Jump to content



Pretty little liars / Малки сладки лъжкини


Препоръчани коментари

  • Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз ще се опитам да го гледам директно, но ако не мога, преди да съм го изтеглил няма да влизам абсолютно никъде. Не съм гледал 6 години, за да разбера накрая от интернет кой е -А (Риа)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ей, дойде и този ден, в който (уж) ще разберете кой е А. Да си призная, благородно ви завиждам. :1000 (30): Гледате го от толкова време и е нормално да искате да разберете кой е А. Дано продуцентите не решат да се направят на интересни и да покажат някой персонаж, колкото да отбият номера.

 

Аз честно казано не съм от най-верните фенове на сериала. Дори не знам кои епизоди и сезони съм гледал. Лятото на 2012 година засякох един сезон по БТВ, когато Хана ядеше много храна, намираше долари в едни тоалетни и т.н и после покрай темата ви ми стана интересно и изгледах първите 5 епизода от 5 сезон + последния и всички от 6-ти. С тези обяснения искам да кажа, че не съм запознат с героите. Дори не знаех кой е Рен, още не знам кой е Ноел и други подобни. Надявам се А да е някой главен герой, за да може да го позная, ако е участвал в сезони 2-5 е малка вероятността.

Въпреки всичко това, има си я мистерията. Май не искам да науча кой е А, а неговите мотиви за всичко това. Очаквам, че някоя от лъжкините е направила нещо много мръсно и гадно на този А, което до момента не е било показвано, и това е отключило желанието му да отмъщава.

Относно това кой е А : Когато го гледах по БТВ, вероятно е било първи сезон, и през цялото време си мислех, че е Алисън. После ми се стори, че е Лукас, защото имаше епизод, в който го наричаше хермафродит и т.н. После си мислех, че A-team е adult team, т.е родителите им. Сега не знам какво и да мисля. На моменти си мисля, че Таня Узунова може също да е А. Дори имам много убедителни аргументи - че Алисън е била тази "някаква шматка чете менюто в 22:50" и тъй като Зайка ѝ се е изплюла в чинията, Алисън си е сложила перука, застанала е пред Мола в тъмнината, Ники се пристигнал, помислил е перуката за косата на Таня, качил я е в таксито и после е имало любов, а на Таня ѝ се е наложило да се прибира в дъжда и сега си отмъщава. Качвала е снимки на кукли и казва, че са ѝ любимите играчки от детството, в коментарът "А, въй-не" има А и тире, което издава професионално изкривяване.

Към момента аз съм на мнение, че -А е Мелиса, но ми се иска да е Спенсър. :1000 (29): :1000 (29): Стрелям на посоки, дано уцеля.

Но.. вие знаете много повече и може да разсъждавате по този въпрос. Имате още 7 часа да разкриете А, преди да ви го покажат. Много ще ме зарадва някой от вас да познае.

Иначе в сериала си оставят винаги вратички - последния път Ариа скри роклята, за да изглежда съмнително, Сара се махнала от къщата, този, който прилича на Джейсън се появи и т.н и т.н. Но това си е логично, за да се съмняват зрителите във всеки един.

 

Аз също обмислям да стоя, за да го гледам. Ако не му покажат лицето обаче първите 20 минути - спирам.

 

Ето и някои стриймове:

 

http://streamfare.com/abcfamily.html

http://livetvcafe.net/video/D7NS4SY7B6R5/ABC-Family

Link to comment
Сподели в други сайтове

И на мен ми се вижда апсурдно да е Ариа. Ако беше тя, нямаше да е толкова серии възмутена от възлюбения си, че я бил шпионирал, нямаше да е като стреснато добиче, като застреля Шона ли беше, и изобщо, няма капацитета (умствен, нали, по сценарий) за такива неща. Още повече, съм на към 95 % убеден, че ще ни пробутат някой нов за А

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това е от интервю на Саша (Алисън) Познаваме Чарлс, но не толкова добре – „Получавам много съобщение в Туитър и Инстаграм и феновете искат Чарлс да е някой, който са виждали, но в същото време не толкова често. Мисля, че желанията им ще се сбъднат.“

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз ще го гледам, нищо, че съм гледал само до втори сезон. То като си на такава възраст, няма как да не знаеш какво се случва около тоя сериал. Още няма да забравя каква истерия беше пролетта, като уж щяха да кажат кой е. Целият клас говори за това, а всъщност редовно го гледат 4-ма човека. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

CLUE 1: You will recognize A when A is revealed

CLUE 2: A is under the age of 50

CLUE 3: The PLLs have seen A unmasked before

CLUE 4: A has not been in every episode

CLUE 5: A is not a parent

 

Туитър изгърмя днес! Цял ден световен тренд на първо място по споделяне е #FAceToFace, Марлийн направи така, че на всеки 100 000 споделяния дава по една улика.. хората като луди постват цял ден, а до 04:00 часа има още време. Рейтинга сигурно ще е страшен. Вихрят се какви ли не теории, но най-често засичам името Рен, аз също мисля, че ще е той. Все пак имам някаква надежда, че греша и ще ни шокират много.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хората са забравили кой е Рен, макар че всъщност май са давали, че е замесен. Но се надявам да не е той, а и да е, имат още неща да разкриват, тази в червеното коя е и още работи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

http://www.buzzfeed.com/louispeitzman/100-...-be-a#.ar0kkB04

 

Ами може да е някой от тези сто, да, представяте ли си да е някой като Шон, първият приятел на Хана, хаха. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

CLUE 7: A is not one of the four Liars

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

А 6-то какво е?

 

Аз обаче ще продължа да си държа на Мелиса. Все пак някой трябва да има и за нея. А и ми попадна едно видео в Youtube с това предположение и ми се стори достатъчно. Ако не е А, то поне се надявам да е замесена по някакъв начин. По възможност и тя да е психарка.

 

А всички вече изключвате родителите. А ако се окаже, че не са им биологични и някоя от лъжкините е осиновена?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми пак са родители, какво като не са биологични.

БЕгай, че се очертава едно голямо разочарование. Сигурно ще е Рен с най- дебилните мотиви на света. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...