е ядосана, ни никой не е пострадал.

 

10. Кой е отвлякъл и упоил Мона ?

Шарлот.

 

11. Кой за малко не удави Джена ?

Отново Шарлот, защото Джена е научила, че Алисън е жива. Досега не сме обсъждали това в сериала.

 

12. Какво е имало в варела, който момичетата откриха в сезон 5 ?

Сиси е откраднала труп от моргата.

 

13. Кой постави змиите в съблекалнята на Спенсър (епизод 3х11) ?

Сиси!

 

14. Кой е сложил кости в сватбените рокли на момичетата ?

Сиси! Тя искала да си помислят, че това са костите на Бетани, но всъщност ги е взела от моргата, защото тя има достъп до нея.

 

15. Кой е ударил Бетани по главата ?

Била е Мона, но Мелиса я е погребала, защото е мислила, че Спенсър е извършителя.

 

16. Кой е поставил съобщението в зъбите на Хана (4х17) ?

Сиси. Беше много зловеща сцена.

 

17. Кой е убил Джесика ДиЛорентис ?

Все още е мистерия. Това е единствения отговор, който не дадохме на зрителите с разкритието на -А.

 

 

:mf_surrender: Нови епизоди на Малки сладки лъжкини ще има чак през 2016! :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Доволен съм от факта, че Сиси е -А защото дори не успях да го асимилирам. Ефекта УАУ го имаше.

Всичко се връзва, освен смърта на майката на Тоби.

Най-добрия момент от целия епизод беше как Емили удари Сара. Тя е най-ужасното нещо в този сериал. Не мога да я понасям. Надявах се, вдовицата да е Мелиса.

Нещото което ме издразни е, че след скока всички бяха променени освен Емили. Личи си, че хич не залагат на нейния персонаж.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Доволен съм от факта, че Сиси е -А защото дори не успях да го асимилирам. Ефекта УАУ го имаше.

Всичко се връзва, освен смърта на майката на Тоби.

Най-добрия момент от целия епизод беше как Емили удари Сара. Тя е най-ужасното нещо в този сериал. Не мога да я понасям. Надявах се, вдовицата да е Мелиса.

Нещото което ме издразни е, че след скока всички бяха променени освен Емили. Личи си, че хич не залагат на нейния персонаж.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Мда, момента, когато кашата ти е толкова голяма, и като оставиш сичко за последния епизод, тряя да ходиш по интервюта да дообясняваш. На Марлена и препоръчвам да си вземе белешка за оставащите 30на серии и да направят нещо кохерентно поне.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещото което ме издразни е, че след скока всички бяха променени освен Емили. Личи си, че хич не залагат на нейния персонаж.

Да, наистина при нея никога нищо не се развива. А Спенсър по-добре и да не я бяха променяли, че прическата й е модно престъпление, изобщо не й отива. АриА си е най-яка, ох, как искам да я вкарат в затвора за убийството на Шана. :D Така малко да наблегнат на нея, направо да направят нов сериал само за нея... :D

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...